Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ambra napisał(a):
już złamane...

nie wiem jak sie mam wziazc do ogłaszania małej! musze porobic plakaty i podrukować, i gdzies ja powrzucać - tylko to nigdy nie bylo moja mocna str (inne portale)
może mi ktoś by banerek zrobił......:-(
Na pewno warto zrobić Allegro, tam w sumie zagląda najwięcej osób. A o banerek możesz poprosić np. Piankę :).

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam na razie taki w kilku wersjach. Banerki są podlinkowane. Jak ci pasuje to bierz. Jak chcesz np inny wymiar to powiedz.

to najpiekniejszy banerek jak widzialam :placz: podnosze sunieczke

Posted

ANETTTA napisał(a):

to najpiekniejszy banerek jak widzialam :placz: podnosze sunieczke

Dzięki, to miłe jak się zrobi i ktoś pochwali. A dziękując podnoszę sunieczkę :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']Maciaszek dla ciebie zrobiłam kilka i położyłam na wątku ToffikaDziękuję, już tam lecę :loveu:.

A dałabyś radę zmniejszyć troszkę ten? Tzn. zrobić węższy, tak żebym mogła go dodać do podpisu...

Posted

do góry----najgorsze ze czarne listy w momencie przepełnienia w schronisku nie obowiazuja- psa chca?-pies idzie---tak tez moja suka ktora była do adopcji w koncu została u mnie-ludzie ja wywalii z domu -przebiegła sporo km ale juz jest bezpieczna---do góry maleńka

Posted

maciaszek napisał(a):
Dziękuję, już tam lecę :loveu:.
A dałabyś radę zmniejszyć troszkę ten? Tzn. zrobić węższy, tak żebym mogła go dodać do podpisu...

Na dobrą sprawę to masz tylko 15 pikseli regulaminowego miejsca i poza tym najwęższym to pozostałe trzeba by jakoś pozwężać i wtedy zarobiłoby się trochę miejsca.

Posted

GameBoy napisał(a):
Mała ma czas do jutra czy do dziś?
Mała miała z 2-3 godzinki czasu od momentu kiedy Ambra ją znalazła do momentu, kiedy musiała ją odwieźć do schronu.. :( Teraz sunia jest w schronisku.. :(.

Posted

GameBoy napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Ambra zmien prosze tytul na bardziej dramatyczny - podaj tez miasto

Popieram.
Ambra coś od dwóch dni się nie pokazuje :(

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ambra coś od dwóch dni się nie pokazuje :(
Święta, święta...

ANETTTA napisał(a):
miasto sosnowiec
Ambra jest z Sosnowca, ale sunia jest w schronie w Katowicach, bo z tego schronu była wydana.

Posted

dziekuje wszystkim za czuwanie! faktycznie nie wlaczylam kompa przez swieta - co nie oznacza ze nie pamietam....

dziekuje za banerek - juz wklejam - tytuł tez juz zmieniam!

czy ktos proponował allegro? bo juz nie wiem....
jak jej pomóc...nie wiem...:placz:

Maciaszek - mam chetny domek na onka długo lub krótko wlosego - młodego sunia/piesek - sosnowiec - masz jakies propozycje schroniskowe? jak cos podslij mi na gg, dom sprawdzony!