Ambra Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 znałazłam dzis na drodze małą biała sunie ok. 2 letnią, waga ok 7 kg z obrożą ze schroniska - po tel. do schronu okazało się ze wyadoptowana 4.03. - ludzie okazali sie jak widać bardzo nieodpowiedzialni! schrnisko spisało ich na czarną listę i postanowilo ze mała bedzie czekac na nowy dom w schronie!!:placz: muszę ją odwieżć zaraz do schronu spowrotem, nie mamy żadnego tymczasu, wróci do malej smierdzacej kwarantanny!! błagam o tymczas!! sunia łagodna nawet nie zaniedbana, spokojna lekliwa na poczatku! do psów nie ma problemu! pomocy! zdjec wstawic nie moge bo cholerny kabel od aparatu zagubiłam:angryy: Quote
Ambra Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 no to jedziemy... żegnaj wolności... witaj wiezieniu.... Quote
haank Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ona jest cudna. czy na 100% nie znajdzie się tymczas dla takiej pięknotki ?? Quote
haank Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No kurna.... ja bym wszystkich po prostu :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
maciaszek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 GameBoy napisał(a):i za dalekoA znasz kogoś, kto by domkiem poratował? Quote
haank Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A jest jeszcze czas czy mała już jedzie ?? Musi być gdzieś jakiś domek. Kurcze ja bym wzięła. ale to dobije moja sunke. Od wczoraj zaczęła leczenie na serducho i do momentu unormowania nie powinna mieć stresów...:placz: Quote
maciaszek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Myślę, że mała już jedzie. Schronisko czynne do 17.00 :(. Quote
haank Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jeju :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
anouk92 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A może ona poprostu nawiała nowym właścicielom a oni jej szukają. Czy ktoś się z nimi kontaktował? Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 w Wawie moze bym ja miala gdzie wcisnac - u mnie niestety nie moja suka toleruje tylko szczenieta:shake: Quote
Ambra Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 to był moj 1szy raz i mam nadzieje ostatni!! spojrzala na mnie z taka tesknota jak ja odosili ze poplakalam sie jak bobr .....qwa.... ona jest w schronie od 25 stycznia, wrocila na boksy ogolne! priorytet dla mnie to chociaz tymczas, z tego co zauwazylam o nauczona czystosci i bardzo grzezna, okazalo sie ze kolo roku ma! prosze pomozcie mi bo mnie wyrzuty sumienia zezrą!!:placz::placz::placz: czemu te zdjecia takie małe????????? Quote
ANETTTA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ambra a moze ona sie zagubiła włascicelom .......moze oni ja szukaja Quote
Ambra Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 ja prosilam schron zeby sie skontaktowali ze wł. ale panie stwierdzily ze nie sa godni psa skoro nawet mu obrozy schroniskowej nie zmienili i nie upilnowali! powiedzialy ze od poczatku wydawali sie podejrzani i w nieciekawej dzielnicy mieszkają, po nia przyszla pani z dzieckiem... aha, sunia ma cieczke.....:-( Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ambra napisał(a): powiedzialy ze od poczatku wydawali sie podejrzani i w nieciekawej dzielnicy mieszkają, po nia przyszla pani z dzieckiem... aha, sunia ma cieczke.....:-( to po co jej wydawali psa? :angryy: cieczka :shake::shake::shake: Quote
ANETTTA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ***** mac jeszcze cieczka ....a gdyby tak sterylke suni zrobic ....dla pewnosci Quote
Guest Reyes Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ehhhhhhhh Widzisz i nie grzmisz.... :shake: Quote
haank Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No właśnie może by tak sterylkę. Ja się dołożę jeśli będzie trzeba. I koniecznie trzeba suneczce domek znaleźć.. Kurcze może dlatego się jej pozbyli, że ma cieczke?? pobrudziła im w domku i won.. Quote
maciaszek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Znalazłam zdjęcie, które przysłało mi kiedyś schronisko: Quote
Ambra Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 oni dostali bon na bezplatna sterylkę ale nie zgłosili sie na nią! sunia ewidentnie siedziała przy przystanku autobusowym wiec albo przyjechała autobusem sama albo z kims....to jakies 10 km od miejsca zamieszkania tych ludzi, panie w schronie powiedziały ze ona byla bardzo ufna i przylepa - po zapoznaniu z czlowiekiem nadal jest przylepa ale jak próbowałam ja złapac to uciekała pod auta a jak złapałam za obroże to skowyt był taki jakbym ja mordowała/.....o czymś swiadczy:roll: ale mam moralniaka...ona taka grzeczna w domku - naturalnie za mną krok w krok choc zmeczona tak ze przysypiała na siedzaco...ale czuwała zebym jej nie zgineła z oczu ok znowu becze:placz: Quote
haank Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Aj . to na tym u Ambry sunka dużo lepiej wygląda. Kurcze biedna psinka.. Quote
Recommended Posts