Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='mysza 1']No no no oby to był jedyny wspaniały domek. Trzymam mocno kciuki za Rudzika. Ten Olszański to fajny facet:loveu:[/quote] Jak Rudzik wypadl?;) Quote
madzia828 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Rudzik wypadł super:multi: mam nadzieję, że znajdzie domek :p Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='madzia828']Rudzik wypadł super:multi: mam nadzieję, że znajdzie domek :p[/quote] No ja juz cos wiem....:cool3: Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='mysza 1']Chciałabym wiedzieć, w pracy jestem.:razz: Moze ktoś ma linka do programu?[/quote] Jutro wrzuce filmik z wystepu Rudzika Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Czekalam tylko na potwierdzenie wiadomosci i zgode ale juz moge w koncu napisac -> [SIZE=3][COLOR=red][B]RUDZIK JUZ JEST W NOWYM WSPANIALYM DOMKU[/B][/COLOR][/SIZE]:multi: Zostal w Warszawie Cioteczki mozna juz zmieniac tytul watku:lol: Quote
grazyna9915 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [CENTER][B][COLOR=red]Zgadza się, Rudzielec ma dom, to kolejny, tyski czworonóg, który został WARSZAWIAKIEM. Rudzik nie musi już wracać do schroniska i patrzeć na świat przez niebieskie kraty. JEGO ŚWIAT NARESZCIE ZMIENI SIĘ NA LEPSZE! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Pani Kierownik z Tyskiego Schroniska, prosiła mnie by w jej imieniu serdecznie podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do występu RUDZIKA. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]DZIĘKI, KTÓRYM KOLEJNY PSIAK MA SZCZĘŚLIWY DOM![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]DZIĘKUJEMY! :loveu:[/COLOR][/B][/CENTER] [COLOR=blue]Muszę jeszcze dodać coś od siebie. Bardzo ujął mnie pan Olszański, który chciał zaprezentować Rudzika jak najlepiej i wziął go na ręce i przytulił. BARDZO MNIE TO WZRUSZYŁO. SUPER! DZIĘKUJĘ![/COLOR] Quote
EVA2406 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Widziałam Rudzika w tv. Wyglądał na spokojnego i bez stresu pieknie chodził. Bardzo się cieszę, że mój ulubieniec ma wreszcie domek :multi: Quote
Grzecho Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Krótko, zwięźle i na temat. Tak trzymać!!! :lol: Dobra psina z tego Rudzika!!! Quote
Mada:) Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O jaaa... nie mogę uwierzyć! Ale radocha!! :multi: :multi: :multi: Świetnie się zaprezentował nasz rudzielec! :loveu: Jej, ale miał chłopak szczęście. Jest kochanym psem! :loveu: Quote
pszczolka182 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Maluszek znalazł domek? Ojej jak fajnie;D Cudna psinka;) Quote
maarit Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :cunao: :drink1::cunao: :drink1::cunao::drink1: :beerchug: Quote
magda222 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Gonia,a co Ty tam pijesz w tych zielonych butelkach? ;) Quote
maarit Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='magda222']Gonia,a co Ty tam pijesz w tych zielonych butelkach? ;)[/quote] Wszystko jedno co!!! święto jest.... Szkoda że Buraskowi się nie udało, ale może i on znajdzie domek jak się domki dokładniej namyślą;) Quote
AlfaLS Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Pisać na wątku nie pisałam ale wiernie śledziłam losy Rudzika. Dzięki Zulce jestem wierną czytelniczką tyskich wątków i ogromnie się cieszę z tak cudownego finału podróży:multi::multi::multi: Teraz przydałoby się trochę więcej wiadomości - bo na razie wiemy tylko że Rudzik został Warszawiakiem. Grażynko zmiłuj się nad cioteczkami i napisz coś więcej o tej adopcji:modla::modla::modla: Pamiętasz jak kiedyś rozmawiałyśmy i mówiłam Ci że ta szczęsliwa chwial kiedyś nadejdzie? Trochę niedowierzałaś:mad: Rudziku życzę Ci cudownych spacerów ze swoim własnym prywatnym ludziem :loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Wspaniałe wieści:multi: A co to za domek?:eviltong: Quote
Kris79 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [URL="http://www.youtube.com/watch?v=yLfcE617nw4"]Rudzik i Bury[/URL] Quote
pszczolka182 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Rudzik to teraz gwiazdeczka telewizyjna;) Pięknie się zaprezentował:) Zasłużył na ciepły domek;) Dla Burego również się znalazł czy jeszcze nie? Quote
Maszaberla Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [B]Kris dziekuje ze tak sprawnie zrobiles filmik i za zajecie sie Rudzikiem na korytarzach telewizji;)[/B] Quote
Maszaberla Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='mysza 1']Wspaniałe wieści:multi: A co to za domek?:eviltong:[/quote] No wiec na prosbe p.Agnieszki i Krisa juz pisze - domek wspanialy, u starszej, cieplej, niezwykle milej Pani - mysle, ze lepszego domku Rudzik nie mogl sobie wymarzyc:) Rudzika wypatrzyla Pani, ktora od razu zadzwonila do swojej mamy, u ktorej wlasnie 3lapek ma juz swoj staly dom Domek jest spokojny, Pani ma jeszcze 1 pieska (chyba suczke), ale Rudzik podobno zupelnie ja zignorowal (obszczekala go na powitanie;)), od razu poczul sie jak u siebie w domu;) Mam nadzieje, ze Kris zalatwi jakos zdjecia Rudzika z nowego domku:lol: Quote
rotek_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 jak to...tak szybko:-o a jak bury ..znalazł dom? Quote
maarit Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Buremu jeszcze się chyba nie udało:shake: Rudas wypadł świetnie!;) Quote
pszczolka182 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Gonia13']Buremu jeszcze się chyba nie udało:shake: Rudas wypadł świetnie!;)[/quote] Biedny Buruś:( Ale na pewno znajdzie się ktoś kto go przygarnie;) Quote
Recommended Posts