Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Isadora, dasz radę teraz dopasować benerek z sunią do mojego podpisu? Te, które tu są są nieco za długie...

No 90 pikselków do dyspozycji to już coś, postram się teraz zrobić do tego wymiaru

Posted

Zrobiłam ci wersje ze zmniejszonym proporcjonalnie zdjęciem, wtedy masz banerek niższy, ale też zrobiłam tylko skrócenie w długości. Trochę zatraciły sie proporcje pieska, ale sama wybierz. Podlinkowane są.

Jest też opcja wykorzystania tej wielkości co u mnie w podpisie, ale wtedy musisz swoje zmniejszyć, zrobiłam ci jak zechcesz to skorzystasz. Podlinkowane.

Posted

A w katowickim schronie koszmar.... Psy się okaleczają, zagryzają... w najlepszym wypadku nie dopuszczają słabszych do miski :(.
Przepełnienie...
Na 140 miejsc wepchniętych jest ponad 300 psów :(.

Posted

[quote name='maciaszek']A w katowickim schronie koszmar.... Psy się okaleczają, zagryzają... w najlepszym wypadku nie dopuszczają słabszych do miski :(.
Przepełnienie...
Na 140 miejsc wepchniętych jest ponad 300 psów :(.[/quote]

dobij mnie,
proszę.....:placz::placz::placz:

cholera w nocy -5!:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Ambra']a w kolorze...bo ja a4 tez moge - a chciałabym zeby jakos sie coc ciutke wyróżniła....:-([/quote]

jesli aktualne moze byc w kolorze

sorki ze dopiero teraz pisze ale gdzies mi umknal ten watek

Posted

[quote name='Ambra']Maciaszek - mam chetny domek na onka długo lub krótko wlosego - młodego sunia/piesek - sosnowiec - masz jakies propozycje schroniskowe? jak cos podslij mi na gg, dom sprawdzony![/quote]
Maciaszku, zauważyłaś ten post?
Zresztą głupio pytam, pewnie już wysłałaś propozycje.. ale ja tak nieśmiało wspomnę o Sarze od Jaagi.. Ma 4 lata.. nie wiem czy to kwalifikuje się wg tych ludzi jako "młoda", ale błaaagam Ambro pokaż ją..
Jaaga ma teraz 9 tymczasów u siebie:-( pomóżmy jej.. ona nie potrafi przejsć obojętnie wobec psiego nieszczęścia:-(

Tu link:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106694[/URL]

Posted

Tak, zauważyłam. Myślałam o Sarze, ale Ambra powiedziała mi, że ma to być psiak do roku...

Ambro, nie dobijam Cię. O małą się nie martw. Ona pewnie trafiła do boksu z małymi psami, a tam większa harmonia panuje.