nata od jadzi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nie ma zdjęć, bo wszystko się działo w strasznym pośpiechu. moriaaa miała telefon ze schronu - zabrali od jakiejś wariatki 30 kotów i dwuletniego ślicznego i grzecznego jamniczka! jest bardzo wystraszony, nie wie co się dzieje. na marmurowej nie ma miejsc, ale na dzisiaj i na noc udało się go umieścić w zwierzętarni. jutro rano niestety trafi do boksu jeśli go nie zabierzemy :placz:nie wiem dokładnie co się stało, ale wetki się bardzo o niego boją, czyli musi być naprawdę źle. mówiły, że jak trafi na boksy ogólne, to stanie się tragedia... przez noc jamniś zostanie w zwierzętarni. [B]JUTRO RANO MUSIMY GO ZABRAĆ - ALE GDZIE??[/B] w hotelu mamy już jednego schroniskowego jamnika, drugi - Kacperek czeka u "właścicieli" na nowy dom. nie wiemy co robić, a rano będzie trzeba już podjąć jakieś kroki! [B]BŁAGAMY O TYMCZAS! NIE POZWÓLMY ŻEBY ZOSTAŁ ZAGRYZIONY!![/B] :placz: więcej pewnie napisze moriaaa, ale teraz jest w trasie. podaję swój numer, jeśli któraś z cioteczek będzie umiała pomóc... 668 178 869 Natalia Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Co się dzieje - tragedia, jamnik za jamnikiem. Swoje propozycje dałam telefonicznie :loveu: Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 niezastąpiona Isadora :loveu: zaoferowała swoją pomoc, ale ona już miała wziąć czarnego Kacperka w przyszłym tygodniu... i w tej sytuacji Kacperek zostanie na lodzie, bo pilniejsza sprawa tego malucha... ...ale może jeszcze coś w łodzi się znajdzie? co ciotki? Quote
Kar0la Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Matko kolejny jamniś. :-( A ten domek od Pogódki? Może by się spodobał. Wtedy jeden chłopak do nowego domu, a drugi do Isadory. Quote
Ola164 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Oj, oj kolejny jamnik :( Co tu się w ogóle dzieje?! :placz: Quote
eurydyka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 smutne, ale trzymamy kciuki, zeby mu sie udalo Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='beka']chłopczyk czy dziewczynka?[/QUOTE] chłopaczek, czarny podpalany jamniczek... Quote
Ola164 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ciocia Isadora jest niezastąpiona w jamniczych sprawach :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Ola164']Ciocia Isadora jest niezastąpiona w jamniczych sprawach :loveu:[/quote] Jamnicze sprawy podobnie jak tobie są mi bardzo bliskie Jakby ciotki wrzuciły parę zdjęć malucha to mogłabym mu jakąś historyjkę ułożyć, zilustrować i przygotować allegro. Każda chwila jest cenna, bardzo cenna, tyle innych jeszcze czeka na pomoc. Quote
jola od jadzi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Przed południem będziemy w schronisku to zrobimy mu zdjęcia Quote
malagos Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Strasznie duzo jamników ostatnio, prawda? :shake: Quote
jola od jadzi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jakby się wszyscy zmówili,żeby wyrzucać... Quote
malagos Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A dzis taki deszczowy dzień :shake: Mam nadzieję, zę zdjecia i spacerki sie udadzą :roll: Quote
Kar0la Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No dzisiaj pogoda okropna, zupełnie niejamnicza. :shake: Quote
Ola164 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jamniki teraz najchętniej pospałyby w ciepłym łóżeczku.... Quote
Fortuna Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To zycze Wam choc troche sloneczka. Czekamy na zdjecia jamniczka. Quote
ewatonieja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ta psycholka napisała do schroniska list pod koniec marca ze za dwa dni umiera i musza jej pomóc z inwentarzem czego to ludzie nie wymyślą biedne koty i jamnik :(( Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 wieści od morii - jamniś ma na imię Prezes, jest śliczny, czarny podpalany i wykastrowany :) co mnie trochę dziwi, bo która psycholka wykastrowałaby jamnika? zastanawiam się czy on nie jest ze schronu... aha, jest też wielkości mniejszej niż standardowa - nie wiem czy to miniaturka, ale na pewno jest drobny. zdjęcia będą wieczorem, moriaaa też pewnie napisze coś więcej. Quote
Ola164 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Oj, miniaturka czyli 5kg milosci :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts