weronika1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jadę na skład węgla , kupię parę worków, zanim coś więcej sie załatwi. Jutro niedziela a tu zimno jak fix. Samym drzewem w piecu nie napali. Quote
Miśka84 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Może poprosić kogoś o zrobienie piesom;) osobne wątki. Porobić ogłoszenia ? Quote
gagata Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Miska - wszystko rozbija sie o zdjecia......Weronika sama nie da rady piesom a Zaba chlopak pracujacy i nie tylko, zas w nocy zdjecia nie wyjda............... Quote
Miśka84 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Tak właśnie myślała, że pewnie zdjęć fajnych nie ma:shake: :placz: Wiem, wiem ze to tak fajnie pisać z daleka...:placz: A może poprosić cioteczki z Rzeszowa o pomoc w tej sprawie?:roll: Może by sie raz zebrały i pojechały do Przemyśla? Tylko proszę nie bić:roll: Ja sobie tak głośno myśle :grins: Quote
gagata Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Misienko,one i bez tego wiele maja na glowie a nie raz i nie dwa pomagaly pani Romie jak mogly.....Tak to jest gdy na dogo z Przemysla jest tak malo osob... Quote
Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Spróbuję poprosić na profilu o jakiegos fotografa :eviltong: Quote
Miśka84 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 gagata napisał(a):Misienko,one i bez tego wiele maja na glowie a nie raz i nie dwa pomagaly pani Romie jak mogly.....Tak to jest gdy na dogo z Przemysla jest tak malo osob... Wiem, wiem....:shake::-( Quote
gagata Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Saphira napisał(a):Spróbuję poprosić na profilu o jakiegos fotografa :eviltong: Tylko ze on musi miec zelazna kondycje i takie same portki...:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 gagata napisał(a):Tylko ze on musi miec zelazna kondycje i takie same portki...:evil_lol: :diabloti::diabloti: :diabloti::roll::roll::roll: Quote
weronika1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Miśka84 napisał(a):Tak właśnie myślała, że pewnie zdjęć fajnych nie ma:shake: :placz: Wiem, wiem ze to tak fajnie pisać z daleka...:placz: A może poprosić cioteczki z Rzeszowa o pomoc w tej sprawie?:roll: Może by sie raz zebrały i pojechały do Przemyśla? Tylko proszę nie bić:roll: Ja sobie tak głośno myśle :grins: Misiaczku,nie przejmuj sie będa zdjecia. Mnie najlepiej wychodzą ogony :evil_lol:i to od tylca. Dzisiaj był ksiadz po kolędzie , stanął przy bramce, jak ta czereda zaczęła szczekać , to ksiadz spokojnie mówi :dziękuje uprzejmie, pobłogosławię Pania Romę przy bramce. Przywiozłam dwa worki węgla , dałam 50zł, zatargałam pod bramkę P. Franiu jak wróci to sobie zawiezie do domu. Zanim uzbieramy na wiecej to przynajmniej nie zamarzna, dołozy trochę drzewa i kilka dni przetrwa. Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 weronika1 napisał(a):Misiaczku,nie przejmuj sie będa zdjecia. Mnie najlepiej wychodzą ogony :evil_lol:i to od tylca. Dzisiaj był ksiadz po kolędzie , stanął przy bramce, jak ta czereda zaczęła szczekać , to ksiadz spokojnie mówi :dziękuje uprzejmie, pobłogosławię Pania Romę przy bramce. Przywiozłam dwa worki węgla , dałam 50zł, zatargałam pod bramkę P. Franiu jak wróci to sobie zawiezie do domu. Zanim uzbieramy na wiecej to przynajmniej nie zamarzna, dołozy trochę drzewa i kilka dni przetrwa. Weronika, Ty jesteś niesamowita. Bardzo załuję, ze dzieli nas taka odległość, bo chętnie bym pomogła osobiście. Edit: Weroniko, dziekuję za kartkę świąteczną od Pani Romy i od Pana Frania. Quote
gagata Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Mnie też zabierzcie...Ciekawe z iloma psami wrócimy z powrotem:evil_lol: Quote
weronika1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Elmirko,zapraszam do Przemyśla, u nas jest dużo mieszkań do sprzedaży a jak dużo psów i kotów bezdomnych. :eviltong:Miałyby my co robić. TaK na poważnie, to latem zapraszam na urlop.:lol: Matyldę i tz w samochód i tylko obrać kierunek.:lol: Quote
Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 gagata napisał(a):Mnie też zabierzcie...Ciekawe z iloma psami wrócimy z powrotem:evil_lol: Przy ostatniej inwentaryzacj wyszło 27 :diabloti::diabloti::diabloti: Jak wy to robicie, że cytujecie kilka postów:angryy: Ja potrafię tylko jeden :angryy: Quote
