Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Harnuś juz bardzo długo szuka domku, o wiele za długo !!! Domku gdzie jesteś ?!!!:sadCyber::sadCyber:
cały czas mysle o tym co kiedys napisała Aska25 , ze moze "trzeba zrobic psu krzywde" aby znalazł dom. Czy wiele lat w schronisku to nie jest wystarczajace cieprienie, czy psiak musi byc pobity, skatownay, schorowany aby ktos sie nad nim ulitował, pokochał go i dał mu dom.
Czy nie lepiej zpobiegac nieszczesciu i dac Harniemu dom zanim przytrafi mu sie cos złego, zostanie pogryziony przez inne psiki, albo zanim bedzie schorownaym staruszkeim :shake:?!!!!!!!!

Posted

Czy ktoś da Harniemu dom ?[SIZE=4]Najsmutniejszy watek na dogo...
On juz chyba stracił nadzieje...:-(:-(
Jak dla mnie to najsmutniejszy watek na dogo, zdrwoy, cudny psiak marnieje w schronisku przez tyle czasy, po prostu płakac sie chce:-(:-(

Posted

Chyba Harnaś ma pecha, albo co jeszcze nie wiem? Szkoda go bardzo. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się zlituje. Tak dlugo czeka. To bardzo smutne.

Kiedyś takim psem co mi serce rozdzierał był Karat. Karat pojechał w końcu do Niemiec. Niestety było juz za późno. Choroba go powaliła. Nie cieszył się długo pięknym domem i radosnym zyciem. Ale dopiero tam jego nowi Państwo docenili go takim jakim był: wspaniałym, dobrym psem.

Nie chciałabym aby historia się powtórzyła.