Saphira Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Weronika po cichu też pije te nutridrinki :chlup: Dlatego taka rześka !:evil_lol: Quote
Saphira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Wstajemy maniaczki komputerowe :comp26: Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 co? gdzie? kiedy? saphira, nie możesz spać, że w środku nocy łazisz i ludzi budzisz? :eviltong: Quote
Wet-siostra Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cioteczka Saphira to beznadziejny przypadek TUOD...:evil_lol: (Totalne Uzależnienie Od Dogomanii)...:p Objawy: nie można spać,a jeśli się już śpi to i tak we śnie pisze się posty...Gdy dogo szwankuje(często,oj,często...:mad:) i nie można pisać obserwujemy jak palce "klikają w klawisze"-tyle,że w powietrzu...;) Większość Dogomaniaków cierpi na tą przypadłość tyle,że są na różnym etapie "choroby"...:cool1: Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 mnie z powodu TUOD wyrzucą z pracy, jak amen w pacieżu....:shake: Quote
weronika1 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Saphira']Wstajemy maniaczki komputerowe :comp26:[/quote] Co z Twoim spaniem, czyżbyś szła spać z kurami :evil_lol: Ja jak wróciłam od lekarza i dopiero sie obudziłam, co prawda idę spać jak pierwszy kogut zapieje.:lol: Quote
Saphira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='weronika1'] co prawda idę spać jak pierwszy kogut zapieje.:lol:[/quote] To tak spać chadzał nasz poczciwy czort Boruta z Łęczyckiego zamczyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to jakiś krewny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ? Quote
weronika1 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ha,ha,ha :evil_lol: Własnie zaczynam życie :lol: Quote
Margo05 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No ładnie rozleniwione towarzystwo :crazyeye: Wcześniej pijaństwo, teraz spanie :cool3: No ładnie :mad: Weroniczko, jakie Ci zdjęcia wyjdą, takie będą :loveu: I tak coś wykroimy :lol: Quote
Margo05 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Saphira']A kto tu śpi :cunao:[/quote] No tak, Saphirka baluje :evil_lol: Pewnie starego gdzieś pogoniła i imprezuje teraz :eviltong: :loveu: Quote
Saphira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mój stary to dziś śpi w Warszawce, chyba gdzieś koło Ciebie, to może razem balujecie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weronika1 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jakieś te zdjęcia mam , jutro dorobię i wczytam. :lol: Może same ogony , bo bez okularów. Quote
Saphira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Weroniko ! Może spróbuj z drugiego końca. Ja bym zaczęła od pyszczka a ogon to może na końcu / a podobno to ja piję na wątku :shake:/. Quote
Margo05 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Saphira']Mój stary to dziś śpi w Warszawce, chyba gdzieś koło Ciebie, to może razem balujecie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Eeee, yyyy no więc... cholera, wydało się :razz: :eviltong: [quote name='weronika1']Jakieś te zdjęcia mam , jutro dorobię i wczytam. :lol: Może same ogony , bo bez okularów.[/quote] Zrobimy wtedy wystawę psich ogonów :evil_lol: [quote name='Saphira']Weroniko ! Może spróbuj z drugiego końca. Ja bym zaczęła od pyszczka a ogon to może na końcu / a podobno to ja piję na wątku :shake:/.[/quote] Weroniko, obserwuj więc psie końce :eviltong: Saphirko, coś mi się widzi, że nie Ty jedna sięgasz po :drinking: i więcej nas :knajpa: :evil_lol: Quote
Saphira Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Weroniko ! Informuj nas na bieżąco jak stoisz z finansami. Wydatki ogromne : węgiel,szyby, śmieci , drzwi. Teraz leki..... Jak z pożyczką ? Dajesz radę ? Quote
weronika1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jesli chodzi o finanse stowarzyszenia to na mięso wystarczy. Ja to wolę wydawać swoje , co do cudzych to jestem skąpa. :lol: Trochę poszło na leki ,ale zdrowie Pani Romy najważniejsze, oby były skuteczne. Co do pożyczki to w tym miesiącu wpłaciłam tylko te 200 zł od Brutusa. Dzisiaj przekazała Pani Ania 200 zł ,to bedzie na kontener ze śmieciami. Zależy mi na tym aby te śmiecie wywieść przed zimą, tam jest spory zakręt i często w zimie nikt nie chce jechać. Są tez robotnicy , robia okna wiec bedzie mozna poprosić aby wyniesli troche śmieci. Chciałam jeszcze zrobić kastrację dla kilku jurnych chłopaków od Pani Romy, jak bedą pieniążki to zawiozę do weta( może ktoś zrobi za friko), zobaczymy. Mam jeszcze troche nie przekazanych zdjęc ale dzisiaj mi tak muli komp, że ogarnia mnie wciekłaść:mad: Ogólnie nie jest tak źle , było gorzej i się przetrwało.:lol: Quote
basiapron Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 noooo:)przynajmniej ja się kłade o 22 jak mam wstac o 5. Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ja się kladę póxno i wstaje wcześnie - juz na oczy nie widzę.... czeka mnie chyba zawał w młodym :cool3: wieku... Quote
Margo05 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 sleepingbyday, wiem o czym piszesz, mam to samo :cool3: Mi coś chyba umknęło... Jacyś robotnicy robią okna Romie? Dobrze zrozumiałam? Czy coś pokręcilam? Quote
gagata Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Weroniko,czy to znaczy,że te szczeniaki u Romy już dojarzały do kastracji?Roma faktycznie ostatnio coś wspominała o potrzebie 5 sterylek.... Mam tylko cichą nadzieję,że to "stare"remanenty.... Quote
Saphira Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mam dziwne wrażenie, że trzeba zrobić nowy spis z natury...... Quote
Recommended Posts