Jump to content
Dogomania

Dwa BOKSERY - miszyn komplit, płowy w DT, pręgus czeka na transport do Poznania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven co zrobisz będzie dobrze:evil_lol:. Ja tam spokojny człowiek. Do rany możeśz przyłożyć. Napewno zropieje:evil_lol:. Nie męcz się z wycinaniem.

Jezu wiem czemu go oddali.

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie załapiesz się. Sąsiedzi nie pozwolą.:evil_lol:

joaaa napisał(a):
Kwiatki sypią niewinne dzieweczki, które są grzeczne i dotrzymują
słowa, a nie obiecują zdjęcia, a potem nie dają. :mad::mad::mad:

Właśnie o to chodzi. Ja tam bym pozwolił jej sypać za te dwa boksie i całokształt. Ale ja tu sprzątam:diabloti:

Posted

Ja??? Że niby ja nie dałam zdjęć? :mad:

Wybaczcie, że tyle to trwa, ale szykuję białą sukieneczkę i koszyczek z kwitatkami na jutro, już nie moge się doczekać, ależ będzie wzniośle i pięknie :diabloti:

Posted

Pomniejszam!! Kadruję!! Wgrywam na serwer!!

Wypiłam wino... znaczy napiłam się lampkę wina :diabloti: i chciałam iść spać, a tu znowu robota przed laptopem, bleee... Zdjęcia i zdjęcia. Kwiatki na procesję mi więdną, muszę iść odlać... podlać, znaczy się, te kwiatki...

Posted

Boksio, cuuuuuuuuudoooooooo! :loveu:

Kwiatki chyba juz podlałaś i co?
Chyba tego winka było więcej i zmógł Cię sen! :mad:
Z procesji jutro nici, głowka będzie bolała i siniaki po oczkami.

Posted

Boksiu cudeńko. Nie lubi zostawać sam zamknięty. Ciągnie jakj parowóz. W stosunku do człowieka ufny. Teraz rozpoznanie w terenie na spokojnie bo wczoraj był bardzo rozkojarzony. No i kastracja. A potem szukamy domku.

Posted

Cieszę się Donvitow,że na tym świecie są tacy ludzie jak Ty,Goniap czy Greven !
Fux i Hektor są wspaniali i mam nadzieję,że szybko znajdą swoich prawdziwych,jedynych przyjaciół.Trzymam kciuki za nowe domki.

Posted

Ano sen mnie zmógł (jak już podlałam kwiatki i wysuszyłam kieliszek :evil_lol: ), ale to dobrze, bo dzisiaj od rana robota. Samochodem odważyłam się wypuścić na drogi dopiero po 12, gdy procesje zjechały do bazy.

Foteczki wgrane, proszę - oto pierwsze minuty spaceru, Hektorek się cieszy, a Donvitow jest od czasu do czasu podrywany z ziemi, tudzież urywana jest mu kończyna górna :evil_lol:

Posted

olenka_f napisał(a):
oj ja widzę Donvitow że skromność to jedyna choroba która Ci nie grozi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::lol::evil_lol:. Grunt to dobre samopoczucie:eviltong: A Greven dopadnę z aparatem.

Posted

Donvitow napisał(a):
A Greven dopadnę z aparatem.

Wiem, wiem. To były jedne z najlepszych zdjęć w Twoim życiu.
I chcesz się zrewanżować :evil_lol:

Co dziś Hektor zniszczył? Próbowałeś go już z kotem?