Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szkoda,że psom Romy tak ciężko jest zrobić zdjęcia... Jak ostatnio z nią rozmawiałam, to słyszałam głównie chór szczekający..:lol: I Romy cichutkie:"Cicho, pieski,cicho"...

Posted

Neczko ! W Toruniu przyjmują i w Ostródzie też. Nie wiem jak jest gdzie indziej. Lepsze to niz jak psiak po iluś tygodniach trafia do schroniska w stanie skrajnego wyczerpania i zdycha.

Posted

No tak, Saphiro, ale jak w schronach nastąpi przepełnienie i bedzie po kilkanaście psów w boksie, to się zaczną zagryzać i znów będzie tragedia...Popatrz, jak sie męczą w Mielcu..i Inspekcja Wet. grozi im zamknięciem za przepełnienie... Co wtedy? Trzeba sterylizowac, to jedyne wyjście.Wtedy pies czy kot będą dobrem pożądanym a nie śmieciem...:-(

Posted

[quote name='Saphira']A kto na Naszą klasę wstawił takiego fajnego psiaczka z kosteczką ?

[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/16523720[/URL][/quote]

Przyznaję się bez bicia...:evil_lol: Fajny,nie???;) Miałam go na tapecie w komórce(Nadzieja mi na imię,jeśli ktoś jheszcze nie wie...:eviltong:).No i sobie pomyślałam,że będzie super pasował na fotkę główną Stowarzyszenia...:oops:

Posted

Hej cioteczki.
Nie mam siły czytać całego wąteczku, mam tylko pytanie co z tymi psiakami:
[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1571556_piekny_kundelek_w_dobre_rece.html[/url]
Samerka znalazłam na stronce Orzechowickiego schonu, już jakiś czas temu robiłam mu ogłoszenia, czy nadal nie ma domu??

No i co z tą sunią:
[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1570779_lejdi_prawdziwa_dama_mix_collie.html[/url]
Ona ma tutaj na dogo wątek, ale nie moge go odszukac:oops:

Posted

Rybko,Lejdi ma wątek założony przez żabę, "Prawdziwa Psia Dama..." linku nie podaję, bo widzę,że już znalazłaś..Lejdi przebywa u Pani Romy.
Samerek jest w Orzechowcach w schronie (Tragedia w Orzechowcach),tam też już byłąś...:lol:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Przyznaję się bez bicia...:evil_lol: Fajny,nie???;) Miałam go na tapecie w komórce(Nadzieja mi na imię,jeśli ktoś jheszcze nie wie...:eviltong:).No i sobie pomyślałam,że będzie super pasował na fotkę główną Stowarzyszenia...:oops:[/quote]

Jest super ! Dziękujemy. Jeżeli możesz powysyłaj trochę zaproszonek do młodzieży z Przemyśla i okolic. Każdy po trochu i się powiększy grono znajomych .:multi:

Posted

[quote name='Saphira']Jest super ! Dziękujemy. Jeżeli możesz powysyłaj trochę zaproszonek do młodzieży z Przemyśla i okolic. Każdy po trochu i się powiększy grono znajomych .:multi:[/quote]
Młodzieży za bardzo nie znam...:oops: Ale zaproszenia powysyłam.:loveu: Do ludzi,których znam i do takich w moim wieku...;)

Posted

[quote name='Osiolek']No i dlatego w Szwecji usypia sie zawsze psa na zadanie wlasciciela.
Moze to sie wydawac okrutne, ale kiedys wetka powiedziala ze lepiej humanitarnie astrzykiem, niz - jak sie odmowi - wlasciciel zarabie siekiera :-([/QUOTE]
I tak sié robi w Irlandii. I bez zádania wlasiciela. Zgubisz psa- masz 5 dni na jego odnalezienie a potem, rasowy czy nie- humanitarnie jest usypiany. Psy tu nie cierpiá a te, które sié rodzá sá chciane i kochane (poza nielicznymi zbokami, o których i tu sié slyszy- ale to sá odosobnione przypadki).

Jestem za humanitarná smierciá u weta- dla wielu psów w Polsce to bylby narazie AZ przywilej...

Posted

[quote name='Wet-siostra']Młodzieży za bardzo nie znam...:oops: Ale zaproszenia powysyłam.:loveu: Do ludzi,których znam i do takich w moim wieku...;)[/quote]

Kochana ! Ja nie znam nikogo ! Wchodzę na jakąś szkołę np. w Przemyślu lub Orzechowcach, wybieram miłą osobę, która ma znajomych i klikam na chybił trafił.

Posted

[quote name='Saphira']Kochana ! Ja nie znam nikogo ! Wchodzę na jakąś szkołę np. w Przemyślu lub Orzechowcach, wybieram miłą osobę, która ma znajomych i klikam na chybił trafił.[/quote]
To mówisz ze mile osoby maj a duzo znajomych?? :razz: Ja mam ponad 250 na n-k a nie jestem wcale mila :eviltong:

Posted

To tak jak pani Roma - wyłącznie poprawna polszczyzna,pięknie modulowanym delikatnym głosem=nic tylko Słowackiego całe życie czytywała na głos..;)

Posted

szykuje paczke dla pani romy, wysle in postem. jedna juz tak poszla i podobno doszla. teraz dla lepszego rozpoznania wloze kartke ze ode mnie, zeby zyczliwe osoby daly mi znac jak paczka dojdzie. na kogo moge liczyc?

Posted

Irysku, poproszę Romę,żeby zachowała karteczkę do powrotu Weroniki,ona już za kilka dni wraca...Roma zawsze bardzo przeprasza,że nie może sama podziękować..Kiedyś próbowała wysyłać kartki z podziękowaniami,ale tak naprawdę, to szkoda kasy na znaczki, skoro u niej i tak cieniutko wszystko się przędzie...To dumna osoba i taka serdeczna..;)

Posted

W pierwszy post wstawiłam login i hasło od Saphiry do naszej klasy.Rozsyłajmy zaproszenia znajomym i nie tylko,może ktoś akurat wypatrzy tam swojego pieska..Skorzystają wszyscy,a zwłaszcza Roma i psiulki

Posted

[quote name='gagata']W pierwszy post wstawiłam login i hasło od Saphiry do naszej klasy.Rozsyłajmy zaproszenia znajomym i nie tylko,może ktoś akurat wypatrzy tam swojego pieska..Skorzystają wszyscy,a zwłaszcza Roma i psiulki[/quote]
Nie boisz się, że ktoś "obcy" może w to wejść i namieszać ?... np. zmieni Wam hasło i już po profilu...