Majawrc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wiemy że śrubka to nie problem :evil_lol: w końcu waży najmniej (hihi):diabloti: namiary już poprzesyłane, teraz czekan nadal na Iryska i ...... żabko, zapomniałam napisać na pw abyś paczkę otwierał przecinając taśmy od dołu, nie miałam bowiem jak wykombinować i musiałam nałożyć od gory, tylko radziłabym nie przewracać jej do gory dnem!, na spodzie jest dywanik ktory raczej wszystko od spodu podtrzymuje ;) a jej gabaryty można porownać z pralką ktora stoi tuz za nią, tylko jestem ciekawa jak ja ją zniosę?????? Quote
Majawrc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='żaba88']Ktoś tu chyba przesadził z paczką :)[/quote] ależ skąd, bynajmniej.......gdybym musiała wysyłać pocztą to byłyby z niej ze 3 a może i 4, a tak....myk do auta i po problemie :razz: Quote
emilia2280 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Hej-ho! Rozliczenie bazarku na psy p. Romy (zakonczony wczoraj o 22.00): [COLOR=darkorchid]Mariee: 14zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Maggie1971: 9zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Maggie1971: 10zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Minerwa1: 25zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Bachnach: 30zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Gameta: 20zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Jaaga: 13zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Bachnach: 13zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Bachnach: 11zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc][B]RAZEM: 145zl[/B][/COLOR] Wszystkim licytujácym i podnoszácym wátek bardzo dziékujemy. Zaba88, podaj swoje konto, jesli Ty nadal jestes skarbnikiem. EDIT: Powinnam miec tez nadwyzké za koszty przesylki, co równiez rozliczé, jak juz powysylam wszystkie paczki. Quote
basiapron Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja mam lekkie zamieszanie na bazarkach bo mi zwracają na aukcje itp,ale jak tylko bede miała wpłaty to napisze co i jak- z tego co mam zapisane to sytuacja powinna wyglądac nastepująco: Tilia- żółwik- [COLOR=Green]7 zł[/COLOR] (a[SIZE=1]le czeka na 2 rzeczy z innych bazarków kończących sie później[/SIZE]) Rodzice Maciusia:)- torebeczka na kom- [COLOR=Green]25 zł [/COLOR]([SIZE=1]przy pomocy Majiwrc[/SIZE]:loveu:) Margo05-film Josh- [COLOR=Green]2 zł[/COLOR]-powrót na aukcje Neczka- 2 książki- [COLOR=Green]20 zł[/COLOR] Argat- 2 książki- [COLOR=Green]8 zł[/COLOR] Reyes-książka- [COLOR=Green]4 zł [/COLOR] a to może ulec zmianie: [COLOR=Green][COLOR=Black]beti.r- książka-[/COLOR] 2 zł ([COLOR=Black]do 5 lipca[/COLOR])[/COLOR] AniaB-2 maskotki- [COLOR=Green]10 zł [/COLOR](kończy sie 9 lipca) Ania i Kropka- 2 maskotki- [COLOR=Green]12 zł[/COLOR] (kończy sie 9 lipca) Ula czarnuszka- maskotka- [COLOR=Green]6 zł więc w połowie lipca powinnam wpłacić co najmniej 96 zł, chyba że chcesz żabko żebym podzieliła to na 2 częsci-to co wpłynie teraz i to co wpłynie po 9 lipca?? [/COLOR] Quote
żaba88 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Lepiej całą kwotę przelać żeby nie było zamieszania potem. Quote
majqa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Póki co, kciuki w górę za Panią Romę i jej ****ki!!! Quote
Majawrc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [SIZE=4][B]IRYSKU!!![SIZE=2] Gdzie jesteś? odezwij się, na jutro mamy kuriera ;)[/SIZE][/B][/SIZE] Quote
gagata Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='żaba88']No powariowały kobiety... :lol: (oferty ze zdjęciami proszę na e-maila). [/quote] Zabo,załóż osobny wątek a my policytujemy...w końcu nie jedna Margo ma córkę:evil_lol: Quote
gagata Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Ktoś już wie, jak wypadły te wywiady? Ciotki,żeby tylko starczyło nam zapału i kasy na następne paczki, za miesiąc, dwa itd...Nie ma co liczyc,że psy tak szybko zabiorą... Quote
Saphira Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Taką pomoc trzeba dawkować z rozsądkiem. Najpierw wszystko a potem nic to całkowity bezsens. Dlatego fajnie by było gdyby założyć wątek na którym , każdy pisałby co wysłał. Można wówczas uniknąć niepotrzebnych zdublowanych przesyłek, a wysłać to co rzeczywiscie jest potrzebne. Poza tym nie opłaca się kupować i wysyłać produktów żywnościowych czy też ciężkich środków czystości. Ponosimy dodatkowe koszty przesyłki. Czy nie lepiej wysłać pieniądze i poprosić miejscowych wolontariuszy o zakupy ? Quote
