Jump to content
Dogomania

Koniec - Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

Wczoraj mój TZ odebrał od Fony fanty z redakcji Mojego psa.
WIELKIE DZIĘKI:loveu:.

Są nowiutkie książki i zastanawiam się czy nie będzie miał nikt nic przeciwko jeśłi wystawię je na bazarku bo trochę szkoda ich na loterię za 5 zł:oops:.

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie mialam napisac, zebys sprobowala na bazarku i na allegro, jesli masz mozliwosc - kroniki na przyklad moglyby miec chetnych

chcecie wiecej kalendarzy>???

Posted

[quote name='anouk92']Wczoraj mój TZ odebrał od Fony fanty z redakcji Mojego psa.
WIELKIE DZIĘKI:loveu:.

Są nowiutkie książki i zastanawiam się czy nie będzie miał nikt nic przeciwko jeśłi wystawię je na bazarku bo trochę szkoda ich na loterię za 5 zł:oops:.[/quote]

Ja też myślę, że na loterię za 5 zł szkoda. Na bazarku, czy Allegro mogą osiągnąć niezłą cenę.

Posted

[quote name='fona']noo, tylko ze nie dalam Ci 15 zl...

i batman zgubil jakis gadzet, ktory trzyma w reku zazwyczaj ;]

zatem zbieram dalej ;0[/quote]

To Ty jeszcze chcesz zapłacić? Jesteś niemożliwa:loveu:
A batman? No cóż, z herosami to tak jest, nie przywiązują wagi do szczegółów.

Posted

[quote name='zolzunka']No wlasnie, co moze osiagnac wieksza cene to moze warto na bazarek lub allegro w tych naszych toreb z fantami ???[/quote]
myślę, że tak. będziemy przebierać, jak już wszystko zbierzemy

Posted

FAntami to ja Was niestety nie wesprę, oczyściłam dom i znajomych do bazarków w marcu :roll:
Wszystkim natomiast mówię o festynie i mam nadzieję, że się tam wybiorą :) Jeśli będę miała wolne to również wpadnę :evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']FAntami to ja Was niestety nie wesprę, oczyściłam dom i znajomych do bazarków w marcu :roll:
Wszystkim natomiast mówię o festynie i mam nadzieję, że się tam wybiorą :) Jeśli będę miała wolne to również wpadnę :evil_lol:[/quote]
to byłoby super. dziękujemy:loveu:

Posted

Fantów jest dużżżżoo - wszystkim serdecznie dziękujemy:loveu:.

Na 14 Czerwca od godz. 12-ej będę potrzebowała 2-3 osób do pomocy - czy ktoś może się zadeklarować że będzie na 100%? - sama nie dam rady wszystkiego rozłożyć i posegregować.

Trzeba rozstawić namiot, pokładać fanty, etc...

Czy ktoś ma jakiś składany stolik - najlepiej 2 - musimy mieć miejsce żeby porozkładać fanty - muszą być widoczne.

Posted

[quote name='tomcug']A kto może obiecać na 100%? Zgłaszać się proszę. :lol:[/quote]

Jeśli nie będzie jakiegoś "kataklizmu " rodzinnego czy zdrowotnego to oczywiście pomogę.
Postaram się też pomyśleć o stoliku.
Mam nadal nadzieję, że przyjedziesz...........;)

Posted

[quote name='EVA2406']
Mam nadal nadzieję, że przyjedziesz...........;)[/quote]

Ewa, a jak mi się spodoba u Was i będę chciała, żeby mnie ktoś zaadoptował? Co wtedy? :diabloti:

Posted

[quote name='tomcug']Ewa, a jak mi się spodoba u Was i będę chciała, żeby mnie ktoś zaadoptował? Co wtedy? [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/quote]

zaadoptujemy!!!

Posted

[quote name='Zmysł']zaadoptujemy!!![/quote]

Jasne :lol: :lol: :lol:
Jak nie jesteś agresywna ;) i dogadasz sie z moimi psami i kotami, to jakiś pokoik znajdziemy :evil_lol:

Posted

Aaaa i jeszcze jedno, jak sie juz taka swojska atmosfera tu zrobiła.
Przekazuje pozdrowienia od Hakitki. Dziewczynom prosiła przekazać buziaki, a Panów pozdrowić, co z wielką przyjemnością czynię.
Ania ma duże problemy w tym ze zdrowiem i niestety brak kompa :-(

Posted

[quote name='EVA2406']Aaaa i jeszcze jedno, jak sie juz taka swojska atmosfera tu zrobiła.
Przekazuje pozdrowienia od Hakitki. Dziewczynom prosiła przekazać buziaki, a Panów pozdrowić, co z wielką przyjemnością czynię.
Ania ma duże problemy w tym ze zdrowiem i niestety brak kompa :-([/quote]
Bardzo dziękujemy za pozdrowienia

Posted

[quote name='EVA2406']Jasne :lol: :lol: :lol:
Jak nie jesteś agresywna ;) i dogadasz sie z moimi psami i kotami, to jakiś pokoik znajdziemy :evil_lol:[/quote]

Ja agresywna? Będę jadła z Twoimi psami i kotami z jednej miski i .............nie ugryzę. Obiecuję :evil_lol:.

Posted

[quote name='tomcug']Ja agresywna? Będę jadła z Twoimi psami i kotami z jednej miski i .............nie ugryzę. Obiecuję :evil_lol:.[/quote]

A miseczki kocie mamy piękne :lol:, na bazarkach dogo zakupione :evil_lol: i zawsze pełne.

Posted

[quote name='EVA2406']A miseczki kocie mamy piękne :lol:, na bazarkach dogo zakupione :evil_lol: i zawsze pełne.[/quote]
I tym sposobem nieźle się urządziłam - ciepły kącik, pełna miska :multi: :multi: :multi:.