maciaszek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ambra napisał(a):już złamane... nie wiem jak sie mam wziazc do ogłaszania małej! musze porobic plakaty i podrukować, i gdzies ja powrzucać - tylko to nigdy nie bylo moja mocna str (inne portale) może mi ktoś by banerek zrobił......:-(Na pewno warto zrobić Allegro, tam w sumie zagląda najwięcej osób. A o banerek możesz poprosić np. Piankę :). Quote
Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Zrobiłam na razie taki w kilku wersjach. Banerki są podlinkowane. Jak ci pasuje to bierz. Jak chcesz np inny wymiar to powiedz. Quote
Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 maciaszek napisał(a):Jakie śliczne :loveu:. Dzięki mam nadzieję, ze Ambrze też się spodobają Quote
maciaszek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 A mogę prosić o banerek dla psiaka z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108083 Tylko troszkę mniejszy... Quote
ANETTTA Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Zrobiłam na razie taki w kilku wersjach. Banerki są podlinkowane. Jak ci pasuje to bierz. Jak chcesz np inny wymiar to powiedz. to najpiekniejszy banerek jak widzialam :placz: podnosze sunieczke Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ANETTTA napisał(a): to najpiekniejszy banerek jak widzialam :placz: podnosze sunieczke Dzięki, to miłe jak się zrobi i ktoś pochwali. A dziękując podnoszę sunieczkę :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Isadora7']Maciaszek dla ciebie zrobiłam kilka i położyłam na wątku ToffikaDziękuję, już tam lecę :loveu:. A dałabyś radę zmniejszyć troszkę ten? Tzn. zrobić węższy, tak żebym mogła go dodać do podpisu... Quote
w-lenka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 do góry----najgorsze ze czarne listy w momencie przepełnienia w schronisku nie obowiazuja- psa chca?-pies idzie---tak tez moja suka ktora była do adopcji w koncu została u mnie-ludzie ja wywalii z domu -przebiegła sporo km ale juz jest bezpieczna---do góry maleńka Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 maciaszek napisał(a):Dziękuję, już tam lecę :loveu:. A dałabyś radę zmniejszyć troszkę ten? Tzn. zrobić węższy, tak żebym mogła go dodać do podpisu... Na dobrą sprawę to masz tylko 15 pikseli regulaminowego miejsca i poza tym najwęższym to pozostałe trzeba by jakoś pozwężać i wtedy zarobiłoby się trochę miejsca. Quote
Isadora7 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 DzieńDoberek Laleczko nie łam serducha Ambrze znajdź domek Quote
maciaszek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 GameBoy napisał(a):Mała ma czas do jutra czy do dziś?Mała miała z 2-3 godzinki czasu od momentu kiedy Ambra ją znalazła do momentu, kiedy musiała ją odwieźć do schronu.. :( Teraz sunia jest w schronisku.. :(. Quote
GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ambra zmien prosze tytul na bardziej dramatyczny - podaj tez miasto Quote
Isadora7 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 GameBoy napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ambra zmien prosze tytul na bardziej dramatyczny - podaj tez miasto Popieram. Ambra coś od dwóch dni się nie pokazuje :( Quote
maciaszek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Isadora7 napisał(a):Ambra coś od dwóch dni się nie pokazuje :(Święta, święta... ANETTTA napisał(a):miasto sosnowiecAmbra jest z Sosnowca, ale sunia jest w schronie w Katowicach, bo z tego schronu była wydana. Quote
GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ambrze pewnie jest ciężko do tego są święta i pewnie jest zajęta... Ambra zmień ttuł bo ten jest nieczytelny !! Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Isadora7 napisał(a): Zrobiłam na razie taki w kilku wersjach. Banerki są podlinkowane. Jak ci pasuje to bierz. Jak chcesz np inny wymiar to powiedz. maciaszek napisał(a):A mogę prosić o banerek dla psiaka z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108083 Tylko troszkę mniejszy... Maciaszek dla ciebie zrobiłam kilka i położyłam na wątku Toffika Quote
Ambra Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 dziekuje wszystkim za czuwanie! faktycznie nie wlaczylam kompa przez swieta - co nie oznacza ze nie pamietam.... dziekuje za banerek - juz wklejam - tytuł tez juz zmieniam! czy ktos proponował allegro? bo juz nie wiem.... jak jej pomóc...nie wiem...:placz: Maciaszek - mam chetny domek na onka długo lub krótko wlosego - młodego sunia/piesek - sosnowiec - masz jakies propozycje schroniskowe? jak cos podslij mi na gg, dom sprawdzony! Quote
Recommended Posts