szajbus Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 I to dobry domek!!!! Biszkopciku, wskakuj na górę! Niech ten program ci pomoże, skoro ogłoszenia nie mogą! Quote
ewatonieja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Hopamy Co Innego Nam PozostaŁo? Quote
hanka456 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dzisiaj stało się to, co wydawało się niemożliwe. !6 września 2008 roku o godzinie 13.30 Biszkopt opuścił schronisko. Biszkopt został a d o p t o w a n y. To do tej pory wydaje mi się nieprawdopodobne. A jednak. Jego nie ma już w schronisku. Quote
szajbus Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Haniu, to wspaniała wiadomość. Ciesze się ogromnie i Natalka się też ucieszy. On był jej ulubieńcem ( moim też) Biszkopciku, nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
hanka456 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Mam kontakt mailowy z domem Biszkopta. Państwo obiecali przesłać informacje o nim. Quote
ewatonieja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 jesli to nie problem to poprosze mejla do tych WSPANIAŁYCH LUDZI CO NIE OPUSZCZA BISZKOPTA DO KONCA ZYCIA! Quote
Ayia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Milo slyszec takie wiadomosci... zawsze jest jakas nadzieja :cool3: BADZ SZCZESLIWY!!! Quote
madziorna Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 :multi: Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, ale straaaaaaasznie się cieszę :multi: Teraz czekamy na wieści i foteczki z nowego domku :laola: Quote
alexanthra Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witam! To wlasnie do naszego domku trafil Biszkopcik. Az trudno w to ueiwrzyc ze taki psiak tak dlugo musial na to czekac. Praktycznie od razu zaklimatyzowal sie w nowym miejscu. Ma juz swoje wlochate, mieciutkie rozowe poslanie ;). No i wydaje sie szczesliwy! Uwielbia sie bawic, jest posluszny, nawet dzisiaj biegal po parku bez smyczy. No ale to pewnie juz Wasza zasluga. No i na dodatek potrafi siadac na komende, moze ma jeszcze jakies ukryte zdolnosci o ktorych nie wiemy ? :) Ciesze sie, ze moglismy mu pomoc. I przy okazji sprawic radosc tylu osobom! Poki co zdjec zadnych nie umieszam bo w zasadzie wyglada bez zmian. Zostal juz coprawda wykapany ale czesania poki co nie lubi ;). Mam tylko jedna obawe. Co Biszkopcik jadl w schronisku? widzialam tam posty o golonkach... troszke sie przerazilam :P. A no i, nie wiem czy ku radosci wszystkim, Bisquit zostal przechrzczony... na Whisky :) (tylko bez skojarzen, no normalny dom normalnych ludzi) Pozdrawiam! Quote
katya Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 alexanthra napisał(a):Witam! To wlasnie do naszego domku trafil Biszkopcik. Az trudno w to ueiwrzyc ze taki psiak tak dlugo musial na to czekac. Praktycznie od razu zaklimatyzowal sie w nowym miejscu. Ma juz swoje wlochate, mieciutkie rozowe poslanie ;). No i wydaje sie szczesliwy! Uwielbia sie bawic, jest posluszny, nawet dzisiaj biegal po parku bez smyczy. No ale to pewnie juz Wasza zasluga. No i na dodatek potrafi siadac na komende, moze ma jeszcze jakies ukryte zdolnosci o ktorych nie wiemy ? :) Ciesze sie, ze moglismy mu pomoc. I przy okazji sprawic radosc tylu osobom! Poki co zdjec zadnych nie umieszam bo w zasadzie wyglada bez zmian. Zostal juz coprawda wykapany ale czesania poki co nie lubi ;). Mam tylko jedna obawe. Co Biszkopcik jadl w schronisku? widzialam tam posty o golonkach... troszke sie przerazilam :P. A no i, nie wiem czy ku radosci wszystkim, Bisquit zostal przechrzczony... na Whisky :) (tylko bez skojarzen, no normalny dom normalnych ludzi) Pozdrawiam! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witamy nowych dogomaniaków :multi::multi::multi:!!! Tak bardzo się cieszę, że psiak już bezpieczny u siebie w domu. Tyle sie biedak naczekał, ale widac tak musiało byc!!! Quote
szajbus Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witamy na dogo To wspaniały psiak. Przekonała sie o tym Natalka, która wzięła go na weekend do swojego domu, żeby go solidnie wykapać. Długo czekał na domek- to fakt. Teraz ma swoją rodzinę, o której tak marzył. Quote
ewatonieja Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 :placz::placz: TO JEDYNA DOBRA WIADOMOŚC W OSTATNICH DNIACH NA PRAWDE, alexanthrO ZAZDROSZCZE WAM I BARDZO DZIEKUJE :smilecol::laola::cunao: WSZYSTKIEGO DOBREGO I DUZO ZDRÓWKA DLA BISZKOPTA A JEDZONKO ODPOWIEDNIE DLA WIEKU I POTRZEB BISZKOPTA :cool3: Quote
Niewiasta_21 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dziekujemy za okazane serce Biszkopcikowi :-) Quote
madziorna Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ale foteczki by się przydały :eviltong: Quote
hanka456 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nowy dom, nowe imię, nowe życie. Dziękujemy za bezcenny dar jaki Państwo dali temu "biedakowi". Quote
ewatonieja Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 w świetnej formie i humorze ŁISKI: :loveu: Quote
Recommended Posts