Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siooooooooooo Mufon wynochaaaaaaaa, won do domuuuuu

:evil_lol: wiesz Żyrafko jak tak pokrzyczałam kiedyś w wątku na moją poprzednią tymczasowiczkę to migiem znalazła domek. czego i wam życzę :loveu:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HebaNova napisał(a):

:evil_lol: wiesz Żyrafko jak tak pokrzyczałam kiedyś w wątku na moją poprzednią tymczasowiczkę to migiem znalazła domek. czego i wam życzę :loveu:

A na którą to tymczasowiczkę mówisz o Zuzi?? :razz:
Mam nadzieję, że znajdzie szybko domek chociażby tymczasowy bo inaczej...:-(:-(

Posted

A czy wy wiecie, że Mufce się uchole zmieniają? Miała takie kłapciate a teraz narazie lewe ucho się zmieniło :roll: Jak się na nią popatrzy to będzie miała takie trójkąty te uchole wiecie o co chodzi?
Mufka dorasta :evil_lol:

PS Możeby zmienić w opisie z 5 m-cy na 6-cy w końcu miesiąc temu miała 5 czyż nie?? :cool3:

Posted

zyraffa napisał(a):
A czy wy wiecie, że Mufce się uchole zmieniają? Miała takie kłapciate a teraz narazie lewe ucho się zmieniło :roll: Jak się na nią popatrzy to będzie miała takie trójkąty te uchole wiecie o co chodzi?
Mufka dorasta :evil_lol:

PS Możeby zmienić w opisie z 5 m-cy na 6-cy w końcu miesiąc temu miała 5 czyż nie?? :cool3:

Zmienię zaraz. Jak sobie radzicie? Jak TŻ?

Posted

[quote name='maciaszek']No właśnie, JAK SOBIE DAJECIE RADĘ?

No leci powoli sunia siedzi większość dnia sama w domu to jak z nią wyjdę to szaleje na dworze :lol: Wie, że potrzeby się załatwia na dworze u mnie to i na balkon wychodzi jak już bardzo chce :evil_lol: albo jak balkon jest otwarty i nikogo długo niema.
[quote name='maciaszek'] P.S. Zyraffo, usuń dwa ostatnie banerki z podpisu, te psiaki są już w nowych domkach :)!
Ups... :oops: Już kasuję :multi:

Posted

Dziewczyny Mufka właśnie pojechała do nowego domku :multi::multi: :multi: Byłam umówiona dzisiaj z jotką i przyjechała z potencjalną chętną. Pani bardzo fajna, powiedziała, że tak właśnie sobie ją wyobrażała :multi: Sunia będzie mieć 2 dzieci do zabawy 5 i 6 lat oraz kota persa :lol:
Jakoś dziwnie się wracało do domu z samą smyczą :roll:

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ha! To świetnie. Wiedziałam o tym, że Jotka dziś u Ciebie będzie, ale wolałam nic nie pisać, żeby nie zapeszyć....
Super! :multi: :multi: :multi:

I wielkie, WIELKIE dzięki za to, co zrobiłaś dla tego malucha :loveu: :loveu: :loveu:, mimo, że łatwo nie było...:roll:

Posted

Ja też wolałam nic niepisać :lol: i nadziei sobie nierobić a tu proszę :multi: od razu wpadła w oko :loveu:
Niech się jej szczęści w nowym domku :lol:

To ja tobie maciaszek bardzo dziękuje za pomoc :calus: za podrzucanie wątku z Mufką na innych wątkach ;)

Można swiętować :cunao:

Posted

HebaNova napisał(a):
siooooooooooo Mufon wynochaaaaaaaa, won do domuuuuu

Aha HebaNova wykrakałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Za co ci dziękuje :calus: bo poskutkowało :evil_lol:

Posted

Jasne!!!!! Jasne ze dobre!!!!!
A HEBANOWA wykrakała bo ,.............. od wczoraj jest szczęśliwą mężatką!!!! A szczęśliwi ludzie szczęśliwie wróżą jak widać!!!

Posted

Jakoś tak pusto wieczorem i rano było :roll: Nawet mój TZ zaczął ją lubić :evil_lol:

Akitka trzeba przenieść wątek i zmienić tytuł :cool3:. Co mam zrobić z osprzętem który mi został po Mufce?

Posted

maciaszek napisał(a):
Zachować dla następnego tymczasowicza :eviltong:.

Czekam co mi Akitka opowie co mam z tym zrobić bo to ona to dała i może chce odzyskać :roll: najgorsza ta poducha ja jej niebędę trzymać bo nawet niemam już gdzie :niewiem: a dla ludzi raczej się już nienadaje...

amikat napisał(a):
O jej... nie straszyć Żyraffki.... oj nie straszyć!

No właśnie :mad::mad::mad:

Posted

Są jakieś wiadomości od nowych właścicieli Mufki?
Choociaż na innym wątku dowiedziałam się ostatnio, że lepiej jak żadnych wiadomości nie ma:evil_lol: znak, że nie dzieje się nic złego..

• 2 weeks later...
Posted

Niestety tym razem brak wiadomości, to złe wiadomości. Mufka znów szuka domu. Tam gdzie jest teraz nie potrafią sobie z nia poradzić, niszczy, gryzie rózne rzeczy. Nie ma takiej opcji, żeby mogła zostać. Dom potrzebny na cito! Chociaż mądry tymczas. Proszę wpisać w pierwszym poście, ze Mufka juz nie ma domu. Zostanie w tym w którym jest do znalezienia nowego, ale to nie może trwać w nieskończoność.