LeCoyotte Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Chefrenek']Mam do Was pytanie. Czym się różni Nikon60 od 80-dziesiątki i który lepiej wybrać?:oops::oops::oops:[/QUOTE] google nie gryzie:diabloti: opcja 'szukaj' też. Quote
Chefrenek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='LeCoyotte']google nie gryzie:diabloti: opcja 'szukaj' też.[/quote] Kojot nie pouczaj mnie z łaski swojej.:eviltong: Pytam bo wiem, że macie (przynajmniej niektórzy) doświadczenie w tej kwestii. Quote
nathaniel Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Chefrenek']Kojot nie pouczaj mnie z łaski swojej.:eviltong: Pytam bo wiem, że macie (przynajmniej niektórzy) doświadczenie w tej kwestii.[/quote] To z łaski swojej , sorry no, powstrzymać się nie mogłam, użyj wyszukiwarki. Bo temat różnic między 40 / 60 i 80 był tu wałkowany nie raz. Dziękować. Quote
BBeta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='LeCoyotte']google nie gryzie:diabloti: opcja 'szukaj' też.[/QUOTE] Dokładnie. Google na nos i szukaj... :cool1: Quote
infers Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [IMG]http://i38.tinypic.com/2w24dxv.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/v8090.jpg[/IMG] [IMG]http://i38.tinypic.com/2nimxza.jpg[/IMG] Quote
Dorkaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='nathaniel']To z łaski swojej , sorry no, powstrzymać się nie mogłam, użyj wyszukiwarki. Bo temat różnic między 40 / 60 i 80 był tu wałkowany nie raz. Dziękować.[/quote] Dokladnie. Poza tym - ludzie zajrzyjcie na stronę pierwszą bo sie odechciewa odpowiadać. Jak chcecie poznać recenję aparatu, dane techniczne, porównac różnice - jest tylko portali fotograficznych, warto poszukać ;-) infers1995 złapał tą myszkę czy nie? Poza tym - nieodpowiednia pora dnia do takich zdjęć. Dokładniej - "złe" światło. Kadry też mi tutaj nie pasują. Ciemne. Dla mnie po prostu takie zwykłe, nie ma tam nic na czym możnaby oko zawiesić. Staraj się wyłapywać takie momenty, kiedy słońce zajdzie za chmury i jest fajne, miękkie światło. Nie będzie wtedy takich sytuacji jak na zdj. przykładowo drugim - prześwietlone plamy na kocie i trawie. Praktyka czyni mistrza, ale i teori trza łyknąć :) Pozdrawiam! Quote
nathaniel Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wydaje mi się, że z ostrością mocno nie halo na ostatnim zdjęciu. [SIZE=1][chociaz, moze to wina moich za slabych okularow? ][/SIZE] Quote
nathaniel Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='LeCoyotte']może jeszcze punkty karne mi strzelisz:diabloti: [/quote] Chyba nam :diabloti::diabloti: Quote
Likaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [IMG]http://taffy.pl/galeria/2.jpg[/IMG] [IMG]http://taffy.pl/galeria/1.jpg[/IMG] czekam na komentarze ;) Pozdrawiam Quote
LeCoyotte Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Chefrenek']Kojot nie pouczaj mnie z łaski swojej.:eviltong: [/QUOTE] może jeszcze punkty karne mi strzelisz:diabloti: Jakiś tydzień, może dwa, temu, ktoś zadał tu takie samo pytanie i kilka osób odpowiedziało, więc wystarczy poszukać;) [quote name='Dorkaa'] infers1995 złapał tą myszkę czy nie? Poza tym - nieodpowiednia pora dnia do takich zdjęć. Dokładniej - "złe" światło. Kadry też mi tutaj nie pasują. Ciemne. [/QUOTE] ee dlaczego;) Pora świetna, tylko trzeba ją dobrze wykorzystać;) Czyli zdjęcia w tym zachodzącym słońcu, a nie w jego cieniu. Quote
Justa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='nathaniel'] i uśmiechnij się![/QUOTE] Ja nie wiem co Wy z tym usmiechaniem macie.. Jakby uśmiechanie bylo jedynymi emocjami jakie mozna przekazać poprzez zdjęcia.. ;) Quote
infers Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Tylko weź nakłoń kota i mysz żeby na słońce wyszli;) Quote
Justa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='LeCoyotte']chyba źle odebrałaś nasze intencje;) Jedne zdjęcia przekazują negatywne emocje, inne pozytywne, to jest normlane. Sama takie robisz - i jedne i drugie;)[/QUOTE] No przepraszam, kazaliscie jej sie szczerzyć jak do zdjecia rodzinnego :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 chyba źle odebrałaś nasze intencje;) Jedne zdjęcia przekazują negatywne emocje, inne pozytywne, to jest normlane. Sama takie robisz - i jedne i drugie;) Quote
nathaniel Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justa']No przepraszam, kazaliscie jej sie szczerzyć jak do zdjecia rodzinnego :diabloti:[/quote] Nu nu nu. Poprostu jest usta byly niezdecydowane, ni to usmiech ni to nieusmiech. Albo w te albo we wte. :evil_lol: Quote
Justa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='nathaniel']Nu nu nu. Poprostu jest usta byly niezdecydowane, ni to usmiech ni to nieusmiech. Albo w te albo we wte. :evil_lol:[/QUOTE] A świat jest czarno-biały? :diabloti: Quote
nathaniel Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Kolega wysunął teorie, że na Śląsku wszystko jest czarno-białe, więc może? :diabloti: Quote
Justa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='nathaniel']Kolega wysunął teorie, że na Śląsku wszystko jest czarno-białe, więc może? :diabloti:[/QUOTE] Buhahhha a poparł ją jakimis argumentami? :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justa']No przepraszam, kazaliscie jej sie szczerzyć jak do zdjecia rodzinnego :diabloti:[/QUOTE] a czy kazde zdjęcie musi być ponure i dołujące?;) I wcale nie musi być to zdjęcie rodzinne.. Quote
Justa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='LeCoyotte']a czy kazde zdjęcie musi być ponure i dołujące?;)[/QUOTE] A w którym momencie ja to stwierdziłam? :diabloti: Quote
nathaniel Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justa']Buhahhha a poparł ją jakimis argumentami? :evil_lol:[/quote] Wiesz, że nie pamiętam? :oops: Quote
Justa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='nathaniel']Wiesz, że nie pamiętam? :oops:[/QUOTE] Eeeee to taka troche płytka ta teoria :eviltong: A chętnie bym posłuchała:eviltong: Quote
bognik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dzięki [B]Justa[/B], masz rację co do tych emocji :eviltong: Szczerzący się autoportret już tutaj kiedyś wstawiałam :diabloti: Dzisiejsze zdjęcie w pełni pokazuje mój nastrój, a że nie jest dobry, to zasługa pewnego pana :cool3: Dziękuję Wam za wszelkie sugestie! Pozdrawiam! Quote
Justa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='bognik']Dzisiejsze zdjęcie w pełni pokazuje mój nastrój, a że nie jest dobry, to zasługa pewnego pana :cool3:[/QUOTE] Kochana, chyba powinnam przedstawić Ci rzeczy oczywiste :diabloti: Quote
bognik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justa']Kochana, chyba powinnam przedstawić Ci rzeczy oczywiste :diabloti:[/quote] Haha, dawaj :razz: Bo ja wiem, że nic nie wiem :diabloti: Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts