Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wszystkim wysyłającym paczki dla Pani Romy polecam sklep internetowy :

[URL]http://www.bdsklep.pl/[/URL]

Ostatnio zrobilam tam zakupy spozywcze, srodki czystości i art. przemysłowe. Wszystko bez problemu dotarło do Pani Romy.
Ceny takie same jak wszędzie a zakupy robie wrzucając do koszyka. Płacę kartą lub przelewem. Podaje do wysylki adres Pani Romy i mogę nawet wybrać termin dostarczenia na miejsce. Paczka do 30 kg to koszt przesyłki 20 zł. Wkładając do koszyka wylicza mi wagę paczki.
Po co sie meczyć kiedy jest ktos kto zrobi to za Ciebie ? Bądź sprytna:cool2:

Posted

[quote name='emilia2280']To mówisz ze mile osoby maj a duzo znajomych?? :razz: Ja mam ponad 250 na n-k a nie jestem wcale mila :eviltong:[/quote]

Jak dla mnie, to taka niemiła możesz być ciągle :eviltong:

[quote name='gagata']W pierwszy post wstawiłam login i hasło od Saphiry do naszej klasy.Rozsyłajmy zaproszenia znajomym i nie tylko,może ktoś akurat wypatrzy tam swojego pieska..Skorzystają wszyscy,a zwłaszcza Roma i psiulki[/quote]

Kompletnie nieodpowiedzialna decyzja! I to sama Gagata :roll:
Każdy pies powinien mieć jednego pana, tak samo profil na nk :p
A mi to nikt wejściówki nie da?

Posted

[quote name='sati']No właśnie nie wysłałeś, to fajnie że doszło;) Dzieki za przekazanie w moim imieniu p. Romie:lol:[/quote]

A to przepraszam że nie potwierdziłem na PW, widocznie sobie sam wkręciłem że wysłałem potwierdzenie :oops: Dziękuję bardzo za pomoc :Rose:

Posted

matko co te ciotki takie napalone na dogo wujkow ostatnio? cos w powietrzu lata!?
zaraz czlapie do pokoju pakowac pake dla pani romy a jutro tacham ja na plecach do in postu :)

Posted

Gagatko ! Jak będziesz rozmawiać z Panią Romą to podpytaj a potem natychmiast nam donieś czy lubi np. sałatki śledziowe, płatki kukurydziane, platki nestle, lub kleiki mleczno-ryzowe te dla dzieci. to sa produkty , ktore ewentualnie nie wymagają mocy w gryzieniu. Tylko nie wiadomo czy lubią?