Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 szajbus napisał(a):A domek od Danusi zgadza się na kastrata? Z tego co wiem tak, oni chcą jamniczka i ten im sie podoba nie chcą go za przeproszeniem dla jajek:lol: Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To super. Moim zdaniem jak jest 100% domek i to na dodatek zakochany w jamniorkach to pies lepiej mieć nie będzie jak właśnie tam. Quote
Ayia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Kacperek dalej czeka.. dzis siedzial w oknie i patrzyl na ulice :( on tak bardzo chce byc w normalnym domku... :-( Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Moim zdaniem warto rozważyć propozycję Danusi. Po co psiaka dłużej męczyć i czekać na domek w Łodzi, który nie wiadomo kiedy i czy sie pojawi! Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial Black]Kacper Witaj :loveu: [/FONT] Quote
madziorna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kacperku, a Ty co powiesz na propozycję Danusi?... :roll: Quote
Fortuna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kacper chce kochanych ludzi i dobry dom, a gdzie jest ten dom to jest mu chyba obojetnie. Ja mysle, ze warto przebyc taka droge . Filipek z lubelskiego schroniska jedzie dzisiaj do swojego domu az w okolice Pozniania. Tez spory kawal, czasami jednak warto. Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Fortuna napisał(a):Kacper chce kochanych ludzi i dobry dom, a gdzie jest ten dom to jest mu chyba obojetnie. Ja mysle, ze warto przebyc taka droge . Filipek z lubelskiego schroniska jedzie dzisiaj do swojego domu az w okolice Pozniania. Tez spory kawal, czasami jednak warto. Wg mnie to w naszych akcjach liczy się szybkość. I to wcale nie musi być również z brakiem przemyślenia. Tyle psiaków czeka na pomoc. Lutek - tymczasik Danusi tez dostał Pana odległego o kilkaset km z tego co wiem. W chwili gdy się okazało że jest chętny ruszyła machina sprawdzenia i załatwiania przewozu, dzięki temu jeden psiak ma domek (cudny domek sprawozdania są na bieżąco, czyli Danusia ma rękę) a Danusia może przyjąć kolejnego tymczasika. Razem, DWA psiaki uratowane, mające skrócony czas stresu. Czyli szansa dal kolejnych psiaków. Szybkość nie musi być różne brak rozwagi. Rozglądanie sie za transportem nie wstrzymuje szukania nadal domku bliżej a czas działa i płynie. Ślicznoto pozdrawiam cie ponownie w dniu dzisiejszym. Quote
szajbus Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kasiu czy zapdła w końcu decyzja co z Kacperkiem? Quote
danka1234 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 katya napisał(a):Gdyby miał DT to jak najbardziej, póki jest tam gdzie jest, nie zaproponuję kastracji, bo boję się że go więcej nie ujrzę. I nie chodzi o to, że Ci chętni do adopcji ludzie nie chcieli brać na siebie kastracji z powodów finansowych, tylko uważają że to straszne tak psa potraktować i że źle wpływa na psychikę... Bo przecież kastracja to straszna krzywda i okaleczanie no i niezgodne z naturą!!! :placz: W odniesieniu do tego watku mogę tylko napisać że Pani mówila że wolałaby jamnisia własnie kastrowanego. Isadorka musze sprostowac i napisac ze domek dla Lutka wybrała iwa a Lutuś faktycznie jechal do mnie na tymczas z Wrocławia odpoczął nad morzem i pojechał z powrotem do Kielc.Niezłe koło zatoczył. Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 danka1234 napisał(a):W odniesieniu do tego watku mogę tylko napisać że Pani mówila że wolałaby jamnisia własnie kastrowanego. Isadorka musze sprostowac i napisac ze domek dla Lutka wybrała iwa a Lutuś faktycznie jechal do mnie na tymczas z Wrocławia odpoczął nad morzem i pojechał z powrotem do Kielc.Niezłe koło zatoczył. Tak czy siak były to duże odległości. Quote
Fortuna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja to nie wiem nad czym wy sie zastanawiacie. Jest domek, a wy nie jestescie chetni. Nie rozumiem. Naprawde. Quote
katya Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Kto tu powiedział, że nie jesteśmy? Danusiu, czy podtrzymujesz swoją propozycję? I jak to widzisz? Tymczas u Ciebie i kastracja? Później DS? Przyślij mi proszę na PW swój nr telefonu. Quote
danka1234 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jasne ze podtrzymuje, pani sie codziennie dopytuje. Co do kastracji to dla swojej pewmości wolałabym aby był po, zanim trafi do domku,ale to jest do dogadania. Nr. juz podaje to porozmawiamy. Quote
Ayia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kacperku obys znalazl szybko lepszy domek :-( bo w tym domku nie jest Ci zbyt dobrze :-( Hop pokazemy sie choc na gorze! Quote
Fortuna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Co tam slychac u Kacperka. Jedzie do Danusi ? Quote
katya Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Zadzwoniła do mnie bardzo fajna dziewczyny - tzn. na razie tak mi się wydaje, że fajna. Zobaczymy, bo dzisiaj się z nią spotkam. Ankietę wypełniła super... (wczoraj dzwonił też jakieś niefajny dziod). Z Danusią jestem w kontakcie i jest na bieżąco. Quote
madziorna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='katya']Zadzwoniła do mnie bardzo fajna dziewczyny - tzn. na razie tak mi się wydaje, że fajna. Zobaczymy, bo dzisiaj się z nią spotkam. Ankietę wypełniła super... (wczoraj dzwonił też jakieś niefajny dziod). Z Danusią jestem w kontakcie i jest na bieżąco. Czyli jest szansa, że Kacperek będzie w Łodzi?... :cool3: Quote
danka1234 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='madziorna'] Czyli jest szansa, że Kacperek będzie w Łodzi?... :cool3: Skoro pojawiła sie taka szansa i katya stwierdzi że to bedzie dobry domek dla Kacperka to nie bedzie potrzeby wieżć go do mnie a mój domek przyda sie dla innego bo jest ich ogrom. Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 danka1234 napisał(a):Skoro pojawiła sie taka szansa i katya stwierdzi że to bedzie dobry domek dla Kacperka to nie bedzie potrzeby wieżć go do mnie a mój domek przyda sie dla innego bo jest ich ogrom. Oj tak wysypało jamników ostatnio bardzo dużo. Quote
Ayia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kasia jest w drodze do Kacperka... trzymam kciuki :loveu: Quote
Recommended Posts