Jump to content
Dogomania

Koniec - Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zmysł']dobra. to jedno chcesz?[/quote]

na tym mi szczególnie zależy :cool3: ale może być kilka to wrzucę na nasze forum dla ludków co przekazywali fanty. dzięki.

Gratulacje! dobrze słyszeć że aż tyle kasy udało sie zebrać.

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się pokuszę o podziękowania, przynajmniej dla osób uczestniczących bezpośrednio, najwyżej będzie na mnie.
Oczywiście bez darczyńców nic nie byłoby możliwe. A darczyńców było wielu i fantów bardzo dużo. Naprawdę nie przypuszczałem, że prawie wszystko "zejdzie".
Największe podziękowania należą się oczywiście inicjatorce, organizatorce itp. itd. czyli [B]Anouk92[/B]. Brawo!!!
A wiele godzin w sobotę "walczyły" Cioteczki [B]Elainfo[/B] i [B]Eva2406[/B], a także [B]Monika[/B], która od pewnego momentu sama malowała dzieciaczkom buzie, a miała ręce pełne roboty. Niebagatelna jest rola [B]TZ-ta[/B] Anouk, nie tylko pod względem transportowym, ale także sprawowania pieczy nad przedsięwzięciem przez całą sobotę.
Dziękujemy za pomoc Cioteczce [B]Uryssie [/B]z forum beagle, która też pomagała przez kilka godzin przy stoisku.
Dzięki za odwiedziny i wspieranie dla Cioteczek [B]Zolzunki[/B](i za piękne zdjęcia), [B]Kory, Neigh[/B] i [B]Sheriny[/B].
Kto jeszcze był a się nie ujawnił, niech się przyzna.
W każdym razie było super.

Posted

A na samy festynie działo się sporo fajnych rzeczy, co też miało znaczenie dla frekwencji

[IMG]http://images23.fotosik.pl/229/23b04e83ae1e5034med.jpg[/IMG]

Posted

Wow, wielkie gratulacje, że udało się Wam zebrać tyle pieniążków, jednak jak ludzie chcą to potrafią pokazać odrobinę serca :multi:.

ps. no i wylosowałam fajną ksiażkę i breloczke :lol:, oby więcej takich akcji.

Pozdrowienia od fretkowych :loveu:

Posted

[quote name='Marfi']Wow, wielkie gratulacje, że udało się Wam zebrać tyle pieniążków, jednak jak ludzie chcą to potrafią pokazać odrobinę serca :multi:.

ps. no i wylosowałam fajną ksiażkę i breloczke :lol:, oby więcej takich akcji.

Pozdrowienia od fretkowych :loveu:[/quote]
Bardzo dziękujemy:loveu:
PS.Pokaż, gdzie jesteś na zdjęciu;)

Posted

Festyn był super!! a ta uzbierana kwota przerosła moje najśmielsze oczekiwania;-))
ale fakt ,ze losy szły jak gorace bułeczki....dzieciarnia wracała do nas po 5 razy ,zeby znów cos wylosowac fajnego;-))

Posted

[quote name='Zmysł']Bardzo dziękujemy:loveu:
PS.Pokaż, gdzie jesteś na zdjęciu;)[/quote]

[quote name='Zmysł'][IMG]http://images24.fotosik.pl/230/61b94f049f5af369med.jpg[/IMG][/quote]

A koło tej "ciężarówy" :megagrin: czyli Pakity, foteczki oglądam :lol: .

Posted

[quote name='Zmysł']Było super-super. Już zaczęliśmy rozmyślać nad kolejnym terminem, bo paczki z fantami poczta nam znosi:shake:[/quote]

Bo od poniedziałku poczta zaczęła normalnie pracować i pierwsze efekty już widać. :p

Posted

Pakita, nie zauważyłam Cię? Przepraszam. Dlaczego nie podeszłaś do mnie?

Festyn był super i takie " żniwo " zebrane :lol:.
Szkoda, że nie uda się nic przygotować, bo w tym tygodniu festyn na drugim końcu Marek, w Strudze.

Posted

[quote name='EVA2406']Pakita, nie zauważyłam Cię? Przepraszam. Dlaczego nie podeszłaś do mnie?

Festyn był super i takie " żniwo " zebrane :lol:.
Szkoda, że nie uda się nic przygotować, bo w tym tygodniu festyn na drugim końcu Marek, w Strudze.[/quote]

a po co ci miałam tyłek zawracać ;) i tak kobieto mnie zachwyciłaś - babka dynamit o wielkim sercu, jak ty znajdujesz czas na to wszystko?

pozdrawiam gorąco.

Posted

[quote name='pakita']a po co ci miałam tyłek zawracać ;) i tak kobieto mnie zachwyciłaś - babka dynamit o wielkim sercu, jak ty znajdujesz czas na to wszystko?

pozdrawiam gorąco.[/quote]

Dzięki :loveu:, jesteś miła, ale parę lat i kilogramów temu było lepiej z tym dynamitem :evil_lol: