Greven Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 18 maja 2008 Pręgowany uwolniony z łańcucha - misja zakończona ;) fot.str.14 16 kwietnia 2008 Płowy bokser o imieniu Fux został zabrany przez Donvitow, zdj. str.3 Pręgowanego nie udało się odebrać, ale nie rezygnujemy! ----------------------------------- 1. BOKSER PRĘGOWANY, samiec, wiek ok 2 lata przy nieocieplanej budzie na łańcuchu przypiętym do kolczatki "pilnuje" nieczynnych chlewni, do tej pory sypiał na kanapie przerażony 2. BOKSER PŁOWY, samiec, wiek ok 5 lat tymczasowo w garażu, uwiązany krótkim sznurkiem właściciel wyjechał, w rodzinie alergia, psu grozi eutanazja! wychudzony Quote
Atik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wstawiam na BF, jakieś namiary proszę i czy fotki są możliwe? Quote
Greven Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Jest zdjęcie płowego boksera. Fundacja BwP jest powiadomiona, ale niestety nie mogą pomóc. Quote
Atik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A możesz to foto mi podesłać na [email protected] ? Puściłam info dalej, do ludzi bliżej zachodu ... Quote
Donvitow Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ej Ej. Kurcze więcej danych . Tylko o co gra. Quote
Greven Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Skąd mam wziąć więcej danych? Piszę to, co widziałam i to co wiem z rozmów z właścicielami jednego i drugiego psa. Zdjęcie zaraz wyślę, dzięki! Nie interesują mnie wewnętrzne sprawy fundacji BwP. Zależy mi po prostu, aby ktoś, kto "zawodowo" zajmuje się bokserami, pomógł. Albo ktoś, kto po prostu ma zamiłowanie do rasy. Albo kto chce boksera. Wszystko jedno. Płowy jest do zabrania "na wczoraj", za pręgowanego zażyczono sobie pieniędzy. Quote
Greven Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Atik']A możesz to foto mi podesłać na [email protected] ? Wysłane! Trzy zdjęcia płowego boksera. Quote
Greven Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dzięki za wstawienie! Tylko jedno doszło? Wysłałam trzy. Quote
GoniaP Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ojej, kolejne biedaki... Mam pomysł tylko na sunię... Quote
Atik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Greven, były 3, w tym jedno podwójne. Ile chcą kasy za pręguska? Quote
Greven Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Pan był skłonny oddać psa za 50 zł, a jego żona zarządała... 1 tys. :roll: Ale myślę, że dało by się wypracować sensowny kompromis, tylko że nie pojadę negocjować, wiedząc że nie mam co z psem zdrobić - tzn. że nie czeka na niego dom. Płowy jest do odebrania na wczoraj, a może już uśpiony. Nikt nie szuka dla siebie boksera? Nikt nie słyszał o kimś, kto szuka boksera? Całe życie w bloku, nie brudzi i podobno nie niszczy, spokojny na spacerach, nie przejawia agresji do psów, świetny do dzieci. Tak w każdym razie wynika z relacji osoby, która obecnie przechowuje psa. Quote
Atik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Graven, ten pręgus jest z papierami ?! Z domami nie jest łatwo, najczęściej zabiera się psa leczy a potem szuka dla niego domu. Quote
GoniaP Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Greven, pilnie do mnie zadzwoń 661 955 880. Masz zapchaną skrzynkę! Znaleźliśmy dla nich miejsce w Poznaniu, jutro Donvitow może po nie przyjechać. Quote
mariee Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 GoniaP i Donvitow, jestescie niezastapieni:lol: Quote
Greven Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Płowy będzie spokojnie czekał na przyjazd Donvitov, czyli do weekendu. Pręgowany nadal jest na posesji, ale wczoraj nikogo tam nie było, albo udawali, że ich nie ma. Podjadę ponownie dziś. Quote
GoniaP Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Płowy ma zaklepany dt i będzie mógł już od weekendu spać w łóżeczku, na podusi, a jak będzie chciał, to i pod kołdrą. Po kąpieli oczywiście. Quote
Atik Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Czyli lepsze wieści :) Greven, wybadaj sprawę z pręgusem, ile za niego chcą. Jak trzeba będzie to zrobimy zrzutę na wykupienie. Quote
mariee Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A nie mozna preguska zabrac z interwencji tylko placic jeszcze za niego? Quote
GoniaP Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 mariee napisał(a):A nie mozna preguska zabrac z interwencji tylko placic jeszcze za niego? Donvitow właśnie jedzie do Poznania z Płowym. Był u Pręgusa, rozmawiał z ludźmi... Nie oddadzą go za mniej niż 1000zł :angryy: On wygląda dobrze... Quote
mariee Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 GoniaP napisał(a):Donvitow właśnie jedzie do Poznania z Płowym. Był u Pręgusa, rozmawiał z ludźmi... Nie oddadzą go za mniej niż 1000zł :angryy: On wygląda dobrze... To niech sobie go trzymaja:angryy: Quote
GoniaP Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 mariee napisał(a):To niech sobie go trzymaja:angryy: No nie bardzo.... Pogonimy ich ;) Quote
Recommended Posts