Izabela1982 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Do góry bidusiu, długo mnie nie bylo, miałam nadzieje ze Harni juz bedzie w nowym domku atu dalej tak smutno ...:shake::-( Quote
szajbus Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jakos na bidulku nikt nie chce nawet oka zahaczyc :placz: Quote
ewatonieja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 zawsze jest smutno gdy ludzkie serca pozostaja niewzruszone na takie historie Quote
siekowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Śliczny psiak aż ciężko uwierzyć, że przez tyle lat nie znalazł domu. :( Macie jakiś aktualny opis do ogłoszeń? Dodałam go do profilu starszych psów na nk Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
ewatonieja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Harnaś ma nadzieje na odmiane losu gdzieś musi być ten właściwy ludź Quote
szajbus Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Harnas "usycha" z tesknoty za człowiekiem!!!!!!!!!!!! Quote
ewatonieja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 wczoraj nikogo tu nie było :placz: Harnaś błaga o dom Quote
Onaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ponieważ wątek jest długi to zapytam gdzie mogę znaleźć jego ostanie zdjęcia ? Harnaś to tak trochę jak labek wygląda czy mnie się wydaje ? Quote
ewatonieja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 w pierwszym poście sa zdjęcia, myśle ze Harnas za wiele sie nie zmienił tutaj tez sa http://www.dogomania.pl/forum/f28/harnas-pomozmy-mu-normalnie-zyc-109022/index55.html Harnas jest drobnieszy od labradora Quote
hanka456 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ciężko nie mieć domu. Harnaś miał kiedyś Asię, ale przepadła w szerokim świecie. Quote
Onaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 I na Harnasia przyjdzie kiedyś pora, jak z ogłoszeń nie znajdzie domu, to trzeba mu będzie jakoś pomóc. Quote
szajbus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Harnas ma wyjątkowego pecha. Nawet stracił Asie, której tak ufal Quote
Onaa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 szajbus napisał(a):Harnas ma wyjątkowego pecha. Nawet stracił Asie, której tak ufal Jak to stracił ? Quote
szajbus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Asia ( wolontariuszka) wypatrzyła go w schronisku,oswajała, opiekowała się, rozpieszczała, przynosiła smaczne, gotowane jedzonko i smakołyki , nosiła na ęekach i ......... zniknęła. Od dawna nikt jej nie widział w schronisku. Podobno wyjechała, a Harnasiątko tęskni, tym bardziej, że on powoli otwiera się na człowieka. Musiał bidulek przejść piekło w swoim życiu. Lata lecą, a ten mikrusek nadal tkwi tam gdzie nie powinien. Quote
ciapuś Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Cioteczki i wujkowie oddawajcie na nas gosy Fundacja "Pomagajmy Razem" z Łodzi Krakvet - wybieramy kandydata na lipiec! Bardzo potrzebujemy Waszej pomocy Quote
Ania i Kajber Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Natalko, to zdjęcie Harnasia jest b. fajne , ale i b.smutne zarazem- w tle widać Kabelka:placz:. Harnaś chodzi teraz czasem na wybieg z mieszkająca obok Boksią, ale rzeczywiście jest już smutny i zrezygnowany. Quote
Recommended Posts