Isadora7 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kolejny odcinek pt "GRZANIE TYŁECZKA PREZESIKA W NOWYM DOMECZKU" :loveu: Quote
Ola164 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jaka śczęśliwa rodzinka :loveu: Jamnik i kot - wspaniałe połączenie :loveu: sama byłam tego świadkiem :) Quote
Pogódka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no, Prezesik kochany, nawet mam przyjemnośc trzymac go na kolanach a słodziutki jest jak nie wiem co, tylko ma charakterek, zaczyna juz pomału pokazywac co potrafi Quote
Isadora7 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Pogódka napisał(a):no, Prezesik kochany, nawet mam przyjemnośc trzymac go na kolanach a słodziutki jest jak nie wiem co, tylko ma charakterek, zaczyna juz pomału pokazywac co potrafi No w końcu JAMNIK. Prezesiku mizianko dla ciebie :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Pisalas do mnie maila o Sonie ;) Napisze tez do Ciebie z prosba o historie Wasza i zdjecia ze schorniska i u Was do dzialu "w nowym domu" Jamniki i mixy szukaja domow dziekuje :D Quote
Recommended Posts