Ambra Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 nie umiem wstawc anerka - nie widac go:mad: Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ambra napisał(a):nie umiem wstawc anerka - nie widac go:mad: Jak ci nie pomoże ta instrukcja: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32045 To puknij do mnie wieczorem na GG Quote
maciaszek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Isadora, dasz radę teraz dopasować benerek z sunią do mojego podpisu? Te, które tu są są nieco za długie... Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 maciaszek napisał(a):Isadora, dasz radę teraz dopasować benerek z sunią do mojego podpisu? Te, które tu są są nieco za długie... No 90 pikselków do dyspozycji to już coś, postram się teraz zrobić do tego wymiaru Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Zrobiłam ci wersje ze zmniejszonym proporcjonalnie zdjęciem, wtedy masz banerek niższy, ale też zrobiłam tylko skrócenie w długości. Trochę zatraciły sie proporcje pieska, ale sama wybierz. Podlinkowane są. Jest też opcja wykorzystania tej wielkości co u mnie w podpisie, ale wtedy musisz swoje zmniejszyć, zrobiłam ci jak zechcesz to skorzystasz. Podlinkowane. Quote
maciaszek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dziękuję :). Skorzystałam i z jednej i z drugiej poprawki :). Quote
Isadora7 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='haank']Maleńka ale tu cicho :-([/quote] No ja ją podbijam jak tylko jestem Quote
GameBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 wracaj na górę mała - adopcje chyba nadal stoją DT wolnych brak:roll: Quote
maciaszek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A w katowickim schronie koszmar.... Psy się okaleczają, zagryzają... w najlepszym wypadku nie dopuszczają słabszych do miski :(. Przepełnienie... Na 140 miejsc wepchniętych jest ponad 300 psów :(. Quote
Ambra Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='maciaszek']A w katowickim schronie koszmar.... Psy się okaleczają, zagryzają... w najlepszym wypadku nie dopuszczają słabszych do miski :(. Przepełnienie... Na 140 miejsc wepchniętych jest ponad 300 psów :(.[/quote] dobij mnie, proszę.....:placz::placz::placz: cholera w nocy -5!:placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Ambra']a w kolorze...bo ja a4 tez moge - a chciałabym zeby jakos sie coc ciutke wyróżniła....:-([/quote] jesli aktualne moze byc w kolorze sorki ze dopiero teraz pisze ale gdzies mi umknal ten watek Quote
kama_i_ja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Ambra']Maciaszek - mam chetny domek na onka długo lub krótko wlosego - młodego sunia/piesek - sosnowiec - masz jakies propozycje schroniskowe? jak cos podslij mi na gg, dom sprawdzony![/quote] Maciaszku, zauważyłaś ten post? Zresztą głupio pytam, pewnie już wysłałaś propozycje.. ale ja tak nieśmiało wspomnę o Sarze od Jaagi.. Ma 4 lata.. nie wiem czy to kwalifikuje się wg tych ludzi jako "młoda", ale błaaagam Ambro pokaż ją.. Jaaga ma teraz 9 tymczasów u siebie:-( pomóżmy jej.. ona nie potrafi przejsć obojętnie wobec psiego nieszczęścia:-( Tu link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106694[/URL] Quote
maciaszek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Tak, zauważyłam. Myślałam o Sarze, ale Ambra powiedziała mi, że ma to być psiak do roku... Ambro, nie dobijam Cię. O małą się nie martw. Ona pewnie trafiła do boksu z małymi psami, a tam większa harmonia panuje. Quote
maciaszek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Zrobię Allegro :). Ambro, podawać namiary na Ciebie? A jeśli tak, to jakie? Quote
Isadora7 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='maciaszek']Hallo, hallooooo. Jest tu kto? :([/quote] Też się o to pytam :) Quote
maciaszek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dzwoniłam do schroniska. Mała wciąż tam jest. Nadali jej inny numer: 323/08. Quote
haank Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Hopaj malutka !!! Czy będzie sunka miała zrobione allegro ?? Quote
maciaszek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja proponowałam zrobienie Allegro, ale muszę wiedzieć na kogo i jakie podać namiary. Quote
haank Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Najlepiej jakby namiary dał ktoś z Katowic albo okolic ... Sunieczko cicho u Ciebie. :shake: Quote
maciaszek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 haank napisał(a):Najlepiej jakby namiary dał ktoś z Katowic albo okolic Najlepiej jakby to była Ambra. Najwięcej z nas wszystkim potrafi, w chwili obecnej, powiedzieć o suni. Quote
Recommended Posts