Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znałazłam dzis na drodze małą biała sunie ok. 2 letnią, waga ok 7 kg

z obrożą ze schroniska - po tel. do schronu okazało się ze wyadoptowana 4.03. - ludzie okazali sie jak widać bardzo nieodpowiedzialni! schrnisko spisało ich na czarną listę i postanowilo ze mała bedzie czekac na nowy dom w schronie!!:placz:

muszę ją odwieżć zaraz do schronu spowrotem, nie mamy żadnego tymczasu,
wróci do malej smierdzacej kwarantanny!!

błagam o tymczas!!

sunia łagodna nawet nie zaniedbana, spokojna lekliwa na poczatku!

do psów nie ma problemu!

pomocy!

zdjec wstawic nie moge bo cholerny kabel od aparatu zagubiłam:angryy:

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jest jeszcze czas czy mała już jedzie ??

Musi być gdzieś jakiś domek. Kurcze ja bym wzięła. ale to dobije moja sunke. Od wczoraj zaczęła leczenie na serducho i do momentu unormowania nie powinna mieć stresów...:placz:

Posted

to był moj 1szy raz i mam nadzieje ostatni!!

spojrzala na mnie z taka tesknota jak ja odosili ze poplakalam sie jak bobr .....qwa....

ona jest w schronie od 25 stycznia,

wrocila na boksy ogolne!
priorytet dla mnie to chociaz tymczas,

z tego co zauwazylam o nauczona czystosci i bardzo grzezna, okazalo sie ze kolo roku ma!

prosze pomozcie mi bo mnie wyrzuty sumienia zezrą!!:placz::placz::placz:

czemu te zdjecia takie małe?????????

Posted

ja prosilam schron zeby sie skontaktowali ze wł. ale panie stwierdzily ze nie sa godni psa skoro nawet mu obrozy schroniskowej nie zmienili i nie upilnowali!

powiedzialy ze od poczatku wydawali sie podejrzani i w nieciekawej dzielnicy mieszkają, po nia przyszla pani z dzieckiem...

aha, sunia ma cieczke.....:-(

Posted

Ambra napisał(a):

powiedzialy ze od poczatku wydawali sie podejrzani i w nieciekawej dzielnicy mieszkają, po nia przyszla pani z dzieckiem...

aha, sunia ma cieczke.....:-(

to po co jej wydawali psa? :angryy: cieczka :shake::shake::shake:

Posted

No właśnie może by tak sterylkę. Ja się dołożę jeśli będzie trzeba. I koniecznie trzeba suneczce domek znaleźć..
Kurcze może dlatego się jej pozbyli, że ma cieczke?? pobrudziła im w domku i won..

Posted

oni dostali bon na bezplatna sterylkę ale nie zgłosili sie na nią!

sunia ewidentnie siedziała przy przystanku autobusowym wiec albo przyjechała autobusem sama albo z kims....to jakies 10 km od miejsca zamieszkania tych ludzi,

panie w schronie powiedziały ze ona byla bardzo ufna i przylepa - po zapoznaniu z czlowiekiem nadal jest przylepa ale jak próbowałam ja złapac to uciekała pod auta a jak złapałam za obroże to skowyt był taki jakbym ja mordowała/.....o czymś swiadczy:roll:

ale mam moralniaka...ona taka grzeczna w domku - naturalnie za mną krok w krok choc zmeczona tak ze przysypiała na siedzaco...ale czuwała zebym jej nie zgineła z oczu

ok znowu becze:placz: