Jump to content
Dogomania

kaukaz Magnus - stary, ślepy, głuchy - po co komu taki pies? A JEDNAK...ADOPTOWANY!

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kliknełaś kopiuj link ?
Jeśli masz Iexplorera to należy kliknąć po prostu kopiuj.

Tu nie chodzi tylko o Magnusa - trzeba dac ludziom do wyboru- wchodzą w grę wszystkie kaukazy na dogo. Prawdę mówiąc myślałem bardziej o Grandzie czy Mili. Domek jest otwarty na propozycje więc jednemu psu może się poszczęścić. Moze Kinga ma coś oprócz Grandy :-)

Posted

Brawo :multi:

Jest jeszcze mix kaukaza Spider w Sochaczewie, i na pewno jakieś inne bidy, krótko mówiąc potrzebny ktoś z talentem marketingowym do przekonania domku że ma wziąść psa od nas :-)

Posted

jejku, nie miałam netu od wczoraj rano, a tu się tyle dzieje!

KWL- dzięki za banerek! i za całą resztę działań :crazyeye:
samoglow - nie wiem nic o poprzednich właścicielach, pies "znaleziony", bo od właścicieli bezpośrednio i tak schronisko nie przyjmuje zwierząt. Trudno mi powiedzieć ile ma lat, spytam ile mu w kartę wpisali. Widać, że staruszek...

ja o Magnusie mogę z ludźmi rozmawiać, ale innych kaukazów z dogo nie znam i obecnie nie bardzo mam czas, by poczytać ich wątki

powiem psiulkowi jutro, jakie zainteresowanie tu wzbudził :lol:

Posted

Magnusik był dziś na swoim króciutkim spacerku :lol:
trochę mu sierści wyskubałam, ale oczywiście znów mi czasu nie wystarczyło, by go wyszczotkować :roll:

Posted

tak to jest w "naszym" warszawskim schronisku....staruszki pomijane niechciane....."na co komu stary,ślepy pies"......ehhh niektórzy ludzie są bezduszni......jak słyszę że pies w wieku 3 lat jest za stary to aż mi ręce opadają....2000 psów z czego ogromna ilość z nich to starsze psiaki które potrzebują tak niewiele.....dożyć swoich dni w cieple przy kochających właścicielach......kto zechce Magnusa??

Posted

jaki on piekny. jaki piekny.
czy mozna prosic o mniejszy banerek..
..juz mam. piszcie prosze czy ktos sie zglosił i pytał
napiszcie czy i gdzie jest oglaszany

Posted

staruszki zasługują na wyjątkową emeryturę! małe skarbonki:evil_lol::loveu:ale większośc woli psy młode-z tych młodych też będą miec emerytów i też czeka ich kosztowne leczenie by komfort życia im poprawic-jednak rezygnują-najłatwiej- czekają ....lub pozbywają się:angryy: