danka1234 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Fortuna napisał(a):No ladnie, dzialacie tutaj beze mnie. Witam wszystkich. Widze, ze domkow nie brakuje. Jak to nie brakuje ? Jeszcze jak brakuje ale takich stałych.;) Zapomniałysmy Cie tu ściągnąć, oj co za niedopatrzenie.;) Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witaj Kacperku po przerwie spowodowanej brakiem netu. Quote
katya Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Dostałam 2 zapytania na gg, jedno sensowne, a drugie: "Czy może pani sprzedać tego psa?" Więc dypolmatycznie zapytałam jakiego, bo ja nie tylko Kacperka ogłaszam :) Quote
Kar0la Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 O rany jak mnie denerwują takie zapytania. Ja miałam o Kazika pytania typu: "Za ile ten pies? Mogę dać najwyżej 50 zł, zgadza się Pani i czy dowiezie go Pani do Warszawy Ursusa? "... Lub po prostu "To kiedy może mi Pani przywieźć psa?" bez żadnego zapytania, rozmowy nic... Quote
Fortuna Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Czesc Kacperku, nie martw sie. Twoje ciotki napewno znajda ci dobry dom. Quote
danka1234 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 katya napisał(a):Dostałam 2 zapytania na gg, jedno sensowne, a drugie: "Czy może pani sprzedać tego psa?" Więc dypolmatycznie zapytałam jakiego, bo ja nie tylko Kacperka ogłaszam :) Umnie domek nadal aktualny ale puki co to rozumiem że szukamy bliżej. ;) Quote
katya Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Tak, czekam na cud z nieba w Łodzi. Ale nie będę czekać w nieskończoność. Quote
Fortuna Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 katya napisał(a):Tak, czekam na cud z nieba w Łodzi. Ale nie będę czekać w nieskończoność. Cuda sie zdarzaja, moge to poswiadczyc. Quote
danka1234 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Łódż to takie duże miasto to i domków chyba dużo. :roll: Quote
katya Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Kacperku, czemu sami dziwni ludzie piszą do mnie w twojej sprawie? A to czy rasowy, a to że kastracja negatywnie wpływa na zachowanie, a to że nie wypełni ankiety przedadopcyjnej, bo mam ufać, że kocha zwierzęta... Porażka... :placz: Quote
ciapuś Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 bo po te bardziej podobne do rasowych dzwonią snoby co chcą się pochwalić przed sąsiadami rasowcem a nie ci co dbają o dobro psa Quote
Ola164 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 śliczna psina... na pewno się uda! Tylko gdzie ja go moge ogłosić... chyba tylko na jamniki.tv.pl.... Zrobię jeszcze banerki dla Kacpra :) Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 śliczne bannerki ;) Kacperku, szukaj dobrego domu, któremu nie będzie przeszkadzało że jesteś wykastrowany... tzn będziesz :D Quote
katya Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ola164, dziękuję za bannerki. Okazuje się, że największy problem dla chętnych na Kacpra to kastracja. Czy ja mam coś nie po kolei w głowie??? Może mnie ktoś oświecić? Quote
Ola164 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Co za ludzie się zgłaszają ;/ Czy oni szukają przyjaciela czy maszynki do pieniedzy?! Quote
Fortuna Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja bym na waszym miejscu rozpatrzyla sprawe tego domku od Danusi. Bo coz to odleglosc, zawsze mozna jakos zorganizowac transport , ja moge nawet sfinansowac ta podroz, a liczy sie fakt, ze trafi do dobrego domku. Quote
ciapuś Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 katya napisał(a): Okazuje się, że największy problem dla chętnych na Kacpra to kastracja. Czy ja mam coś nie po kolei w głowie??? Może mnie ktoś oświecić? no to może go w środę lub w czwartek wykastrować, i będzie po problemie:razz: Quote
katya Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Gdyby miał DT to jak najbardziej, póki jest tam gdzie jest, nie zaproponuję kastracji, bo boję się że go więcej nie ujrzę. I nie chodzi o to, że Ci chętni do adopcji ludzie nie chcieli brać na siebie kastracji z powodów finansowych, tylko uważają że to straszne tak psa potraktować i że źle wpływa na psychikę... Bo przecież kastracja to straszna krzywda i okaleczanie no i niezgodne z naturą!!! :placz: Quote
Recommended Posts