Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
Kaganiec Był Na Swoim Miejscu Czyli Na Twarzy :(

pytam, bo jadąc miejskim, widziałam wchodzącą Panią z yorkiem, i właśnie pies był bez kagańca i kierowca nie chciał przewieść..

Posted

A ja zauważyłam taką prawidłowość, jak pies w schronie to jakoś żyje, wszystko w miarę w porządku, a jak tylko przekroczy progi domostwa, to nagle wszystko swędzi, zapalenie uszu, zapalenie napletka, zapalenie przyzębia, zatkane zatoki, problemy skórne, rewelacje żołądkowe itp, itd :)

Widać że on stworzony do kanapy :)

Posted

juz wyprany jakby lepiej pachnie ,ale koloryt skóry niewiele sie zmienił,chłopak ma po prostu takie naturalne "brudne" plamy na skórze :roll:
uszu nie chce czyscic tylko podgryza,za to jak sie go udobrucja to pozwala na wiecej
zwalił sie na moje łózko i nie mam gdzie spac :oops:

Posted

obudził mnie w nocy tylko raz ,wyleciał na działke jak torpeda i podlał nowozasadzony krzaczek bluszczu :evil_lol:
przed 6 kolejny spacer
Bisquit bardzo cierpi ciagle sie drapie na skórze ma takie niby krostki które go najbardziej swędza może poprosze o zeskrobanie mu albo podanie czegoś odczulającego, troche kicha oprócz tego ale nic wiecej mu nie dolega
a jaka koopę ładną zrobił :cool3:
biedna Rutka chciałaby się bawić a on niekumaty,tylko szuka krzesła o które by sie mógł obcierać wydając przy tym odgłoy chrapliwe ,bardzo denerwujące Rutke:p

Posted

Cholera, faktycznie trzeba pobrać tą zeskrobinę. Mozna sobie tylko wyobrazic co by się działo z jego skórą jak byłby nadal taki zakołtuniony. Dzieki wam ta skóra oddycha! Nawet jakby co, to leki szybciej zadziałają!

Domku, widzisz jak bardzo ten psiak cię potrzebuje??? Nie sprawi ci kłopotu! Nawet nie ząłtwi się w domu!

Posted

Pewnie, ze smutno, ale zrobiłas to co mogłaś! Dobrze wiesz, ze tam nie było mozliwości go wykąpać.
Pilnie szukamy domku, niech on się w końcu znajdzie i piesek będzie miała własna kanapę!