majqa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Magnus prosi o dom na ostatnie lata swego życia... Quote
matma Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 podnoszę. nic więcej teraz nie mogę zrobić. jeste przecudowny. kaukazy to piękne i mądre psy. to psisko zasługuje na godne przeżycie starości. trzymam kciuki. przepraszam,że tylko tyle. Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 nie lata tylko nawet może i miesiące-trzeba byc wyjątkową osobą by staruszka adotpwac wiedząc że godnie odejdzie w domu-nie zdechnie w boksie w samotności Quote
majqa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Mam nadzieję, że lata...Wciąż pamiętam, że rottkowi, któremu chciałam dać własnie te lata, dałam zaledwie 3,5m-ca. Magnusiku, więcej szczęścia Ci życzę.:-( Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ja nie mam złudzeń-psy dużych ras-żyją krócej-do tego szczególnie psy których ktoś całe życie "dbał" tak dbał że teraz ma jak ma-ledwo chodzi jest ślepy i głuchy-beton "poprawi" jego dysplazję lub spondylozę, apatia i wszystko razem go wykończy-padnie tam jeśli ktoś wyjątkowy go nie uratuje-teraz! Quote
matma Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 od wczoraj tak spadł... szlag trafia... że nikt go nie chce... że jest tak dużo psów w potrzebie, które wciąż pojawiają się wyżej... że ludzie, a nie zwierzęta to bestie... mogę tylko podnieść... Quote
ANETTTA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([quote name='matma']od wczoraj tak spadł... szlag trafia... że nikt go nie chce... że jest tak dużo psów w potrzebie, które wciąż pojawiają się wyżej... że ludzie, a nie zwierzęta to bestie... mogę tylko podnieść...[/quote] Quote
majqa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Nie spadaj Magnusie...Twój czas jeszcze nie wybił, a skoro tak, jest o co powalczyć. Quote
majqa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Dobre i to, bo Magnus ginie w potoku wątków!!!!!! Quote
samoglow Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Magnus wielkoludzie, podskocz w gore! :lol: [SIZE=1]Kasienko, widzialas jaki masz sliczny podpis? :razz:[/SIZE] Quote
emilia2280 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ktos byl u MAgnuska ostatnio? Co u niego slychac? Quote
matma Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ciągle go tu szukam, a on ciągle tak spada... Quote
Charly Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Morisowa masz pw. prosze zajrzyj Jest pani, która pomoże staruszkowi Magnuskowi Quote
Charly Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 nie ja powinnam tu pisac. jestem wszak maluczka niczym..... kabel telefoniczny:lol::oops:, ale Morisowa ma zapchaną skrzynkę:mad::diabloti: moj tel: 785 132 983 Quote
KWL Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Skąd te wieści ? A jak Morisowa nie ma zapchanej skrzynki to mamy święto lasu :evil_lol: Quote
Charly Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 wieści przyszły nagle i niespodzianie przez internet. Takie niespodzianki są najlepsze. Gdzie jest Morisowa:placz::loveu:? Quote
KWL Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Najwyraźniej gdzieś gdzie komórka tak przerywa że nie daje się rozmawiać i rozłącza po 3 sekundach. A dopytuje się bo Przyjaciel Koni miała rozmawiać dziś z domkiem dla kaukaza i przedstawić kandydatów - między innymi Magnusa i teraz nie wiem czy mamy go wobec tego wycofać z listy ? Quote
morisowa Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 jestem! 3 dni byłam u rodziny, praktycznie bez netu. a to miejsce, gdzie się nie da rozmawiać, to pociąg do Warszawy ;) Charly - słów mi brak :crazyeye: mam nadzieję, że jutro porozmawiam z ta panią i że .... no nic, nie zapeszajmy Magnuska widziałam ostatnio w poniedziałek. Jutro go zobaczę. Na spacery nie chodzi, chyba, że rano do lekarza i znów do boksu. Ja już czasowo nie dam rady. Quote
Recommended Posts