Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co tam :oops:.......................

KOCHAM PANIĄ ROMĘ :p
ZŁOTY CZŁOWIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i w rozmowie nieśmiało zapytała, że może jak będę chciała pieska to on Niej, a ja że tylko od Pani, ale narazie nie mam zezwolenia(:mad:)

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zamówiłam u Pani Kasi w Szopku 4 worki suchej karmy dla Pana Frania. Tak na w razie czego jakby nie mógł ugotować. Dokładnie 55 kg. Myślę, że będzie w przyszłym tygodniu. Chyba nic wiecej nie dam rady zrobić. Niestety znowu wszystko spadnie na Weronikę. :shake:
Tak myślę, że mięso nie dotarło w poniedziałek bo większość firm zrobiła wolne za sobotę 1 - go listopada. Może transport dotrze w ten poniedziałek ?

Posted

Saphirko , dzięki . Nie przesadzaj z tą moją pomocą oni sami sobie świetnie radzą. Dokupiłam takie tanie kości , dzisiaj p. Daniel zawiózł kilka kg bloku i nie jest źle. Pan Franiu gotuje kaszę i chajcuje pod kuchnia aż dym leci. Dzięki dogomaniakom , którzy kupili węgiel w domu jest cieplutko.
Wczoraj przywieźli drzewo z urzędu ale takie straszne kloce , nie wiem kto to porąbie , potrzebny jest tarzan.

Posted

[quote name='Miśka84']A co tam :oops:.......................

KOCHAM PANIĄ ROMĘ :p
ZŁOTY CZŁOWIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i w rozmowie nieśmiało zapytała, że może jak będę chciała pieska to on Niej, a ja że tylko od Pani, ale narazie nie mam zezwolenia(:mad:)[/quote]

Miśka ! Ona po to zadzwoniła żeby Ci tego psiaka w podzięce za wszystko darować! Ona chce im wszystkim dobre domki znaleźć !

Posted

Z dostawcą karmy gadałam, w ten poniedziałek zawiozą cztery kartony = 40 kg kostki mięsnej i prześla faktury Do Stow. "Nadzieja". Za dwa tygodnie jednak im się przypomnę...tak na wszelki wypadek...

Posted

[quote name='weronika1']Wczoraj przywieźli drzewo z urzędu ale takie straszne kloce , nie wiem kto to porąbie , potrzebny jest tarzan.[/quote]

Tego się nie rąbie tylko tnie piłą spalinową. Trzeba pożyczyć od kogoś :shake:

Posted

Myślę Gagato, że to będzie z jakiejś świeżej wycinki przy drodze. Gdzie by to przechowywali ? Ja tak kupuję do kominka to wiem jakie są kłopoty żeby dostać cokolwiek. O suchym to mowy nie ma. Trzeba samemu robić zapas na dwa lata żeby wyschło. Ale bez piły spalinowej pocięcie tego jest niemożliwe. :shake:

Posted

[quote name='weronika1']To są takie niektóre kloce o przekroju 1,50 i 2 metry. Kolosy jednym słowem.[/quote]

Przyznam sie weroniu, że aż takich to my nie braliśmy. Musisz namierzyć pilarza , który by to pociął. Mój mąż potrafi.....może go przysłać na fuchę:evil_lol:

Posted

Saphirko, pakuj TŻ i niech już jedzie :evil_lol:

A swoją drogą wo e tej gminie pogięci są. Może zwrócić się do nich z tym zapytaniem, o którym mówi Weronika? Albo pogadać z p.Norbertem z Nowin, aby pokazał, jak miasto ofiarnie pomaga kobiecie - kłodami o średnicy 1,5 m i więcej :roll: Bez specjalistów tego się nie pociacha. Żabul choć by bardzo chciał to nie da rady :shake:

Posted

A ja mam mały offik :roll:
Przeczytałam u Poziomeczki, że wczoraj cioteczki miałay sesje zdjeciową m.in. "małego" Fredka :p To może jakies zdjęcia?????????? Dużo zdjęć :razz:
Ładnie proszę :loveu:

Posted

Pani Margo czasami nawet coś dobrego wymyśli :eviltong: Ale nie wydaje mi się żeby taki artykuł w nowinach powstał. To by był atak na władze miasta więc jeden telefon do szefa gazety i kolejny dywanik (albo gorzej) dla dziennikarza.

Posted

Żabul, normalnie ja Cię :mad: :evil_lol:

Domyślam się, że to nie będzie łatwa sprawa dla p.Norberta. Ale może choć mały wpis na forum Nowin? :eviltong: Nawet zrobione przez nas :evil_lol:

Posted

[quote name='Saphira']Przyznam sie weroniu, że aż takich to my nie braliśmy. Musisz namierzyć pilarza , który by to pociął. Mój mąż potrafi.....może go przysłać na fuchę:evil_lol:[/quote]
Kochana, proszę posłać męża chciażby w paczce kurierskiej, tylko dziurkę zrobic w pudełku.:evil_lol: