KWL Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Banerek - wersja 1 Za chwile wersje mniejsze :-) Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dla Ciebie biedaku szykowany jest domek!!! Cudny wybór KWL!!!:thumbs: Quote
Kasie Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 CZy cos się dzieje? CZy Ci ludzie wiedzą ze to stary pies? Najlepsza byłaby morisowa, ona zna Magnusa osobiście. Mozna jej jakoś dać znać? Quote
KWL Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Kliknełaś kopiuj link ? Jeśli masz Iexplorera to należy kliknąć po prostu kopiuj. Tu nie chodzi tylko o Magnusa - trzeba dac ludziom do wyboru- wchodzą w grę wszystkie kaukazy na dogo. Prawdę mówiąc myślałem bardziej o Grandzie czy Mili. Domek jest otwarty na propozycje więc jednemu psu może się poszczęścić. Moze Kinga ma coś oprócz Grandy :-) Quote
Kasie Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ooo, działa ;) Magnus, pierwszy sukces :multi: Quote
KWL Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Brawo :multi: Jest jeszcze mix kaukaza Spider w Sochaczewie, i na pewno jakieś inne bidy, krótko mówiąc potrzebny ktoś z talentem marketingowym do przekonania domku że ma wziąść psa od nas :-) Quote
KWL Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Samogłów, wymień baner na ten: Obecnie ryzykujesz utratę podpisu w wyniku oczoplasu moda :evil_lol: I standardowe 100x100 Quote
samoglow Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dopiero co sobie wszystko poustawialam :evil_lol: Ten niech sobie Kasie wezmie, bo cos nie moze sie pomiescic :diabloti: Quote
emilia2280 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Widzé opcjé domku. Kto zadzwoni? A propos kosztów -czego i ile potrzeba na dzisiaj? Quote
KWL Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Właśnie szukamy kogoś kto przedstawi domkowi który zgłosił się na allegro Misia inne oferty. A teraz z innej beczki (sorry za Offa, ale dobra wiadomość) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9742559#post9742559 Dodam że kaukaz też wchodzi w rachubę o ile spełni pozostałe warunki :-) Quote
morisowa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 jejku, nie miałam netu od wczoraj rano, a tu się tyle dzieje! KWL- dzięki za banerek! i za całą resztę działań :crazyeye: samoglow - nie wiem nic o poprzednich właścicielach, pies "znaleziony", bo od właścicieli bezpośrednio i tak schronisko nie przyjmuje zwierząt. Trudno mi powiedzieć ile ma lat, spytam ile mu w kartę wpisali. Widać, że staruszek... ja o Magnusie mogę z ludźmi rozmawiać, ale innych kaukazów z dogo nie znam i obecnie nie bardzo mam czas, by poczytać ich wątki powiem psiulkowi jutro, jakie zainteresowanie tu wzbudził :lol: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Masz tak przejmująco piękny pychol Magnusie...Niechże Ci się uda i ostatnie lata wynagrodzą te wcześniejsze... Quote
morisowa Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Magnusik był dziś na swoim króciutkim spacerku :lol: trochę mu sierści wyskubałam, ale oczywiście znów mi czasu nie wystarczyło, by go wyszczotkować :roll: Quote
emilia2280 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 KWL napisał(a):Właśnie szukamy kogoś kto przedstawi domkowi który zgłosił się na allegro Misia inne oferty. czy udalo sié znalezc taká osobé? Quote
magdyska25 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 tak to jest w "naszym" warszawskim schronisku....staruszki pomijane niechciane....."na co komu stary,ślepy pies"......ehhh niektórzy ludzie są bezduszni......jak słyszę że pies w wieku 3 lat jest za stary to aż mi ręce opadają....2000 psów z czego ogromna ilość z nich to starsze psiaki które potrzebują tak niewiele.....dożyć swoich dni w cieple przy kochających właścicielach......kto zechce Magnusa?? Quote
majqa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tak bym chciała staruszku by udało Ci się przebić i cierpienie samotności bez własnego człowieka zamienić w raj u jego boku. Quote
magdyska25 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Magnusik pokazuj się na pierwszej!!! Mam nadzieję że już niedługo znajdzie się dla Ciebie odpowiedni domek... Quote
magdyska25 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Przypomnij o sobie!!!! Jak Magnus?? czy ktoś z Nim wychodzi?? Quote
majqa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tak mocno trzymam kciuki za Ciebie Magnusiu!!!:-( Quote
Charly Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 jaki on piekny. jaki piekny. czy mozna prosic o mniejszy banerek.. ..juz mam. piszcie prosze czy ktos sie zglosił i pytał napiszcie czy i gdzie jest oglaszany Quote
oktawia6 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 staruszki zasługują na wyjątkową emeryturę! małe skarbonki:evil_lol::loveu:ale większośc woli psy młode-z tych młodych też będą miec emerytów i też czeka ich kosztowne leczenie by komfort życia im poprawic-jednak rezygnują-najłatwiej- czekają ....lub pozbywają się:angryy: Quote
Recommended Posts