Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wet-siostra']Cioteczko,w domu nie byłaś...Więc nie masz za co dziękować...:oops:
Strasznie mi głupio,że Twoja córcia została tak niegościnnie potraktowana...:oops:Następnym razem jakoś to nadrobię...:roll:[/quote]

Wiesz co? Przyjeżdzamy do mnie! Kochana jesteś!

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='elmira']Ja tam mieszkam!!![/quote]

Elmirko, może określmy to "tam" ;):evil_lol: Żartuję, przepraszam :loveu:
Ale nie żartuję, że ja się "tam" nadaję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Margo05']Elmirko, może określmy to "tam" ;):evil_lol: Żartuję, przepraszam :loveu:
Ale nie żartuję, że ja się "tam" nadaję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

margo, ja z Tworek, to własnie tam:eviltong:

Posted

[quote name='gagata']Aaaa,załapałam!!! Elmira z Tworek a Margo do Tworek...a niby droga taka sama w obie strony...:evil_lol:[/quote]

Niby nic, a jednak różnica, hahaha

Posted

Dzięki serdeczne dla Margo za pomoc na profilu. Ja teraz jestem trochę rozjechana bo moja Mama trafiła na ortopedię w Grudziadzu ze skomplikowanym złamaniem i ciągle dzwoni z jakąsik potrzebą. No ale cóż każdemu jest ciężko.

Posted

[quote name='halcia']Z tego co ja liczyłam do schr.od p.Romy przyjechało 10 potem 6 potem 2 i 1 psiak.To skad jeszcze tyle?[/quote]

Mnie to ich liczenie też się kupy i d... nie trzyma.

Posted

[quote name='irysek']ja kupilam 3 cegielki, na sam dobry poczatek, jak to ktos prosil na watku :)[/quote]

Irysku, dzięki :)
To razem z tymi 8? Podziękuj więc w moim imieniu tej osobie :loveu:

Posted

Dostałam przykre zapytanie na nk od pewnej osoby z Przemyśla sugerujące, że było juz jedno Stowarzyszenie SARA, prowadziło zbiórki a psy byly głodne, no i czy Nadzieja to nie powtórka z rozrywki. Odpowiedziałam jak umiałam i podałam namiary na Panią Romę z sugestią bezposredniej pomocy a nie za pośrednictwem fundacji. Jeżeli ktos nie ma zaufania..... zresztą trudno sie dziwić jeżeli SARA tak działała wiele lat.

Posted

[quote name='weronika1']Co Wy do szkoły nie chodziłyście czy co? :eviltong: 50 - 19 = 31 + szczeniaki.[/quote]

Myśmy chodzily, tylko do innej , stąd te różnice światopogladowe na problemy matematyczne. To Ty nie wiesz, że w każdej inaczej uczą?
Jutro sie zarejestruję na to allegro, czy jak mu tam....

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Romą....przyznaje się do 31 psów. Jest gotowa oddać jeszcze kilka do schronu ale co do reszty, to się boi. To są psy już naprawdę stare,niektóre muszą karmić z ręki...Dziś ma zajrzeć do niej pan Artek, może jeszcze ją namówi.
Saphiro, dobrze zrobiłaś na n-k.Zawiedzione zaufanie trudno jest odbudować a pani Roma czekać nie może...Ona ma coraz mniej siły, obiecała,że w tym tygodniu już na pewno uda się do lekarza...No i jeszcze kilka sterylek zostało do zrobienia.
Jakby ktoś miał ochotę przekazać jej paczkę - to ciuszków w zasadzie im starczy ale Roma nie ma butów na zimę, takich zwykłych ale ciepłych, do kostki

Posted

[quote name='weronika1']Co Wy do szkoły nie chodziłyście czy co? :eviltong: 50 - 19 = 31 + szczeniaki.[/quote]
Ano,nie chodziłyśmy...:diabloti: Dopiero idziemy...:eviltong: Dziś na 12.00...;) Na stare lata do szkoły mi się iść zachciało...:p

Posted

Doskonale rozumię ludzi , którzy nie ufają stowarzyszeniom , tyle juz różnych było i niestety różnie wydawano ciężko uciułane pieniążki. Najbardziej na tym ucierpiały zwierzęta.Dlatego dla osób którym brak zaufania do stowarzyszeń, należy podawać bezpośrednie adresy potrzebujących pomocy. Mam nadzieję, że nasze stowarzyszenie "NADZIEJA" będzie inne i trzeba lat aby ludzie od nowa zaufali. Narazie trzymam rekę na pulsie i oszczędzam gdzie się da , aby tylko pomóc zwierzakom.Sama co mogę to finansuję z własnych środków.
WSZYSTKO ZALEŻY OD LUDZI , JAK BĘDĄ UCZCIWI I KOCHAJĄCY NAPRAWDĘ ZWIERZĘTA TO I SYTUACJA ZWIERZĄT SIĘ ZMINI.:lol:

Posted

Margo ! To zdjęcie cegielkowe wstawilam do swojego profilu na galerię. Może inni też tak by zrobili to wiecej ludzi się dowie o akcji... Chwilo ustawilam też na czas allegro jako zdjecie główne. Myślę, ze dobrze zrobilam?
Muszę się zarejestrować....na allegro.
Gagato! Buty niech Pani Roma kupi sama a my się złożymy. To nie jest zakup na odległość.