katya Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Oj, spodobał się, spodobał... Agata poszła z Kacperkiem na spacer w mojej asyście, porobiła mu zdjęcia, zrobiła filmik, żeby pokazać całej rodzinie. Oczywiście miała już wcześniej jamnika i to takiego jak Kacper, więc tenże kupił ją od razu. Na razie nie napiszę więcej, by nie zapeszyć... W czwartek kastracja o 8.30. Może ktoś miałby ochotę potowarzyszyć mi w transporcie na kastrację? Będziemy podróżować MPK. Quote
katya Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Spoko, jeszcze w nim nie jest. Więc trzymajcie kciuki! Quote
madziorna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='katya']Spoko, jeszcze w nim nie jest. Więc trzymajcie kciuki! Trzymamy tak mocno, że aż nam kostki bieleją... :cool3: Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 katya napisał(a):Spoko, jeszcze w nim nie jest. Więc trzymajcie kciuki! Dobrze że tipsów nie stosuję, bo trzymam tak mocno ze ręce bym sobie poraniła Quote
madziorna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ale jeszcze podniosę... na wszelki wypadek... Quote
madziorna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='katya']Dzięki dziewczyny :) Nie puszczajcie. I nadal nie puszczamy... Ja nawet na klawiaturze piszę z zaciśniętymi kciukami... ;-) Quote
madziorna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Pokazujemy się na pierwszej stronce... :roll: Quote
katya Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Myślałam już, że dzisiaj nie dojadę ani po Kacperka ani do dr Magdy na kastrację, spóźniłam się, ale się udało. Kacper jest właśnie ciachany. Quote
katya Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 A są wieści. Kacper chyba się czuje bardzo dobrze, skoro łazi za Sally i ją podrywa? W kołnierzu :razz: Quote
Isadora7 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 katya napisał(a):A są wieści. Kacper chyba się czuje bardzo dobrze, skoro łazi za Sally i ją podrywa? W kołnierzu :razz: Pomiziać proszę ode mnie:loveu: Quote
Fortuna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 To jak Kacperek dalej nie ma domu??????????????????????????????? Quote
katya Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Kacperek Ma Nowy Dom :) Pojechał przed chwilą. Będzie mieszkał w domu z ogrodzonym ogródkiem w Wolanowie pod Radomiem. Byliśmy też razem na zakupach w sklepie zoologicznym, nowa pani sprawiła mu nową smycz, obrożę, adresówkę i gryzaka. W sklepie wszyscy się zachwycili Kacperkiem, pytali mnie o fundację i schronisko, rozdałam kalendarzyki fundacyjne. U nowej Pańci na kolankach (Sam się władowałem): Quote
madziorna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ale się cieszę!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
katya Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Acha, od dotychczasowych właścicieli Kacperka dostaliśmy smycz i 3 po-kacperkowe obróżki dla naszych bid, a od Agaty - nowej właścicielki - karmę, no i mamy obiecany 1% :) Quote
Isadora7 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Kacper BRAWO - bardzo się cieszę, żyj słodko i kanapowo.:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts