GameBoy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 super info nie bylo mnie troche a tu prosze takie kwiatki !!! :loveu: Quote
maciaszek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jest jeszcze jamnikowata suka, ale ma ok. 7 lat... http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6349129&postcount=5 Quote
Ambra Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Isadora na pw napisałaś mi coś innego, przesle te dwa psiaki panu, na jamniczym forum nie siedze - dlatego tez prosiłam jamniczkowe osóbki o pomoc w stworzeniu maila z propozycjami, niestety nie mam czasu czytac kazdego watku aby sie dowiedziec co gdzie ile i jak... jakbyscie mnie poprosiły o sprawozdanie chartów i chartowatych to od reki wiem co gdzie w trawie piszczy a w tej rasie niestety... Anettko - skacze ! nawet nie wiesz jak wysoko! tez mam nadzieje ze nikt jej nie skrzywdzi! ona jak ja oddałam do schronu miala cieczkę ...jest pare dobrych miesiecy na sterylkę ... oby były tylko dobre ...:roll: Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Ambra']Isadora na pw napisałaś mi coś innego, przesle te dwa psiaki panu, na jamniczym forum nie siedze - dlatego tez prosiłam jamniczkowe osóbki o pomoc w stworzeniu maila z propozycjami, niestety nie mam czasu czytac kazdego watku aby sie dowiedziec co gdzie ile i jak... jakbyscie mnie poprosiły o sprawozdanie chartów i chartowatych to od reki wiem co gdzie w trawie piszczy a w tej rasie niestety... Anettko - skacze ! nawet nie wiesz jak wysoko! tez mam nadzieje ze nikt jej nie skrzywdzi! ona jak ja oddałam do schronu miala cieczkę ...jest pare dobrych miesiecy na sterylkę ... oby były tylko dobre ...:roll: Może się wyraziłam niedokładnie, mam po uszy roboty i tez wpadam jak po wiatr. Sorry jak coś wyszło nie tak. Nie było to celowe. Wynikało z pośpiechu. Tu piszę, tam gwiżdże GG, tu telefon dzwoni.... Aha i zmień tytuł wątku bo mnie o zawał przyprawia jak czytam "sunia - wróciła za kraty - łagodna! całuśna! POMOCY !!!" Jakby był problem z tworzeniem propozycji jamniczkowych zapewniam że jak dostanę maila z zapytaniem i oczekiwaniem na pewno odpowiedź będzie precyzyjna. Nie wszystkie jamniczki mają swoje wątki. Bardzo się cieszę że ta twoja sunia już w domu :):):) I tak sobie przejrzałam pocztę... powiem jeszcze że jamnicza sytuacja zmienia się od paru dni niemal z godziny na godzinę. Jakiś potworny wysyp porzuconych jamoli. Quote
Recommended Posts