Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było nieźle ale Neo jeszcze szybko się męczy, ja też. Jesteśmy tresowani oboje ;). A i Neo został zapisany jako sznaucer olbrzym hi hi hi Mam sznupko-mopka #Milti

Posted

Było nieźle ale Neo jeszcze szybko się męczy, ja też. Jesteśmy tresowani oboje ;). A i Neo został zapisany jako sznaucer olbrzym hi hi hi Mam sznupko-mopka :)

Posted

Neonka napisał(a):
Na razie to początki. ja na pewno schudnę. A Neo przytył ciut, żeberka mu już tak nie wystają i sierść zaczyna mu rosnąć. :)

:loveu: już niebawem będzie taki piękny, że nie będzie osoby która by się za nim nie obejrzała na ulicy :loveu:

Posted

On jest już MÓJ tzn nasz. Jest w coraz lepszej formie. Zaczął biegać i bawić się z dziećmi. A pan który nas tresuje ;) powiedział dziś ,że to nie jest pies ze słabym charakterem. Umówiłyśmy się na jutro na wizytę poadopcyjną :) Czy dostała Pani zdj na maila , bo miałam problem z adresem tzn z odstępami w adresie?

Posted

monika55 napisał(a):
Dziekuje Jagienko za wizyte poadopcyjna. A Tobie Neonko za tak wspaniala opieke nad Neo.:loveu:
nie ma za co w bardzo milym towarzystwie Pani i psiaczka wypilam kawke:lol:

Posted

Nowszych nie mam niż te z ostatniego weekendu ,ale po następnym będę mieć. Nie bardzo się zmienił bo ciągle jest na diecie , każda próba rozszerzenia diety lub zwiększenia ilości kończy się biegunką. Sierś mu rośnie ładnie nie ma już łysinki na grzbiecie, przestał wylizywać sobie dziurę na udzie ,która zaczyna porastać i zaczynają mu się robić "wicherki". Dzieci nauczyły go bawić się zabawkami , a na tresurze skaczemy prze przeszkody. Neo idzie lepiej niż mnie.:)

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo dziękuję za wstawienie fotek. Neo spaceruje już bez smyczy tzn biega. Jest b grzeczny tylko z suczkami nie może się rozstać. Na tresurze radzi sobie lepiej ode mnie. I pan który nas tresuje twierdzi ,że wyjatkowy z Neosia PIES i że miałam szczęście ,że go wzięłam :).