Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co nie wejdę na forum dotyczące psiaka ze schroniska to pęka mi serce.
tymbardziej się cieszę, że moja sunia jest wzięta ze schroniska właśnie i wszystkim znajomym polecam wzięcie psa ze schroniska zamiast rasowego szczeniaka.

Posted

HARNAŚ jest cudowny,kochany, wspaniały :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Niech wreszcie ktoś go pokocha !!!!!!!!!!!!!

Czy ten pies ma wyrok ?
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

szajbus napisał(a):
On chce byc kochany.
To chyba pies z najdłuższym stażem w schronisku.

Nie rozumiem:shake:
On jest... prześliczny.
Choroba... dawałyście znać Fundacji niemieckiej z którą współpracujecie? Pewnie tak.

Posted

[quote name='szajbus']On chce byc kochany.
To chyba pies z najdłuższym stażem w schronisku.

To,że przetrwał tak długo w schronisku, spory czas na boxach ogólnych świadczy o tym,że to psiak wyjątkowy i niepowtarzalny.Nadal tak bardzo kocha ludzi i jest tak radosny.

Wspaniały psiak, odpięty od budy na spacer widzi tylko opiekunkę, nie zwraca uwagi na inne psy.
Spokojnie przechodzi nawet obok budy Edka, a ostatnio były razem na spacerze- Edek raczej nie toleruje innych psów,żaden nie przejdzie bezkarnie obok jego budy i nie pospaceruje , a Harnasia Edek akceptuje.
Harnaś do domu!!!!

Posted

:-( :-( :-(

Siedziałam cichutko i mocno trzymałam kciuki. Nie pisałam na wątku ponieważ nie chciałam zapeszyć.
Niestety nic to nie dało :angryy: Zabobon i tyle :angryy:

Harnaś juz prawie się pakował ,by pojechać do swojego wymarzonego domku.
Jeszcze dziś do uszka mu tyle bzdur naopowiadałam .
Obiecywałam ,że już za tydzień będzie grzał doopkę na łóżeczku u boku ukochanej pani :shake:

Powiem krótko .
Jak zwykle z domku nic nie wyszło.

Harnasiątko nadal odsiaduje wyrok :angryy:
Żyć się odechciewa :placz: :placz: :placz:

Posted

Harnaś wczoraj jak zwylke grzecznie na spacerku się zachowywał.
On najchętniej spaceruje z człowiekim,psy omija.Nie zaczepia ich i nie chce być również przez nie zaczepiany.
Wpatrzony jest jedynie w swojego opiekuna.Z nim będąc na spacerze jest posłuszny i praktycznie to co robi opiekun interesuje Harnasia.

Niech wreszcie ktoś pokocha tego wspaniałego psiaka !!!!!!!!!!!

Posted

anovip1 napisał(a):
Harnaś wczoraj jak zwylke grzecznie na spacerku się zachowywał.
On najchętniej spaceruje z człowiekim,psy omija.Nie zaczepia ich i nie chce być również przez nie zaczepiany.
Wpatrzony jest jedynie w swojego opiekuna.Z nim będąc na spacerze jest posłuszny i praktycznie to co robi opiekun interesuje Harnasia.

Niech wreszcie ktoś pokocha tego wspaniałego psiaka !!!!!!!!!!!

Właśnie. Harnas nie wzbudza żadnych negatywnych emocji w innych psach, nawet w swoim sąsiadzie Edku,, który jest cięty na psy.
Harnasia na spacer można odpiąć od budy i pójdzie sobie sam na wybieg, przechodząc obok innych psów bez problemu. Po spacerku sam wraca do swojej budki i czeka, by go przypiąć.
Kurde, dla Harnasia schron to dom, boję się,że może mieć kłopoty z zaakliatyzowaniem się gdzie indziej.
To musi byc najwspanialszy dom na świecie.