katya Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Trzymam kciuki, żeby się udała i w końcu oczko przestało Biszkopcika boleć. Quote
Ayia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 trzymam kciuki za operacje.. i o domek wciaz prosimy :loveu: Quote
madziorna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='katya']Trzymam kciuki, żeby się udała i w końcu oczko przestało Biszkopcika boleć. Ja też mocno zaciskam kciuki... Quote
szajbus Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Sliczny piesek czeka i sie marnuje w schronisku. Mozesz to zmienić! Quote
madziorna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Szyszka']Wieczorny spacerek po domek. Poranny spacerek na pierwszą stronkę... :painting: Quote
ewatonieja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 pojechalismy autobusem do pani doktor, Bisquit troche sie rzucał podacza zastrzyków,dostałam kagance w pape :0 ale potem zasnał i obudzi sie z lepszym oczkiem, wygolona mordka i wyczyszczonymi uszami :)) Quote
katya Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Super, pewnie w końcu ma czyste uszyska, przy narkozie to jednak można dużo pożytecznych zrobić :) Quote
ciapuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 psiuniek już w schronisku.Operację zniósł znakomicie,jest troszkę histerykiem i będzie problem z przemywaniem mu tego oczka ,ale dostał leki przeciwzapalne i mam nadzieję że będzie ok. Teraz trzeba trzymać kciuki żeby nie zdjął kołnierza i nie rozdrapał szwów Quote
katya Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ja myślę, że to oczko go bardzo bolało, uszy zresztą też, na pewno ma uraz od przemywania na siłę, biedak :( U fryzjera zachowywał się rewelacyjnie do momentu prób manipulacji przy mordce i uszach, wtedy zaczął robić uniki. Są jakieś zdjęcia po ostrzyżeniu morduchy? Quote
ciapuś Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Zapomniałam :oops: Ale ma tylko troszkę podcięte włoski i pięknie umytą mordkę Quote
madziorna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='ciapuś']Zapomniałam :oops: Ale ma tylko troszkę podcięte włoski i pięknie umytą mordkę Ale na pierwszej stronce może się pokazać, prawda? :cool3: Quote
madziorna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='szajbus']Na dobranoc tez prosimy o domek I na dzień dobry... :roll: Quote
katya Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ojej, a jaki on zadowolony, że mu zdjęcia robisz :) Quote
Recommended Posts