Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='przyjaciel_koni'][B]No i mamy środę...[/B]

[SIZE=3][COLOR=Red][B]Borysek ostatkiem sił błaga o dom tymczasowy !!!!

Dla niego bardzo ważna jest indywidualna opieka !!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[B] Mocno się obawiam, że będzie ponownie problem...[/B]
Litości...[/quote]

o tym samym myślę, ale nie chciałam głośno tego "mówić" :shake:

Posted

ugh... a tutaj nadal cisza.. żadnych dobrych wieści? :shake:
Kociaku.. co to dalej z tobą będzie?

[COLOR=Red][B]Kto da domek kociakowi po przejściach????
Kto pokocha to zwierzątko, które tyle wycierpiało???? :-([/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Tweety']Borys prawie zawsze załatwia się już do kuwetki, rzadko zdarza mu się wpadka:loveu:[/quote]

To bardzo cieszy !!!!! I miałam nadzieję, że tak będzie !!!

[B]Ale... [SIZE=3]By nie stracić tego, co już Borysek osiągnął potrzebny jest mu dobry dom lub chociaż tymczas !!!!
I to "na wczoraj..."
[/SIZE]
Tak mi przykro, że nie mogę mu bardziej pomóc...
[/B]
ANETTTA - Boryskowe łapki całkiem ładnie się goją !!!
Chyba nawet szybciej niż myślałam. Nieco wcześniej w wątku jest zdjęcie "podgojonego" Boryska.
Niestety - kocina znowu może się "wycofać", dlatego tak bardzo prosimy o miejsce przy Człowieku !!!

Posted

Dzisiaj w południe napisałam na Forum Krakowskim spraw różnych apel o Borysku z linkiem do artykułu o schronisku i linkiem do zdjęć i apel przeniesiono do działu sprzedaży nieruchomosci!!!:mad:

[COLOR="Green"]Zobaczcie[/COLOR] :crazyeye: [URL="http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=78722135"][B]Był TUTAJ, jest napisane, że wątek przeniesiono na forum Kraków[/B][/URL]
[COLOR="#008000"]kiedy nacisnąć[/COLOR] [URL="http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=951&w=78722135"][B]"wątek"[/B][/URL][COLOR="#008000"] to widać treść apelu, a kiedy nacisnąć[/COLOR] [URL="http://www.dwukropek.pl/0,73417,3096513,0,Krakow_Dom__nieruchomosci___Sprzedam,143-22.html?f=951"][B]"Kraków"[/B][/URL] [COLOR="#008000"]to widać tytuł w dziale sprzedaży nieruchomosci ale tresci apelu nie ma[/COLOR]:shake:
Nie wiem :shake: o co tu chodzi???:cool3:

Posted

Gdzie teraz jest Borysek i co z nim? I jakiej opieki potrzebuje? Tzn. jakie konkretnie obowiązki miałby opiekun (poza oczywistościami typu karmienie ofkors)

Posted

[quote name='Kinya']Gdzie teraz jest Borysek i co z nim? I jakiej opieki potrzebuje? Tzn. jakie konkretnie obowiązki miałby opiekun (poza oczywistościami typu karmienie ofkors)[/quote]

Borysek nadal w hotelu:-( Opieka standardowa: karmienie, sprzątanie po nim, miętoszenie kota;)

Posted

Kinya - Po kastracji Borysek bardzo się rozchorował. (Pozostałe 7 kotów nie przeżyło). Nie wiemy jak to się stało. Potem nikt o niego nie dbał...

Jego stan psychiczny spowodowany bólem i obojętnością ludzi tak się pogarszał, że doprowadził do skrajnego wycieńczenia, kocina przestał dbać o siebie, nie poruszał się, robił pod siebie, leżąc w odchodach (nie zajmowano się nim wcale) wyłysiał, powstały odleżyny aż do kości...
Boryskowym problemem dodatkowym był brak chęci do życia...
Zabrany przez Tweety powoli wraca do stanu normalnego, ale jeśli znowu nie będzie miał motywacji ... Czarno to widzę...
To tak w dużym skrócie...

Posted

Witaj kotulku, jak sie miewasz? Czy ktoś pytał może o ciebie?

słuchajcie Basia1968 napisała: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10014123&postcount=143[/url]

Może by tam zgłosić Boryska tudzież innego kociaka po przejściach? Co wy na to?

Posted

Admin zwalił linkowanie:
Z helpa
6. Jak skontaktować się z administracją Dwukropka?
Administracja odpowiada na prośby i pytania zamieszczane na Forum o Dwukropek.pl. Pytania można także wysłać na adres [email][email protected][/email]

Posted

No nie...
U Boryska nikogo ????!!!!!
A ten kocina tak pilnie potrzebuje domu i indywidualnej opieki !!!!

[B]Stracimy to, co udało się wypracować z Boryskiem...
Znowu się wycofa...

[SIZE=3]Błagamy w imieniu kociny !!! Chociaż DT !!!
Borys potrzebuje szczególnej pomocy !!!
[/SIZE]
[/B]

Posted

Jak się miewa kocinka?

Nie będę mogła go przez jakiś czas odwiedzać, bo spsuł mi się w domu komputer :placz: ale będę mocno kciuki trzymała, żeby nasz dzielny kociak domek w końcu znalazł.