Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff. Dawać mi tego kontaktowca. ;) Dam wtedy znać Isadorze, bo jest zabiegana i może nie zajrzeć tu dzisiaj. Aha...Wątek zasuwa jak diabli, czy ktoś kojarzy na której stronie był ten tekst do ogłoszeń?
Trzeba szybko startować z tym allegro.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wet-siostra']
I mam zgodę,a nawet prośbę P.Romy o szukanie Poziomce domu...:loveu:
Także piszę to oficjalnie:POZIOMKA SZUKA DOMKU STAŁEGO...
Proszę Was o pomoc w poszukiwaniach-zwłaszcza Żabkę,bo ma ku temu dar...:lol:
Jak myślicie-czy zakładać Poziomce osobny wątek,czy"podpiąć"ją jako drugą do wątku z Sonią?[/quote]

Ja już dawno pisałem że można Poziomce szukać domu. Ja nie mam żadnego daru. Było ogłoszenie, ktoś wypatrzył i tyle. Każdy wątek ma jeden temat. A żeby założyć Poziomce wątek trzeba zrobić jej dobre zdjęcia, bo czasami jedno z wielu zdjęć nakłoni do adopcji.

[quote name='Saphira']Żabo ! Pytałam fachowców o termę bo widzę, że najbardziej potrzebna. Problem w tym, że trzeba wiedzieć ile KW wytrzyma instalacja Pani Romy?
Czy masz jakiegos fachowca, który by to określił ? A co do prześlicznej Soni to myślałam, że pojedzie do Krakowa ?[/quote]

Wczoraj miał być podłączony bojler, czy już działa tego jeszcze nie wiem. Ale możliwe że termy już nie będzie trzeba.
Po Sonię przyjadą w niedzielę dwie dziewczynki :)

[quote name='majqa'][B]Pod kątem allegro cegiełką, jak sądzę, będzie dana fotka zwierzaka.[/B]

Potrzeba tylko jeszcze osoby jako tzw. kontaktu wstawionego do aukcji. [/quote]

Ciekawe czyj to będzie kontakt? :eviltong:
Skoro jest to cegiełka na psy Pani Romy, to czy trzeba wybierać zdjęcie jednego psiaka?

[quote name='gagata']Majgo,Zaba już wchodzi !!![/quote]

Brak słów (choć nasuwa mi się wiele pytań):lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gagata']Zabo,aleś Ty kontaktowy...:eviltong:[/quote]
...i pomyśl, rusz wodze wyobraźni, jaki on będzie tak, powiedzmy za lat 10 mmmmm, się rozmarzyłam. :evil_lol:

Posted

[quote name='żaba88']Co zrobić, każdy ma do mnie jakiś interes :)
Jaki będzie?[/quote]
Czy Ty pytasz jaki będzie interes za 10lat??? :hmmmm: :-o :evil_lol: Cóż, myślę, że równie sprawny jak obecnie!!!:megagrin: :turn-l:

Posted

[quote name='majqa']Czy Ty pytasz jaki będzie interes za 10lat??? :hmmmm: :-o :evil_lol: Cóż, myślę, że równie sprawny jak obecnie!!!:megagrin: :turn-l:[/quote]

I w tym przypadku również brak mi słów (pytania również się same nasuwają :lol:). Nie pytałem o interesy :eviltong:

Posted

Hi, hi...choć wątek poważny, bo i sytuacja Pani Romy poważna to warto wnieść trochę uśmiechu. Dzięki temu wątek jest poprostu max!!! :loveu:

Posted

Hello, widzę że tu znowu wątek nam zakrawa na z lekka :ices_bla:swatkowy :iloveyou::cool3:
Margo czy odesłac do Ciebie potwierdzenie przewozowe (jeśli tak prześlij proszę na pw adres-albo mogę zeskanować) a oto kod: 30072709 (o ile chodzi o ten kreskowy?) i nr kuriera: 2WRO114A1, pakę opisałał jako 30kg! (chyba dobrze, bo ważył z pewnością więcej!)
Dzisiaj lecę w sprawie pracy, także będę dopiero po południu, życzę wszystkim miłego dzionka :loveu:
żabo-:evil_lol: ależ Ty jesteś rozchwytywany, jesteś takim naszym cukiereczkiem,rodzyneczkiem.....no i sami wiecie czymże jeszcze:diabloti:

Posted

Żabko musisz sie zastanowić, czy warto, tesciowa juz zazdrosna... a co dalej ?:evil_lol:
Ciotki emerytki co prawda macie zbereźne myśli, ale żeby nie młodzieniec to by była smutno:lol:

Posted

Nie podpuszczaj mnie Weroniko z tymi rzekomymi wątkowymi smutkami, bo...no sama Margo wie, czym to grozi !!! :evil_lol: Jak się rozkręcę, hihihi...

Żabo nie daj się!!! Zobacz, nikt Cię nawet o zdanie nie zapytał.
Zawłaszczono Cię i nie protestujesz??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Nie podpuszczaj mnie Weroniko z tymi rzekomymi wątkowymi smutkami, bo...no sama Margo wie, czym to grozi !!! :evil_lol: Jak się rozkręcę, hihihi...

[B]Oj wie, wie[/B] :diabloti:

Żabo nie daj się!!! Zobacz, nikt Cię nawet o zdanie nie zapytał.
Zawłaszczono Cię i nie protestujesz??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

A to już jakieś pomówienia som normalnie, no :mad: Jak to nie pytał, jak to nie pytał????? Ja pytałam!!! Żabo, prawda, że pytałam? Byłam pierwsza :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: