EVA2406 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='GreenEvil']Ej, no pilnowac musisz, zeby a) nie utopil sie z ciekawosci w otwartym kiblu b) nie wkladal pyska w palnik c) nie sprawdzal, czy daje sie jesc prosto z gotujacego sie garnka d) nie sciagnal sobie zelazka na glowe ... itp... poza tym nic mu nie bedzie ;) (spadniecie z szafy grozi tylko zawalem serca wlasciciela oraz stluczeniem nogi.. ale 3 nogi wystarczaja w zupelnosci, wibrysy przypalone o swieczke w dzikiej zabawie odrastaja, na zamkniecie w szafie wystarczy darcie japy - ktos przyjdzie i otworzy, nie wspomne, ze fajnie jest tez schowac sie w poszwie na koldre i tam sobie smacznie chrapac w momencie, kiedy duzi z panika przewalaja po raz drugi caly dom do gory nogami... a chwile pozniej wysunac pysio i slodko zapytac "miau?") [quote] Ad pnkt. b - jak to zrobił mój trzyłap Karol, że nadpalił sobie brwi a wąsy zostały całe. Nadmieniam, że zawsze pilnuję, żeby gaz pod garkiem był mały i nie wystawał poza jego dno. Odeszłam tylko 5 kroków, aby odebrać telefon :razz: Quote
EVA2406 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Malagos, jeśli wszystko dobrze pójdzie to postaram się przyjechać jutro po południu. Jak będę wyjeżdżać z Warszawy zadzwonię do Ciebie. Quote
Tweety Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 no, to juz niedługo Borys będzie u siebie:loveu: Quote
EVA2406 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Borysek już po śniadanku i relaksuje się przed podróżą w nasłonecznionym pokoiku. A w nocy było sioo i qoo ( trochę za jasna i za mało kształtna) i to gdzie zrobiona: w KUWECIE :multi: Borysek to super kot, ale bardzo boi się podniesionej ręki. Trzeba przy nim poruszać się bardzo powoli, bo każdy gwałtowniejszy ruch powoduje, że kot ucieka i chowa się. Quote
malagos Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja czekam zwarta i gotowa na hasło do wyjazdu po kawalera :p Łazienka przygotowana, na razie musi tu Borysek pomieszkać, aż oswoi sie z psami. Po chałupie biegają 4 małe kalibrowo szczekliwe suczki i 1 nieszczekliwa bokserka. Quote
Tweety Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 no i żeby nie wychodził, bo to nowe miejsce dla niego Quote
malagos Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tadam! Kot dojechał do Różana, tu został (w samochodzie!) przełozony do drugiego transportera, i po 20 min byliśmy u nas w domku. Na razie łazienka, ale przestronna i widna. Nie bardzo chciał wyjść z tansportera, ale delikatnie i bez oporów został wyjęty. Mąż zdjął mu opatrunek z łapki i "metkę" szpitalną. Jeszcze zaogniona jest ta rana na udzie, ale na razie zostwimy ją w spokoju. Kota położyliśmy w miękkiej budce. Spodeczek jedzonka zjadł, nawet z checią. Quote
Margo05 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Borysku, teraz już wszystko bedzie dobrze :loveu: Jesteś w SWOIM domku, który będzie o Ciebie bardzo dbał. I Ty też dbaj o domowników :loveu::loveu::loveu: Quote
ruru Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No to się poryczałam ze wzruszenia i w ogóle. Poprosimy baaaardzo, kiedyś o zdjęcia naszego małego idola:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tweety Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Borysku, bądź szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No to i ja już jestem w domku. Tweety, melduję, że zadanie zostało wykonane ;). Malagos, miło Was było poznać :lol:. Cieszę się, że Borysek już we własnym domku. Tyle Chłopak wycierpiał, tyle doznał bólu i stresów. Dobrze, że apetyt dopisuje to i zdrówko będzie szybciej wracać. Bądź szczęśliwy :loveu: Borysku z cudnymi oczami. Quote
malagos Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jeszcze w transporterku [B][img]http://upload.miau.pl/3/89028.jpg[/img][/B] Już u siebie w budce [B][img]http://upload.miau.pl/3/89030.jpg[/img][/B] [B][img]http://upload.miau.pl/3/89032.jpg[/img][/B] Quote
Isabel Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 I to się nazywa HAPPY END!!! Tak się cieszę:multi::multi::multi: Quote
malagos Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ranka wyglada na wylizaną [B][img]http://upload.miau.pl/3/89034.jpg[/img][/B] Quote
Tweety Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 tak, to świeży nabytek:shake: myslę, że rivanol tu by wystarczył. Ale pięknie mu te łapki porosły, wyglądają jak nie z tego kota z tą króciutką sierścią Quote
EVA2406 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Borysek bardzo lubi drapanko i głaskanko. Najpierw patrzy wystraszony, a potem nawet brzusio pokazuje. Kochany koteczek. Dzięki Malagos za zdjecia, a już miałam iść spać ;) Quote
malagos Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Rano sprzątnełam kuwaetkę, Borysek obdarował nas wszystkim czego oczekiwaliśmy :evil_lol: miseczka z jedzonkim pusta, po odrobince słodkiej śmietanki ani sladu :cool3: Został na dzień dobry wygłaskany po chudym grzbiecie, postawiłam mu chrupki i miekką karmę z puszki nie do budki, ale trochę dalej, by sie poruszał. Jeszcze te oczyska przestraszone, ale będzie dobrze :p Quote
desideratum Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tyle wzruszeń od samego rana :oops: Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że kociak w końcu będzie miał kogoś, kto będzie o niego dbał!!! Dzięki Malgos :loveu: p.s. oszaleję przez to dogo :mad: Quote
Margo05 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ja już mogę zdjąć Boryska z podpisu, prawda? To już drugi zwierz, który z tym tygodniu znika z mojego podpisu :multi::multi::multi: Quote
desideratum Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 a ja się tak przyzwyczaiłam do Boryskowego banerka, że jakoś tak trudno mi sie z nim rozstać.. może ktoś zrobiłby nowy, ale bardziej optymistyczny? :loveu: Quote
Margo05 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='desideratum']a ja się tak przyzwyczaiłam do Boryskowego banerka, że jakoś tak trudno mi sie z nim rozstać.. może ktoś zrobiłby nowy, ale bardziej optymistyczny? :loveu:[/QUOTE] No to proszę :) tak na szybko [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/187/c11e68be78905573.jpg[/IMG][/URL] Quote
Tweety Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='EVA2406']No to i ja już jestem w domku. Tweety, melduję, że zadanie zostało wykonane ;). [/quote] przepraszam:oops: z tego wszystkiego zapomniałam podziękować Ci z tak sprawny transport i opiekę nad kociuszkiem. Quote
EVA2406 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Margo05']Ja już mogę zdjąć Boryska z podpisu, prawda? :multi::multi::multi:[/quote] Ja już to dawno zrobiłam. To miejsce trzeba szybko zapełniać następnymi bidami, żeby szybko domki się znajdowały. Quote
EVA2406 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Tweety']przepraszam:oops: z tego wszystkiego zapomniałam podziękować Ci z tak sprawny transport i opiekę nad kociuszkiem.[/quote] Kochana Cioteczko, ale mnie nie o podziękowania chodziło ;) Quote
Tweety Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='EVA2406']Kochana Cioteczko, ale mnie nie o podziękowania chodziło ;)[/quote] wiem ale przecież wypada podziękować :loveu: Quote
Recommended Posts