Jump to content
Dogomania

kaukaz Magnus - stary, ślepy, głuchy - po co komu taki pies? A JEDNAK...ADOPTOWANY!

Recommended Posts

Posted

Magnus wpierw trafił do kliniki na badania. Został wygolony. Dopiero teraz widac, jaki z niego szkielecik :shake: No i ma stan zapalny skóry. Wyniki krwi generalnie ok.
O jego nowy dom się nie martwcie :lol: krzywda się mu nie stanie ;)

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie byłam wczoraj w Niemczech.....:shake:

nie spotkałam wczoraj Magnusa......:shake:

za to spotkałam cos fajnego, ale trochę dziwnego.....ni to koziołek, ni to kózka, chudziutkie, wygolone, ale słodkie :loveu::loveu::loveu:

zobaczcie sobie.......

i co wy na to ???? trochę dobrego jedzonka i myślę, że będzie ok. I z wiadomości ciekawych, to jeszcze to, ze nie jest kompletnie ślepy - cos tam ponoć widzi.

Posted

Nie czepiajmy sie szczegółów ;)
Aszota syn Camary własna maszynką pół soboty golił :evil_lol:
Hefrena profesjonalistka maszynka dla psów wiec sie nie liczy.
Ale fakt ze na Magnusie komuś ręka drżała :cool1:

Posted

lavinia napisał(a):
Kasie on ma kawałek ogona chyba...przyznam się, ze nie sprawdzałam tak dokładnie, ale z tego co widać to tylko taki kikucik jest

Tak mi to właśnie wyglądało. O tyle dziwne ze uszy ma nie kopiowane. A metoda odrąbywania kawałka ogona to w niektórych rejonach podhala, mam nadzieje ze już zaniechana. A może po prostu tak go jakoś stracił przez przepadek...

Posted

oktawia6 napisał(a):
pojechał do Niemiec prawda?

nie
chwilowo jest jeszcze w Warszawie, w lecznicy
potem jedzie na Podlasie, tam mieszka Pani, która go adoptowała :lol: to od nas w przeciwną stronę niż do Niemiec ;)

Posted

Chudziaczek biedulek Magnus, moze bedą fotki jak juz ciałka więcej nabierze?Powietrze cudne na Podlasiu,zieleni dużo, będziesz tu u nas szczęśliwy w podlaskiem Magnusku.

Posted

Denisek napisał(a):
Powietrze cudne na Podlasiu,zieleni dużo, będziesz tu u nas szczęśliwy w podlaskiem Magnusku.

co za swieza wypowiedz. Magnus zazdroszcze Ci z calego serca...ale i zycze okropniscie.

Posted

morisowa napisał(a):

nie
chwilowo jest jeszcze w Warszawie, w lecznicy
potem jedzie na Podlasie, tam mieszka Pani, która go adoptowała :lol: to od nas w przeciwną stronę niż do Niemiec ;)

aaa:lol:fajnie:lol:

Posted

Magnus,jestes już w domku?Jak Ci sie podoba w podlaskiem? Mam nadzieję,ze dasz swojej "rodzince" wiele radości i miłości.Jesteś taki piękny i dostojny.Chciałabym Cie móc pogłaskać..........:loveu: