emilia2280 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Podniosé juz niedlugo eleganckiego Magnusa. Quote
KWL Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Oj Magnus, wielkopies w schronie to na prawdę tragedia - dumne i piękne zwierze doprowadzone do takiego stanu :-( Quote
morisowa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 dziś próbowałam powycinać go nożyczkami trochę. Chyba jednak golenie ma sens. Zapiszę go jutro. Quote
KWL Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nie za wcześnie trochę ? Kasie jak pamiętam golił Kaukazy raczej w lecie, a tej wiosny może być jeszcze mocno zimno, chłopak może się zaziębić w schronie. Quote
Kasie Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Goliłam kaukazy w kwietniu, w pierwszej połowie. Owszem, jest chłodnawo, to minus. Ale później, np w maju jest już zbyt ostre słońce,dochodzi do poparzeń skóry. Wtenczas należy mu cos ubierać, jakiś kubraczek, podkoszulek. A w schronisku to nierealne. A teraz odrośnie mu nieco sierści przez 2-3 tygodnie. Jeżeli jest specjalistyczna maszynka do golenia psów, to nie trzeba wcale do gołej skóry, można mu zostawić 1-2 cm. Wtenczas też mozna by było troszke poźniej, np w drugiej połowie kwietnia. Quote
Vutz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 magnus - hop na pierwszą! trzymam mocno kciuki za ciebie! Quote
oktawia6 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Magnus będzie strzyżony-i będzie miał podkoszulek-może jakiś psi go ubrac-tak jak koszulki Mojego Psa? boże ktoś go zauważy wówczas jako istotę nie jako cień:-(nie wiem sama Quote
samoglow Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kasie napisał(a):Nadal tylko mogę podnieś... I tak jestes dzielna, bo to spory ciezar :evil_lol: Quote
samoglow Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kasie napisał(a):Myślisz? Hefrena podnoszę, siebie podnoszę... A kto wazy wiecej?:diabloti::evil_lol: Quote
majqa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 samoglow napisał(a):A kto wazy wiecej?:diabloti::evil_lol: Jak nic Kasie!!!:razz: Quote
Kasie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No niestety tak... Zwłaszcza jak wiszę na dziabie a raki mi wyjeżdżają... ;) Quote
samoglow Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Kasie']No niestety tak... Zwłaszcza jak wiszę na dziabie a raki mi wyjeżdżają... ;) Dokad wyjezdzaja? To sa raki jeziorowe, czy blotne? ;) Quote
Kasie Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pręgowane :) Amerykańskie wyjeżdżają do zamrażalki po zakończeniu eksperymentu a moje żółto czarne wyjeżdżają w dól wedle prastarych zasad grawitacji ;) Quote
samoglow Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zywcem te raki zamrazasz? :angryy: Chyba zaloze rakomanie :mad: Quote
Charly Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nic nie rozumiem:placz:. Ale podniose Magnusa, może mi też jakis rak wyjedzie:diabloti: Quote
samoglow Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Charly napisał(a):nic nie rozumiem:placz:. Ale podniose Magnusa, może mi też jakis rak wyjedzie:diabloti: Pamietaj! raki wyjezdzaja tylem :evil_lol: Quote
Recommended Posts