Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cioteczka Saphira to beznadziejny przypadek TUOD...:evil_lol:
(Totalne Uzależnienie Od Dogomanii)...:p
Objawy: nie można spać,a jeśli się już śpi to i tak we śnie pisze się posty...Gdy dogo szwankuje(często,oj,często...:mad:) i nie można pisać obserwujemy jak palce "klikają w klawisze"-tyle,że w powietrzu...;)
Większość Dogomaniaków cierpi na tą przypadłość tyle,że są na różnym etapie "choroby"...:cool1:

Posted

[quote name='Saphira']Wstajemy maniaczki komputerowe :comp26:[/quote]
Co z Twoim spaniem, czyżbyś szła spać z kurami :evil_lol: Ja jak wróciłam od lekarza i dopiero sie obudziłam, co prawda idę spać jak pierwszy kogut zapieje.:lol:

Posted

[quote name='weronika1'] co prawda idę spać jak pierwszy kogut zapieje.:lol:[/quote]

To tak spać chadzał nasz poczciwy czort Boruta z Łęczyckiego zamczyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to jakiś krewny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ?

Posted

No ładnie rozleniwione towarzystwo :crazyeye:
Wcześniej pijaństwo, teraz spanie :cool3: No ładnie :mad:

Weroniczko, jakie Ci zdjęcia wyjdą, takie będą :loveu: I tak coś wykroimy :lol:

Posted

[quote name='Saphira']Mój stary to dziś śpi w Warszawce, chyba gdzieś koło Ciebie, to może razem balujecie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Eeee, yyyy no więc... cholera, wydało się :razz: :eviltong:

[quote name='weronika1']Jakieś te zdjęcia mam , jutro dorobię i wczytam. :lol: Może same ogony , bo bez okularów.[/quote]

Zrobimy wtedy wystawę psich ogonów :evil_lol:

[quote name='Saphira']Weroniko ! Może spróbuj z drugiego końca. Ja bym zaczęła od pyszczka a ogon to może na końcu / a podobno to ja piję na wątku :shake:/.[/quote]

Weroniko, obserwuj więc psie końce :eviltong: Saphirko, coś mi się widzi, że nie Ty jedna sięgasz po :drinking: i więcej nas :knajpa: :evil_lol:

Posted

Jesli chodzi o finanse stowarzyszenia to na mięso wystarczy. Ja to wolę wydawać swoje , co do cudzych to jestem skąpa. :lol:
Trochę poszło na leki ,ale zdrowie Pani Romy najważniejsze, oby były skuteczne.
Co do pożyczki to w tym miesiącu wpłaciłam tylko te 200 zł od Brutusa.
Dzisiaj przekazała Pani Ania 200 zł ,to bedzie na kontener ze śmieciami. Zależy mi na tym aby te śmiecie wywieść przed zimą, tam jest spory zakręt i często w zimie nikt nie chce jechać. Są tez robotnicy , robia okna wiec bedzie mozna poprosić aby wyniesli troche śmieci.
Chciałam jeszcze zrobić kastrację dla kilku jurnych chłopaków od Pani Romy, jak bedą pieniążki to zawiozę do weta( może ktoś zrobi za friko), zobaczymy.
Mam jeszcze troche nie przekazanych zdjęc ale dzisiaj mi tak muli komp, że ogarnia mnie wciekłaść:mad:
Ogólnie nie jest tak źle , było gorzej i się przetrwało.:lol:

Posted

Weroniko,czy to znaczy,że te szczeniaki u Romy już dojarzały do kastracji?Roma faktycznie ostatnio coś wspominała o potrzebie 5 sterylek.... Mam tylko cichą nadzieję,że to "stare"remanenty....