Jump to content
Dogomania

[FNiZ]Kacper - jamnik, który ma już prawo do spaceru. W nowym domu :)

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacper chce kochanych ludzi i dobry dom, a gdzie jest ten dom to jest mu chyba obojetnie. Ja mysle, ze warto przebyc taka droge . Filipek z lubelskiego schroniska jedzie dzisiaj do swojego domu az w okolice Pozniania. Tez spory kawal, czasami jednak warto.

Posted

Fortuna napisał(a):
Kacper chce kochanych ludzi i dobry dom, a gdzie jest ten dom to jest mu chyba obojetnie. Ja mysle, ze warto przebyc taka droge . Filipek z lubelskiego schroniska jedzie dzisiaj do swojego domu az w okolice Pozniania. Tez spory kawal, czasami jednak warto.

Wg mnie to w naszych akcjach liczy się szybkość. I to wcale nie musi być również z brakiem przemyślenia. Tyle psiaków czeka na pomoc. Lutek - tymczasik Danusi tez dostał Pana odległego o kilkaset km z tego co wiem. W chwili gdy się okazało że jest chętny ruszyła machina sprawdzenia i załatwiania przewozu, dzięki temu jeden psiak ma domek (cudny domek sprawozdania są na bieżąco, czyli Danusia ma rękę) a Danusia może przyjąć kolejnego tymczasika. Razem, DWA psiaki uratowane, mające skrócony czas stresu. Czyli szansa dal kolejnych psiaków.

Szybkość nie musi być różne brak rozwagi. Rozglądanie sie za transportem nie wstrzymuje szukania nadal domku bliżej a czas działa i płynie.

Ślicznoto pozdrawiam cie ponownie w dniu dzisiejszym.

Posted

katya napisał(a):
Gdyby miał DT to jak najbardziej, póki jest tam gdzie jest, nie zaproponuję kastracji, bo boję się że go więcej nie ujrzę.
I nie chodzi o to, że Ci chętni do adopcji ludzie nie chcieli brać na siebie kastracji z powodów finansowych, tylko uważają że to straszne tak psa potraktować i że źle wpływa na psychikę...
Bo przecież kastracja to straszna krzywda i okaleczanie no i niezgodne z naturą!!! :placz:

W odniesieniu do tego watku mogę tylko napisać że Pani mówila że wolałaby jamnisia własnie kastrowanego.
Isadorka musze sprostowac i napisac ze domek dla Lutka wybrała iwa a Lutuś faktycznie jechal do mnie na tymczas z Wrocławia odpoczął nad morzem i pojechał z powrotem do Kielc.Niezłe koło zatoczył.

Posted

danka1234 napisał(a):
W odniesieniu do tego watku mogę tylko napisać że Pani mówila że wolałaby jamnisia własnie kastrowanego.
Isadorka musze sprostowac i napisac ze domek dla Lutka wybrała iwa a Lutuś faktycznie jechal do mnie na tymczas z Wrocławia odpoczął nad morzem i pojechał z powrotem do Kielc.Niezłe koło zatoczył.

Tak czy siak były to duże odległości.

Posted

Kto tu powiedział, że nie jesteśmy?
Danusiu, czy podtrzymujesz swoją propozycję? I jak to widzisz? Tymczas u Ciebie i kastracja? Później DS? Przyślij mi proszę na PW swój nr telefonu.

Posted

Jasne ze podtrzymuje, pani sie codziennie dopytuje.
Co do kastracji to dla swojej pewmości wolałabym aby był po, zanim trafi do domku,ale to jest do dogadania. Nr. juz podaje to porozmawiamy.

Posted

Zadzwoniła do mnie bardzo fajna dziewczyny - tzn. na razie tak mi się wydaje, że fajna. Zobaczymy, bo dzisiaj się z nią spotkam. Ankietę wypełniła super...
(wczoraj dzwonił też jakieś niefajny dziod).
Z Danusią jestem w kontakcie i jest na bieżąco.

Posted

[quote name='katya']Zadzwoniła do mnie bardzo fajna dziewczyny - tzn. na razie tak mi się wydaje, że fajna. Zobaczymy, bo dzisiaj się z nią spotkam. Ankietę wypełniła super...
(wczoraj dzwonił też jakieś niefajny dziod).
Z Danusią jestem w kontakcie i jest na bieżąco.

Czyli jest szansa, że Kacperek będzie w Łodzi?... :cool3:

Posted

[quote name='madziorna']
Czyli jest szansa, że Kacperek będzie w Łodzi?... :cool3:

Skoro pojawiła sie taka szansa i katya stwierdzi że to bedzie dobry domek dla Kacperka to nie bedzie potrzeby wieżć go do mnie a mój domek przyda sie dla innego bo jest ich ogrom.

Posted

danka1234 napisał(a):
Skoro pojawiła sie taka szansa i katya stwierdzi że to bedzie dobry domek dla Kacperka to nie bedzie potrzeby wieżć go do mnie a mój domek przyda sie dla innego bo jest ich ogrom.

Oj tak wysypało jamników ostatnio bardzo dużo.