HebaNova Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 siooooooooooo Mufon wynochaaaaaaaa, won do domuuuuu :evil_lol: wiesz Żyrafko jak tak pokrzyczałam kiedyś w wątku na moją poprzednią tymczasowiczkę to migiem znalazła domek. czego i wam życzę :loveu: Quote
zyraffa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 HebaNova napisał(a): :evil_lol: wiesz Żyrafko jak tak pokrzyczałam kiedyś w wątku na moją poprzednią tymczasowiczkę to migiem znalazła domek. czego i wam życzę :loveu: A na którą to tymczasowiczkę mówisz o Zuzi?? :razz: Mam nadzieję, że znajdzie szybko domek chociażby tymczasowy bo inaczej...:-(:-( Quote
HebaNova Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 nie, Zuzia nie :loveu: poprzedania moja maruda mała Quote
zyraffa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A czy wy wiecie, że Mufce się uchole zmieniają? Miała takie kłapciate a teraz narazie lewe ucho się zmieniło :roll: Jak się na nią popatrzy to będzie miała takie trójkąty te uchole wiecie o co chodzi? Mufka dorasta :evil_lol: PS Możeby zmienić w opisie z 5 m-cy na 6-cy w końcu miesiąc temu miała 5 czyż nie?? :cool3: Quote
Akitka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 zyraffa napisał(a):A czy wy wiecie, że Mufce się uchole zmieniają? Miała takie kłapciate a teraz narazie lewe ucho się zmieniło :roll: Jak się na nią popatrzy to będzie miała takie trójkąty te uchole wiecie o co chodzi? Mufka dorasta :evil_lol: PS Możeby zmienić w opisie z 5 m-cy na 6-cy w końcu miesiąc temu miała 5 czyż nie?? :cool3: Zmienię zaraz. Jak sobie radzicie? Jak TŻ? Quote
maciaszek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No właśnie, JAK SOBIE DAJECIE RADĘ? P.S. Zyraffo, usuń dwa ostatnie banerki z podpisu, te psiaki są już w nowych domkach :)! Quote
zyraffa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='maciaszek']No właśnie, JAK SOBIE DAJECIE RADĘ? No leci powoli sunia siedzi większość dnia sama w domu to jak z nią wyjdę to szaleje na dworze :lol: Wie, że potrzeby się załatwia na dworze u mnie to i na balkon wychodzi jak już bardzo chce :evil_lol: albo jak balkon jest otwarty i nikogo długo niema. [quote name='maciaszek'] P.S. Zyraffo, usuń dwa ostatnie banerki z podpisu, te psiaki są już w nowych domkach :)! Ups... :oops: Już kasuję :multi: Quote
zyraffa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dziewczyny Mufka właśnie pojechała do nowego domku :multi::multi: :multi: Byłam umówiona dzisiaj z jotką i przyjechała z potencjalną chętną. Pani bardzo fajna, powiedziała, że tak właśnie sobie ją wyobrażała :multi: Sunia będzie mieć 2 dzieci do zabawy 5 i 6 lat oraz kota persa :lol: Jakoś dziwnie się wracało do domu z samą smyczą :roll: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ha! To świetnie. Wiedziałam o tym, że Jotka dziś u Ciebie będzie, ale wolałam nic nie pisać, żeby nie zapeszyć.... Super! :multi: :multi: :multi: I wielkie, WIELKIE dzięki za to, co zrobiłaś dla tego malucha :loveu: :loveu: :loveu:, mimo, że łatwo nie było...:roll: Quote
zyraffa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja też wolałam nic niepisać :lol: i nadziei sobie nierobić a tu proszę :multi: od razu wpadła w oko :loveu: Niech się jej szczęści w nowym domku :lol: To ja tobie maciaszek bardzo dziękuje za pomoc :calus: za podrzucanie wątku z Mufką na innych wątkach ;) Można swiętować :cunao: Quote
zyraffa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 HebaNova napisał(a):siooooooooooo Mufon wynochaaaaaaaa, won do domuuuuu :evil_lol: wiesz Żyrafko jak tak pokrzyczałam kiedyś w wątku na moją poprzednią tymczasowiczkę to migiem znalazła domek. czego i wam życzę :loveu: Aha HebaNova wykrakałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za co ci dziękuje :calus: bo poskutkowało :evil_lol: Quote
jotka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mufka w domu. Dzieci zadowolone. Jak będzie z kotem, nie wiem, ale powoli na pewno się ułoży. Quote
HebaNova Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 same dobre wieści :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
amikat Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jasne!!!!! Jasne ze dobre!!!!! A HEBANOWA wykrakała bo ,.............. od wczoraj jest szczęśliwą mężatką!!!! A szczęśliwi ludzie szczęśliwie wróżą jak widać!!! Quote
Akitka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Super!!! Mufeczko wszystkiego dobrego w nowym domu! :multi: Quote
maciaszek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Akitka napisał(a):Super!!! Mufeczko wszystkiego dobrego w nowym domu! :multi:Akitko, ZMIEŃ TYTUŁ !!! :eviltong: Quote
zyraffa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jakoś tak pusto wieczorem i rano było :roll: Nawet mój TZ zaczął ją lubić :evil_lol: Akitka trzeba przenieść wątek i zmienić tytuł :cool3:. Co mam zrobić z osprzętem który mi został po Mufce? Quote
maciaszek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 zyraffa napisał(a):Co mam zrobić z osprzętem który mi został po Mufce?Zachować dla następnego tymczasowicza :eviltong:. Quote
HebaNova Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cytat: Napisał zyraffa Co mam zrobić z osprzętem który mi został po Mufce? Zachować dla następnego tymczasowicza :eviltong:. :cool3::lol::evil_lol: Quote
amikat Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 O jej... nie straszyć Żyraffki.... oj nie straszyć! Quote
zyraffa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 maciaszek napisał(a):Zachować dla następnego tymczasowicza :eviltong:. Czekam co mi Akitka opowie co mam z tym zrobić bo to ona to dała i może chce odzyskać :roll: najgorsza ta poducha ja jej niebędę trzymać bo nawet niemam już gdzie :niewiem: a dla ludzi raczej się już nienadaje... amikat napisał(a):O jej... nie straszyć Żyraffki.... oj nie straszyć! No właśnie :mad::mad::mad: Quote
Akitka Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 No moja Ambra dostała nowe legowisko, więc ja nie potrzebuję. Proszę przekazać potrzebującym... :razz: Quote
kama_i_ja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Są jakieś wiadomości od nowych właścicieli Mufki? Choociaż na innym wątku dowiedziałam się ostatnio, że lepiej jak żadnych wiadomości nie ma:evil_lol: znak, że nie dzieje się nic złego.. Quote
jotka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Niestety tym razem brak wiadomości, to złe wiadomości. Mufka znów szuka domu. Tam gdzie jest teraz nie potrafią sobie z nia poradzić, niszczy, gryzie rózne rzeczy. Nie ma takiej opcji, żeby mogła zostać. Dom potrzebny na cito! Chociaż mądry tymczas. Proszę wpisać w pierwszym poście, ze Mufka juz nie ma domu. Zostanie w tym w którym jest do znalezienia nowego, ale to nie może trwać w nieskończoność. Quote
Recommended Posts