anouk92 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Wczoraj mój TZ odebrał od Fony fanty z redakcji Mojego psa. WIELKIE DZIĘKI:loveu:. Są nowiutkie książki i zastanawiam się czy nie będzie miał nikt nic przeciwko jeśłi wystawię je na bazarku bo trochę szkoda ich na loterię za 5 zł:oops:. Quote
fona Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 wlasnie mialam napisac, zebys sprobowala na bazarku i na allegro, jesli masz mozliwosc - kroniki na przyklad moglyby miec chetnych chcecie wiecej kalendarzy>??? Quote
tomcug Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='anouk92']Wczoraj mój TZ odebrał od Fony fanty z redakcji Mojego psa. WIELKIE DZIĘKI:loveu:. Są nowiutkie książki i zastanawiam się czy nie będzie miał nikt nic przeciwko jeśłi wystawię je na bazarku bo trochę szkoda ich na loterię za 5 zł:oops:.[/quote] Ja też myślę, że na loterię za 5 zł szkoda. Na bazarku, czy Allegro mogą osiągnąć niezłą cenę. Quote
Zmysł Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A ja wczoraj od znowu od Fony odebrałem dwie paki. Dziękujemy ponownie:loveu: Quote
fona Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 noo, tylko ze nie dalam Ci 15 zl... i batman zgubil jakis gadzet, ktory trzyma w reku zazwyczaj ;] zatem zbieram dalej ;0 Quote
Zmysł Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='fona']noo, tylko ze nie dalam Ci 15 zl... i batman zgubil jakis gadzet, ktory trzyma w reku zazwyczaj ;] zatem zbieram dalej ;0[/quote] To Ty jeszcze chcesz zapłacić? Jesteś niemożliwa:loveu: A batman? No cóż, z herosami to tak jest, nie przywiązują wagi do szczegółów. Quote
zolzunka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No wlasnie, co moze osiagnac wieksza cene to moze warto na bazarek lub allegro w tych naszych toreb z fantami ??? Quote
Zmysł Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='zolzunka']No wlasnie, co moze osiagnac wieksza cene to moze warto na bazarek lub allegro w tych naszych toreb z fantami ???[/quote] myślę, że tak. będziemy przebierać, jak już wszystko zbierzemy Quote
Margo05 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 FAntami to ja Was niestety nie wesprę, oczyściłam dom i znajomych do bazarków w marcu :roll: Wszystkim natomiast mówię o festynie i mam nadzieję, że się tam wybiorą :) Jeśli będę miała wolne to również wpadnę :evil_lol: Quote
Zmysł Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [quote name='Margo05']FAntami to ja Was niestety nie wesprę, oczyściłam dom i znajomych do bazarków w marcu :roll: Wszystkim natomiast mówię o festynie i mam nadzieję, że się tam wybiorą :) Jeśli będę miała wolne to również wpadnę :evil_lol:[/quote] to byłoby super. dziękujemy:loveu: Quote
fona Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 dzis dostalam plecak fantow, zrobie przeglad jeszcze w bazarkowych pudlach i chyba mozemy sie umowic przed 25 ;0 Quote
anouk92 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Fantów jest dużżżżoo - wszystkim serdecznie dziękujemy:loveu:. Na 14 Czerwca od godz. 12-ej będę potrzebowała 2-3 osób do pomocy - czy ktoś może się zadeklarować że będzie na 100%? - sama nie dam rady wszystkiego rozłożyć i posegregować. Trzeba rozstawić namiot, pokładać fanty, etc... Czy ktoś ma jakiś składany stolik - najlepiej 2 - musimy mieć miejsce żeby porozkładać fanty - muszą być widoczne. Quote
Margo05 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ja nic nie mogę obiecać, bo nie wiem jak będzie z pracą :roll: Quote
tomcug Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A kto może obiecać na 100%? Zgłaszać się proszę. :lol: Quote
EVA2406 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='tomcug']A kto może obiecać na 100%? Zgłaszać się proszę. :lol:[/quote] Jeśli nie będzie jakiegoś "kataklizmu " rodzinnego czy zdrowotnego to oczywiście pomogę. Postaram się też pomyśleć o stoliku. Mam nadal nadzieję, że przyjedziesz...........;) Quote
tomcug Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='EVA2406'] Mam nadal nadzieję, że przyjedziesz...........;)[/quote] Ewa, a jak mi się spodoba u Was i będę chciała, żeby mnie ktoś zaadoptował? Co wtedy? :diabloti: Quote
Zmysł Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='tomcug']Ewa, a jak mi się spodoba u Was i będę chciała, żeby mnie ktoś zaadoptował? Co wtedy? [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/quote] zaadoptujemy!!! Quote
EVA2406 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='Zmysł']zaadoptujemy!!![/quote] Jasne :lol: :lol: :lol: Jak nie jesteś agresywna ;) i dogadasz sie z moimi psami i kotami, to jakiś pokoik znajdziemy :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Aaaa i jeszcze jedno, jak sie juz taka swojska atmosfera tu zrobiła. Przekazuje pozdrowienia od Hakitki. Dziewczynom prosiła przekazać buziaki, a Panów pozdrowić, co z wielką przyjemnością czynię. Ania ma duże problemy w tym ze zdrowiem i niestety brak kompa :-( Quote
Zmysł Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='EVA2406']Aaaa i jeszcze jedno, jak sie juz taka swojska atmosfera tu zrobiła. Przekazuje pozdrowienia od Hakitki. Dziewczynom prosiła przekazać buziaki, a Panów pozdrowić, co z wielką przyjemnością czynię. Ania ma duże problemy w tym ze zdrowiem i niestety brak kompa :-([/quote] Bardzo dziękujemy za pozdrowienia Quote
tomcug Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='EVA2406']Jasne :lol: :lol: :lol: Jak nie jesteś agresywna ;) i dogadasz sie z moimi psami i kotami, to jakiś pokoik znajdziemy :evil_lol:[/quote] Ja agresywna? Będę jadła z Twoimi psami i kotami z jednej miski i .............nie ugryzę. Obiecuję :evil_lol:. Quote
EVA2406 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='tomcug']Ja agresywna? Będę jadła z Twoimi psami i kotami z jednej miski i .............nie ugryzę. Obiecuję :evil_lol:.[/quote] A miseczki kocie mamy piękne :lol:, na bazarkach dogo zakupione :evil_lol: i zawsze pełne. Quote
tomcug Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='EVA2406']A miseczki kocie mamy piękne :lol:, na bazarkach dogo zakupione :evil_lol: i zawsze pełne.[/quote] I tym sposobem nieźle się urządziłam - ciepły kącik, pełna miska :multi: :multi: :multi:. Quote
Recommended Posts