Margo05 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='gagata']Zabo,załóż osobny wątek a my policytujemy...w końcu nie jedna Margo córkę:evil_lol:[/quote] Ja byłam pierwsza :placz::placz::placz::placz: A tak na poważnie. Szukam mieszkania do wynajęcia. Najlepiej na Marysinie w Warszawie. Tanio, bo mnie nie stać. Dziś Pani, która nam wynajmuje oznajmiła, że potrzebuje mieszkania dla chrześnicy, która wybiera się na studia. A że bliższa ciału koszula... Nadzieja jeszcze w tym, że panna nie zda egzaminów... To nie ładnie komuś źle życzyć, ale bardzo bym chciała żeby nie zdała. Bo jeśli zda, to nie wiem gdzie będziemy mieszkać. Mieszkania w Wawie są cholernie drogie. Szczególnie teraz, kiedy pojawiają się studenci. A moja pensja - pożal się Boże. Chyba sobie w łeb strzelę... :placz::placz::placz::placz: Quote
Majawrc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Margo, mam znajomych w wawie to popytam (mieszkałam przecież w Otwocku prawie 2 lata w sanatorium), Irysek właśnie się odezwała.....i sytuacja nieco się skomplikowała....ponieważ jest nad morzem:crazyeye:, zaraz jeszcze mi odpiszę to wtedy dam znać co i jak.....mam nadzieję że moja aż tyle nie waży :evil_lol: aczkolwiek nie mam jak jej na wadze postawić aby sprawdzić.....:angryy: Quote
Majawrc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Margo...sprawa ma się następująco....Irysek wraca dopiero 15! wydaje mi się iż nie ma co czekać (w paczce są przecież mleka) tak więc spokojnie czekam jutro na kuriera, a do 15 moze uda mi się przyszykować następną ale już może nie żywnościową a z innymi potrzebami, co Ty na to? Quote
Margo05 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dzięki Wam dziewczynki :) Jakbyście słyszały o dobrze płatnej pracy biurowej to reflektuję. Przeglądałam oferty mieszkań. Od 1600 zł. w górę. Ja nawet tyle nie zarabiam :-( Maja, nie ma sprawy :) Jutro wysyłam zlecenie do kuriera :) Quote
Majawrc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 SIUPER!!! :loveu: Namiary do siebie podałam wcześniej....tak więc czekam na wieści :evil_lol: Quote
weronika1 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Moi Kochani ! od 6 lipca do 16 lipca wyjeżdzam i prosze kierować paczki na Zielonego, zięcia ,czyli Żabkę. Uwaga swatki ,tylko się o zięcia nie pokłóćcie, dobrze, że nie mam córki:lol: bo Żaba by juz musiał zakładać harem.:lol: U Pani Romy dzisiaj popołudniu była cała świta jak jechałam na działkę to widziałam sporą ekipę i radio i kamery , pewnie niedługo trzeba będzie ogłosić konkurs na najbardziej medialną osobe, Pani Roma by wygrała, obecnie jest na pierwszym miejscu, minimum raz w tygodniu odwiedzają ją media. Pani bardzo to przeżywa.Nie wiem jak dzisiaj ale jak jechałam to cała droga była zajęta, pełno luda a w środku Pani Roma. Quote
Margo05 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='weronika1']Moi Kochani ! od 6 lipca do 16 lipca wyjeżdzam i prosze kierować paczki na Zielonego, zięcia ,czyli Żabkę. Uwaga swatki ,tylko się o zięcia nie pokłóćcie, dobrze, że nie mam córki:lol: bo Żaba by juz musiał zakładać harem.:lol: U Pani Romy dzisiaj popołudniu była cała świta jak jechałam na działkę to widziałam sporą ekipę i radio i kamery , pewnie niedługo trzeba będzie ogłosić konkurs na najbardziej medialną osobe, Pani Roma by wygrała, obecnie jest na pierwszym miejscu, minimum raz w tygodniu odwiedzają ją media. Pani bardzo to przeżywa.Nie wiem jak dzisiaj ale jak jechałam to cała droga była zajęta, pełno luda a w środku Pani Roma.[/quote] Weroniko, a nie dopatrzyłaś się czasem co to za media? Żebyśmy wiedzieli co oglądać :evil_lol: Życzę udanego wypoczynku :loveu: Gagatka też nam ucieka na dwa tygodnie :-( Quote
żaba88 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wszyscy gdzieś jadą odpoczywać! Będzie konto Nadziei, ruszy allegro, a tam trochę pieniędzy się uzbiera. Dobrze że się nie załapałem na te media! Quote
majqa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='żaba88']Wszyscy gdzieś jadą odpoczywać! Będzie konto Nadziei, ruszy allegro, a tam trochę pieniędzy się uzbiera. (...)[/quote] Czekam, czekam na ten moment, a oczami wyobraźni widzę, jak to uszczęśliwi Panią Romę. Quote
żaba88 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='majqa']Czekam, czekam na ten moment, a oczami wyobraźni widzę, jak to uszczęśliwi Panią Romę.[/quote] A ja już widzę Twój piękny tekst... :) Quote
weronika1 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Media były gdzieś po godz 16. Widziałam Cynkara z kamerką w ręce, kilka kobiet i jakiś mężczyzna nie wiem czy kręcił, bo miał na stojaku kamerę wygląda na to że z Toji. A Pani Roma w środku, naprawdę wyglądała jak gwiazda, jak zwykle pogodna.Wyglądało to jakby była konferencja prasowa. Piekny tekst, dziękuję autorce. Quote
Recommended Posts