AlmaMater Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Tradycyjnie dołożę się do węgla, tylko napiszcie, gdzie lepiej wpłacić pieniądze na konto Stowarzyszenia czy Żaby. Saphira napisał(a):Jak wy to robicie, że cytujecie kilka postów:angryy: Ja potrafię tylko jeden :angryy: Napiszę Ci, jak ja to robię, jeżeli nauczysz mnie wstawiać podlinkowane bannerki do sygnatury. ;) Quote
weronika1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 gagata napisał(a):Mnie też zabierzcie...Ciekawe z iloma psami wrócimy z powrotem:evil_lol: Licząc średnio 50 na osobę, to mniej więcej małe schronisko:eviltong: Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 weronika1 napisał(a):Elmirko,zapraszam do Przemyśla, u nas jest dużo mieszkań do sprzedaży a jak dużo psów i kotów bezdomnych. :eviltong:Miałyby my co robić. TaK na poważnie, to latem zapraszam na urlop.:lol: Matyldę i tz w samochód i tylko obrać kierunek.:lol: Właśnie planuję wypoczynek (czynny) w Waszych stronach, bo Przemyśl jest piękny :) Mam nadzieję, że wszystko wypali i spotkamy się latem :) Quote
Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AlmaMater napisał(a):Tradycyjnie dołożę się do węgla, tylko napiszcie, gdzie lepiej wpłacić pieniądze na konto Stowarzyszenia czy Żaby. Napiszę Ci, jak ja to robię, jeżeli nauczysz mnie wstawiać podlinkowane bannerki do sygnatury. ;) To jest bardzo trudne i nie wiem czy każdy podoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najeżdżasz myszką na banerek w podpisie osoby, który ci się podoba i klikasz prawym klawiszem myszy kopiuj. Potem wchodzisz w swoim panelu użytkownika w edytuj sygnaturę i znowu prawym klawiszem myszy robisz [SIZE=3]wklej. Potem zapisz sygnaturę i to wszystko :loveu: Innego sposobu nie znam. Quote
weronika1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Na węgiel najlepiej wpłacić na konto Żaby, tak mi się wydaje. A co Żabek na to?:lol: Quote
AlmaMater Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 weronika1 napisał(a):Na węgiel najlepiej wpłacić na konto Żaby, tak mi się wydaje. A co Żabek na to?:lol: OK, wpłacę na konto Żabka 100 zł - w poniedziałek powinny być. Saphira napisał(a):Najeżdżasz myszką na banerek w podpisie osoby, który ci się podoba i klikasz prawym klawiszem myszy kopiuj. Potem wchodzisz w swoim panelu użytkownika w edytuj sygnaturę i znowu prawym klawiszem myszy robisz [SIZE=3]wklej. Potem zapisz sygnaturę i to wszystko :loveu: Innego sposobu nie znam. Które Kopiuj, bo ja mam 3 różne: 1. Kopiuj adres odnośnika 2. Kopiuj obrazek 3. Kopiuj adres obrazka 1. Mogę skopiować sam link 2. Mogę skopiować sam obrazek - niepodlinkowany 3. Mogę skopiować adres, gdzie osoba, która zrobiła bannerek, umieściła sam obrazek Nie widzę możliwości skopiowania podlinkowanego obrazka! :shake: Jakich przeglądarek używacie? Bo ja mam Mozilla Firefox. Może to jest przyczyna, że nie mogę tego skopiować? Quote
Miśka84 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AlmaMater napisał(a):Które Kopiuj, bo ja mam 3 różne: 1. Kopiuj adres odnośnika 2. Kopiuj obrazek 3. Kopiuj adres obrazka 1. Mogę skopiować sam link 2. Mogę skopiować sam obrazek - niepodlinkowany 3. Mogę skopiować adres, gdzie osoba, która zrobiła bannerek, umieściła sam obrazek Nie widzę możliwości skopiowania podlinkowanego obrazka! :shake: Jakich przeglądarek używacie? Bo ja mam Mozilla Firefox. Może to jest przyczyna, że nie mogę tego skopiować? yyyyyyyyyyyyyyy ja mam samo kopiuj:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AlmaMater napisał(a):OK, wpłacę na konto Żabka 100 zł - w poniedziałek powinny być. Które Kopiuj, bo ja mam 3 różne: 1. Kopiuj adres odnośnika 2. Kopiuj obrazek 3. Kopiuj adres obrazka 1. Mogę skopiować sam link 2. Mogę skopiować sam obrazek - niepodlinkowany 3. Mogę skopiować adres, gdzie osoba, która zrobiła bannerek, umieściła sam obrazek Nie widzę możliwości skopiowania podlinkowanego obrazka! :shake: Jakich przeglądarek używacie? Bo ja mam Mozilla Firefox. Może to jest przyczyna, że nie mogę tego skopiować? Ja mam samo kopiuj. Zaraz otworzę mozillę bo też mam i zobaczę jak tam jest. Quote
Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jestem na Mozilli i faktycznie kiepsko ! Quote
AlmaMater Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Otworzyłam sobie strony w IE i wyszło! Dzięki za pomoc. Wyślę instrukcję na PW, żeby nie zaśmiecać wątku, ale najpierw sobie powrzucam bannerki :lol: Quote
Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Weroniko ! To napisz jeszcze coś o tych wakacjach. Gdzie u was się jeździ na zimowisko ? Quote
Recommended Posts