teapot Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Bo jamnik dla Pani Domu nie zawadzi! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wtedy kicia będzie panią/panem (???) wszystkiego! ;) Quote
danka1234 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cudne foteczki ,a ja bardzo chce zobaczyc konika, Quote
Fortuna Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dziewczyny nie namawiajcie mnie na trzeciego jamnika bo zwariuje. :eviltong: Trzy chodzace jamnicze indywidualnosci plus jeszcze my tez chodzace cuda, to by byl dopiero kabaret. A moze raj na ziemi ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Danusiu obiecuje zdjecia Beauty (naszego konika ) w najblizszych dniach. Zdjecia kici tez sie znajda. :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Fortuna napisał(a):Dziewczyny nie namawiajcie mnie na trzeciego jamnika bo zwariuje. :eviltong: Trzy chodzace jamnicze indywidualnosci plus jeszcze my tez chodzace cuda, to by byl dopiero kabaret. A moze raj na ziemi ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Danusiu obiecuje zdjecia Beauty (naszego konika ) w najblizszych dniach. Zdjecia kici tez sie znajda. :loveu: Fortuna im więcej jamników tym lepiej. mamy wśród dogomaniaczek: Celina12 - Mamusia trzech jamnisiów. Wszystkie po przejściach. Jeden 17letni. Drugi chyba nieco starszy od Alfika i dziewczynka chyba 5-6letnia. Inna jamnicza ciotka zostawiła na miesiąc u niej swojego jamola. I teraz tęskni jamniś, tęskni Celinka. A widok lecącego na oślep stada jamników do witania Celinki - bezcenne. Tak nawiasem mówiąc widok przyjaźni Marcina i Alfika to tez bezcenne. Quote
Fortuna Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Isadora7 napisał(a):Fortuna im więcej jamników tym lepiej. mamy wśród dogomaniaczek: Celina12 - Mamusia trzech jamnisiów. Wszystkie po przejściach. Jeden 17letni. Drugi chyba nieco starszy od Alfika i dziewczynka chyba 5-6letnia. Inna jamnicza ciotka zostawiła na miesiąc u niej swojego jamola. I teraz tęskni jamniś, tęskni Celinka. A widok lecącego na oślep stada jamników do witania Celinki - bezcenne. Tak nawiasem mówiąc widok przyjaźni Marcina i Alfika to tez bezcenne. Z trzema jamniorkami jest problem z wyjazdem na wakacje. Dwa czesto moga byc przy rezerwacji, chociaz z jednym jest wiekszy wybor. Quote
Ania_i_Kropka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 "Mój" kochany Alficzek jest taki szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Ania_i_Kropka']"Mój" kochany Alficzek jest taki szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Mój ci on mój :loveu::loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Haha,ani mój ci ani twój ci tylko Fortuny:eviltong: Quote
Fortuna Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 danka1234 napisał(a):Haha,ani mój ci ani twój ci tylko Fortuny:eviltong: Wlasnie a precyzyjniej Marcinka. :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Erazm Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Fortuna sprawę wyjaśniła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fortuna Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Erazm napisał(a):Fortuna sprawę wyjaśniła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niezle mi to poszlo .:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fortuna Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Isadora7 napisał(a):A ja i tak za nim tęsknię Buziaczki od Alfika dla Isadorki. Quote
Jagoda1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Patrząc na zdjęcia Alfika, trudno uwierzyć, że to ten sam jamniś... Quote
Fortuna Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 U Alfika wszystko oczywiscie w porzadku. Ostatnio jednak nie bywam na dogo poniewaz jestem bardzo zajeta. Jak tylko wszystko sie unormuje powstawiam zdjecia. Alfik jest zdrowy, bardzo zywotny i mysle, ze szczesliwy. Widac teraz u niego wielki spokoj, tak jakby poczul stabilizacje. Widac roznice miedzy Alfikiem na poczatku pobytu a Alfikiem teraz. Quote
Isadora7 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [FONT=Century Gothic]Jakie to szczęście, że Alfik do Was trafił. Mizianka dl a chłopaka i Luny. Rambo wraz moja aktualną tymczasowiczką pozdrawia. Tymczasowiczka nazywa się Carmen. a tu na przegubowcach jeszcze kilka zdjęć Rambiego: [/FONT]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10355242&postcount=1744 :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Fortuna']U Alfika wszystko oczywiscie w porzadku. Ostatnio jednak nie bywam na dogo poniewaz jestem bardzo zajeta. Jak tylko wszystko sie unormuje powstawiam zdjecia. Alfik jest zdrowy, bardzo zywotny i mysle, ze szczesliwy. Widac teraz u niego wielki spokoj, tak jakby poczul stabilizacje. Widac roznice miedzy Alfikiem na poczatku pobytu a Alfikiem teraz.[/quote] Alfik jest na pewno "przeszczęśliwy", ma prawdziwy dom, miłość i przyjaciela Marcinka.:lol: Pozdrawiam:lol:. Quote
Erazm Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nie pracuj tak ciężko, bo braknie Ci czasu dla zwierzaków:shake::evil_lol: Wybacz mi offa, ale BłAGAM ZAJRZYJCIE NA TEN WąTEK http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680 Quote
Fortuna Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Czesc Kochani. Pozdrowienia dla Wszystkich od calej rodzinki Alfika i od Alfika. Dlugo nie pisalam poniewaz sa wakacje i wakacjujemy. Teraz po dluzszym okresie czasu moge powiedziec, ze Alfik to pies do rany przyloz, co prawda przeszedl szkolenie Fortuny, ale teraz jest cudowny , nieklopotliwy a przy okazji radosny i szczesliwy. Wie co moze, a co nie i mysle , ze dzieki temu i on i my czujemy sie zadowoleni. W niedziele spimy wszyscy do 10 godziny i nawet nikomu nie przychodzi do glowy zrywac sie wczesniej, Alfikowi tez nie. Jestesmy rodzina spiochow, mama spioch, tata spioch, syn spioch i dwa jamniki, tez spiochy :lol:. Ale tylko niedzielne spiochy :lol:. Zdjecia wysle wieczorem bo wlasnie mamy gosci. Quote
Jagoda1 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pozdrawiamy Rodzinę Śpiochów...:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No to wieczorem mam ucztę :) zobaczę Alfika :loveu::loveu::loveu: A tu mój Rambo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114747 :loveu::loveu::loveu: Quote
Fortuna Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Rambo jest po prostu sliczny. Caluski od Fortuny dla Rambo. A teraz kilka zdjec. Marcin i psy po treningu pilki noznej. Alfik na strazy. Quote
Recommended Posts