Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piatek, 04.04.08r. godzina 13.30, Mława, Sad Rejonowy

kto moze/chce jechac?? Bardzo wazne, zeby troche osob przyjechalo :modla:

Leoś to rottek wydany do adopcji, facet byl na forum, dom sprawdzony wszystko cacy, pojawial sie pisal jak to kocha piesia i ...
ktoregos pieknego dnia Aga pojechala na kontrole a tam kojec, buda (Leos został wydany do MIESZKANIA) a w niej cos na kształt bernardyna z totalna krzywicą. "Własciciel stwierdzil, ze pies zatruł sie tabletkami.
Aga natychmiast powiadomiła policje, odkopano zwłoki Leosia, pojechały na sekcje. Obdukcja wyszłą na 8!!!!! stron, a wyszło m.in
"mial odbite płuca, zpalenie płuc, oskrzeli, nie jadł od kilkunastu dni, skrawki materiału ktore zjadł ,spowodowały zatkanie jelit"

Posted

:crazyeye:Mława-mój Jacuś był 48 godzin w Mławie, miał byc w mieszkaniu (w domu z ogrodem) wszystko pięknie-facet mi go przywiózł z powrotem "bo jakbym zobaczyła że jest w budzie to bardzo by mi się to nie podobało"-oczywście!:angryy:jak to podobnie brzmi ta okropna historia!!!:angryy::angryy::angryy:

wstwcie zdjęcia tego psa na wątek jak go urządził! nawet w linkach!

Posted

[quote name='Lulka']"mial odbite płuca, zpalenie płuc, oskrzeli, nie jadł od kilkunastu dni, skrawki materiału ktore zjadł ,spowodowały zatkanie jelit"

O matko:eek:!!! Jak można tak potraktować kogoś, kto kocha i UFA :shake: bezgranicznie :angryy:??!!
Potraktować go w ten sam sposób, to za mało:lmaa:

Posted

leskoaga napisał(a):
O matko:eek:!!! Jak można tak potraktować kogoś, kto kocha i UFA :shake: bezgranicznie :angryy:??!!
Potraktować go w ten sam sposób, to za mało:lmaa:

Podnoszę!!!!

Posted

8 miesiecy w zawiasach na 3 lata, kurator, zwrot kosztow sądowych 1800, nawiazka 500, i zwrot przedstawicielstwa fundacji i ktozu po 360

byly 3 gazety regionalne i regionalna tv

• 2 weeks later...