Donvitow Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Greven co zrobisz będzie dobrze:evil_lol:. Ja tam spokojny człowiek. Do rany możeśz przyłożyć. Napewno zropieje:evil_lol:. Nie męcz się z wycinaniem. Jezu wiem czemu go oddali. Quote
Greven Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Nic nie dam! A jutro rano pójdę sypać kwiatki na procesji, ha! :diabloti: Quote
Donvitow Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Greven napisał(a):Nic nie dam! A jutro rano pójdę sypać kwiatki na procesji, ha! :diabloti: Nie załapiesz się. Sąsiedzi nie pozwolą.:evil_lol: Quote
mariee Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Greven napisał(a):Nic nie dam! A jutro rano pójdę sypać kwiatki na procesji, ha! :diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
joaaa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kwiatki sypią niewinne dzieweczki, które są grzeczne i dotrzymują słowa, a nie obiecują zdjęcia, a potem nie dają. :mad::mad::mad: Quote
Donvitow Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Donvitow napisał(a):Nie załapiesz się. Sąsiedzi nie pozwolą.:evil_lol: joaaa napisał(a):Kwiatki sypią niewinne dzieweczki, które są grzeczne i dotrzymują słowa, a nie obiecują zdjęcia, a potem nie dają. :mad::mad::mad: Właśnie o to chodzi. Ja tam bym pozwolił jej sypać za te dwa boksie i całokształt. Ale ja tu sprzątam:diabloti: Quote
Greven Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Ja??? Że niby ja nie dałam zdjęć? :mad: Wybaczcie, że tyle to trwa, ale szykuję białą sukieneczkę i koszyczek z kwitatkami na jutro, już nie moge się doczekać, ależ będzie wzniośle i pięknie :diabloti: Quote
Donvitow Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Nie zalewaj. Dawaj resztę fot:eviltong: Jezu ale się certoli. Quote
Greven Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Pomniejszam!! Kadruję!! Wgrywam na serwer!! Wypiłam wino... znaczy napiłam się lampkę wina :diabloti: i chciałam iść spać, a tu znowu robota przed laptopem, bleee... Zdjęcia i zdjęcia. Kwiatki na procesję mi więdną, muszę iść odlać... podlać, znaczy się, te kwiatki... Quote
joaaa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Boksio, cuuuuuuuuudoooooooo! :loveu: Kwiatki chyba juz podlałaś i co? Chyba tego winka było więcej i zmógł Cię sen! :mad: Z procesji jutro nici, głowka będzie bolała i siniaki po oczkami. Quote
Donvitow Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Boksiu cudeńko. Nie lubi zostawać sam zamknięty. Ciągnie jakj parowóz. W stosunku do człowieka ufny. Teraz rozpoznanie w terenie na spokojnie bo wczoraj był bardzo rozkojarzony. No i kastracja. A potem szukamy domku. Quote
wykrywka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cieszę się Donvitow,że na tym świecie są tacy ludzie jak Ty,Goniap czy Greven ! Fux i Hektor są wspaniali i mam nadzieję,że szybko znajdą swoich prawdziwych,jedynych przyjaciół.Trzymam kciuki za nowe domki. Quote
Greven Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Ano sen mnie zmógł (jak już podlałam kwiatki i wysuszyłam kieliszek :evil_lol: ), ale to dobrze, bo dzisiaj od rana robota. Samochodem odważyłam się wypuścić na drogi dopiero po 12, gdy procesje zjechały do bazy. Foteczki wgrane, proszę - oto pierwsze minuty spaceru, Hektorek się cieszy, a Donvitow jest od czasu do czasu podrywany z ziemi, tudzież urywana jest mu kończyna górna :evil_lol: Quote
Greven Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 HEKTOR Załadunek i nach Posen fahren :evil_lol: Quote
Donvitow Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 joaaa napisał(a):Piękny!!!!! :loveu::loveu::loveu: Dzięki:oops: Quote
Greven Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 No powiedzcie, że nie pasują do siebie kolorystycznie :evil_lol: Quote
olenka_f Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 oj ja widzę Donvitow że skromność to jedyna choroba która Ci nie grozi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Donvitow Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 olenka_f napisał(a):oj ja widzę Donvitow że skromność to jedyna choroba która Ci nie grozi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::lol::evil_lol:. Grunt to dobre samopoczucie:eviltong: A Greven dopadnę z aparatem. Quote
Greven Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Donvitow napisał(a):A Greven dopadnę z aparatem. Wiem, wiem. To były jedne z najlepszych zdjęć w Twoim życiu. I chcesz się zrewanżować :evil_lol: Co dziś Hektor zniszczył? Próbowałeś go już z kotem? Quote
la_pegaza Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Co u chłopaków?? Punchowi skończyło się allegro - ponowić? Quote
GoniaP Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 la_pegaza napisał(a):Co u chłopaków?? Punchowi skończyło się allegro - ponowić? Ponów proszę, Punch coś nie ma szczęścia :(( Quote
Recommended Posts