Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekalam tylko na potwierdzenie wiadomosci i zgode ale juz moge w koncu napisac -> [SIZE=3][COLOR=red][B]RUDZIK JUZ JEST W NOWYM WSPANIALYM DOMKU[/B][/COLOR][/SIZE]:multi:

Zostal w Warszawie
Cioteczki mozna juz zmieniac tytul watku:lol:

Posted

[CENTER][B][COLOR=red]Zgadza się, Rudzielec ma dom, to kolejny, tyski czworonóg, który został WARSZAWIAKIEM.

Rudzik nie musi już wracać do schroniska i patrzeć na świat przez niebieskie kraty.
JEGO ŚWIAT NARESZCIE ZMIENI SIĘ NA LEPSZE!
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Pani Kierownik z Tyskiego Schroniska, prosiła mnie by w jej imieniu serdecznie podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do występu RUDZIKA.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]DZIĘKI, KTÓRYM KOLEJNY PSIAK MA SZCZĘŚLIWY DOM![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]DZIĘKUJEMY!
:loveu:[/COLOR][/B][/CENTER]

[COLOR=blue]Muszę jeszcze dodać coś od siebie. Bardzo ujął mnie pan Olszański, który chciał zaprezentować Rudzika jak najlepiej i wziął go na ręce i przytulił. BARDZO MNIE TO WZRUSZYŁO. SUPER! DZIĘKUJĘ![/COLOR]

Posted

O jaaa... nie mogę uwierzyć! Ale radocha!! :multi: :multi: :multi:

Świetnie się zaprezentował nasz rudzielec! :loveu:

Jej, ale miał chłopak szczęście. Jest kochanym psem! :loveu:

Posted

[quote name='magda222']Gonia,a co Ty tam pijesz w tych zielonych butelkach? ;)[/quote]

Wszystko jedno co!!! święto jest.... Szkoda że Buraskowi się nie udało, ale może i on znajdzie domek jak się domki dokładniej namyślą;)

Posted

Pisać na wątku nie pisałam ale wiernie śledziłam losy Rudzika. Dzięki Zulce jestem wierną czytelniczką tyskich wątków i ogromnie się cieszę z tak cudownego finału podróży:multi::multi::multi:
Teraz przydałoby się trochę więcej wiadomości - bo na razie wiemy tylko że Rudzik został Warszawiakiem. Grażynko zmiłuj się nad cioteczkami i napisz coś więcej o tej adopcji:modla::modla::modla:
Pamiętasz jak kiedyś rozmawiałyśmy i mówiłam Ci że ta szczęsliwa chwial kiedyś nadejdzie? Trochę niedowierzałaś:mad:
Rudziku życzę Ci cudownych spacerów ze swoim własnym prywatnym ludziem :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Wspaniałe wieści:multi:
A co to za domek?:eviltong:[/quote]

No wiec na prosbe p.Agnieszki i Krisa juz pisze - domek wspanialy, u starszej, cieplej, niezwykle milej Pani - mysle, ze lepszego domku Rudzik nie mogl sobie wymarzyc:)
Rudzika wypatrzyla Pani, ktora od razu zadzwonila do swojej mamy, u ktorej wlasnie 3lapek ma juz swoj staly dom
Domek jest spokojny, Pani ma jeszcze 1 pieska (chyba suczke), ale Rudzik podobno zupelnie ja zignorowal (obszczekala go na powitanie;)), od razu poczul sie jak u siebie w domu;)

Mam nadzieje, ze Kris zalatwi jakos zdjecia Rudzika z nowego domku:lol: