KWL Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Brawo Morisowa ! Mam nadziej napiszesz co będziesz mogła po :-) Quote
Charly Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ciesze sie ze Magnus wyjdzie na prostą ps. Z drugiej strony nie rozumiem ludzi, ktorzy sobie tą rasę tak do ogródka kupuja. Nie znalam Kaukazów osobiscie. Dzis w schronisku jednego zobaczyłam:smhair2:. Olbrzym, byk. On sobie nie szczekał tak jak inne pieski. Olbrzymia ogromna bestia. Pies jednego pana. W tym wypadku pracownika schroniska. Sluchal go i widocznie lubial. Biedny pies w malym kojcu. Piekny, ale do odpowiedniego uzytku. Quote
morisowa Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 W poniedziałek adopcja Magnusa :cool3: Quote
desideratum Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :multi::multi::multi::multi: Rewelacja! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Gratulacje! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :klacz::klacz::klacz::klacz: :BIG: :knajpa: :laola: Quote
Charly Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Cudnieeee :lilangel::lilangel::lilangel: a co niektorej UKLONY PO PAS :Rose::Rose::Rose: Quote
majqa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 morisowa napisał(a):W poniedziałek adopcja Magnusa :cool3: Jejuśku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o :multi: :-o :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Charly Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 i co? i co? może jakis ochlap informacyjny:modla: Quote
magdyska25 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 morisowa napisał(a):W poniedziałek adopcja Magnusa :cool3: nareszcie jakieś dobre wieści:):):):):):multi::multi::multi: Quote
morisowa Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 dziś po 14tej Magnusik opuścił schronisko :multi: przed wyjściem został jeszcze trochę poobcinany z kołtunów (przeze mnie) przy adopcji okazało się, ze miał dawno temu wizytę u doktora Garncarza, z psem oddali opis wizyty. Magnus ma zniekształcenia soczewek, oczy uszkodzone przez entropie (zoperowane w schronisku) i w sumie nic się z tymi oczami nie da więcej zrobić. teraz Magnusik będzie miał wizytę u lekarza już "prywatnie", żeby ocenić jego stan ogólny a potem ... brykanie na terenie ;) wreszcie normalne warunki, no i człowiek kochający :lol: Quote
Charly Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :multi::multi::multi::multi: bardzo dziekujemy w imieniu Magnusa Quote
KWL Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Bardzo cieszymy się takim obrotem spraw. Magnusku bądź szczęśliwy ! Quote
Denisek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dużo radości i szczęścia Właścicielowi Magnusa a Mangusowi dłuuuuuuuuuuuugich lat zycia u boku wspaniałego Człowieka.Cieszę się :multi: Quote
samoglow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: No to troszeczke szczegolow poprosimy i moze jakies zdjecie? ;) Quote
Kasie Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Przynajmniej tutaj jest radośnie :loveu: Czy trafił w jakieś dobre ręce? Quote
lavinia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 a ja wczoraj całkiem przypadkiem widziałam Magnusa !!!:loveu: i nie tylko go widziałam, ale nawet nakarmiłam go poledwicą wołową - chociaż ząbki ma juz takie sobie, to chyba mu smakowało, bo chciał opchnąć reklamówkę też :loveu::loveu: jest słodki jeśli chcecie , to mogę mu zrobic dziś jakieś fotki przy okazji. Quote
Kasie Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Oczywiście że chcemy. Lavinio, czy jest w dobrym domu? Quote
samoglow Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 jeśli chcecie , to mogę mu zrobic dziś jakieś fotki przy okazji.[/quote] KONIECZNIE !!! Quote
lavinia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kasie - odnośnie domu najlepiej niech wypowie się osoba, która tu "zarządza ", czyli Morisowa :loveu: ja widziałam chłopaka w lecznicy, z fajna obstawą był i właśnie miał miec robione badania - krew i takie inne rzeczy. Quote
Kasie Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dzieki za informacje o lecznicy. To już i tak bardzo wiele mówi o nowym domu. Quote
matma Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czekamy na fotki uśmiechniętego Magnusa ! :multi: Quote
Recommended Posts