Neczka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Saphira']Wywalic rozsyłać na private. :drinking:[/quote] A ta już z rana pije...:nono::evil_lol: Quote
Margo05 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Neczka']A ta już z rana pije...:nono::evil_lol:[/quote] Szykuje się do przetrwania kolejnego dnia :evil_lol: Quote
Saphira Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wszystkim wysyłającym paczki dla Pani Romy polecam sklep internetowy : [URL]http://www.bdsklep.pl/[/URL] Ostatnio zrobilam tam zakupy spozywcze, srodki czystości i art. przemysłowe. Wszystko bez problemu dotarło do Pani Romy. Ceny takie same jak wszędzie a zakupy robie wrzucając do koszyka. Płacę kartą lub przelewem. Podaje do wysylki adres Pani Romy i mogę nawet wybrać termin dostarczenia na miejsce. Paczka do 30 kg to koszt przesyłki 20 zł. Wkładając do koszyka wylicza mi wagę paczki. Po co sie meczyć kiedy jest ktos kto zrobi to za Ciebie ? Bądź sprytna:cool2: Quote
gagata Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Saphirko,takaś sprytna...:lol: A ja myślałam,że wszystko na plecach ciągnęłaś na pocztę..:lol: Quote
Saphira Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Trzeba słuchać reklam proszków do prania a nie czytać jakieś smocze bzdury albo jakiegoś Słowackiego. Tam radzą kobietom : bądź sprytna. No to jestem . Quote
gagata Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 A masz błękitną krew?:evil_lol::evil_lol: Quote
basiapron Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nie wiem czemu ale własnie wyobraziłam sobie taką obłą dżdżownicę z ludzka twarzą.Ale ja teraz w sumie dziwnie myślę i w ogóle-wyrwali mi właśnie zęba:-( Quote
żaba88 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='emilia2280']To mówisz ze mile osoby maj a duzo znajomych?? :razz: Ja mam ponad 250 na n-k a nie jestem wcale mila :eviltong:[/quote] Jak dla mnie, to taka niemiła możesz być ciągle :eviltong: [quote name='gagata']W pierwszy post wstawiłam login i hasło od Saphiry do naszej klasy.Rozsyłajmy zaproszenia znajomym i nie tylko,może ktoś akurat wypatrzy tam swojego pieska..Skorzystają wszyscy,a zwłaszcza Roma i psiulki[/quote] Kompletnie nieodpowiedzialna decyzja! I to sama Gagata :roll: Każdy pies powinien mieć jednego pana, tak samo profil na nk :p A mi to nikt wejściówki nie da? Quote
sati Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Żabko wpłynęły pieniążki ode mnie dla Pani Romy?? Quote
żaba88 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='sati']Żabko wpłynęły pieniążki ode mnie dla Pani Romy??[/quote] A nie wysłałem PW? Wszystko doszło ;) Quote
sati Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No właśnie nie wysłałeś, to fajnie że doszło;) Dzieki za przekazanie w moim imieniu p. Romie:lol: Quote
gagata Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Zaba to powaaażna firma...Niech Cię zmyli jego avatarek...:lol: Quote
żaba88 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='sati']No właśnie nie wysłałeś, to fajnie że doszło;) Dzieki za przekazanie w moim imieniu p. Romie:lol:[/quote] A to przepraszam że nie potwierdziłem na PW, widocznie sobie sam wkręciłem że wysłałem potwierdzenie :oops: Dziękuję bardzo za pomoc :Rose: Quote
basiapron Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Żaba....a zrób takiego bazarka jak Zmysł zapuścił... Quote
żaba88 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='basiapron']Żaba....a zrób takiego bazarka jak Zmysł zapuścił...[/quote] Ja bazarek? To nie moja branża :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Juz nie przesadzaj .... dawaj fote to sama zrobie:diabloti::evil_lol: Quote
irysek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 matko co te ciotki takie napalone na dogo wujkow ostatnio? cos w powietrzu lata!? zaraz czlapie do pokoju pakowac pake dla pani romy a jutro tacham ja na plecach do in postu :) Quote
emilia2280 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='basiapron']Żaba....a zrób takiego bazarka jak Zmysł zapuścił...[/QUOTE] a jaki bazarek zapuscil Zmysl? Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118447[/url] oto bazar Zmysła :D a jaki ruch u niego :) Quote
irysek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jakis taki z jego zdjeciem, a ze ruch jest to az dziw. Quote
Saphira Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Gagatko ! Jak będziesz rozmawiać z Panią Romą to podpytaj a potem natychmiast nam donieś czy lubi np. sałatki śledziowe, płatki kukurydziane, platki nestle, lub kleiki mleczno-ryzowe te dla dzieci. to sa produkty , ktore ewentualnie nie wymagają mocy w gryzieniu. Tylko nie wiadomo czy lubią? Quote
Recommended Posts