jonQuilla Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 obiecuje, obiecuje :) a Gonzio jaki umorusany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Selket napisał(a): Nie dość, że dobry to jeszcze mi za free wsystko robi...no prawie wsystko :oops:Wszystko ci robi?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: O bosz:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/7452/p4130027jpgmale2ob7.jpg :loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='gops']piekne foteczki :) ale i tak bardziej polecam www.fotosik.pl ALe tam trzeba się logować i albumik zakładać..za trudne:placz: [quote name='jonQuilla']obiecuje, obiecuje :) a Gonzio jaki umorusany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak obiecujesz to mozesz sobie latać:diabloti: Och, zobaczysz dalsze foteczki....wygląda jak potwór z bagien:eviltong: [quote name='Izabela124.']Wszystko ci robi?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: O bosz:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No prawie..napisałam:oops::oops::oops::oops: [quote name='Asia&gordonisko']http://img214.imageshack.us/img214/7452/p4130027jpgmale2ob7.jpg :loveu::loveu: A dziękuję:diabloti: Quote
Rahl Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A dziękuję:diabloti: Śliczny ten link, nie :loveu::diabloti:? Quote
Selket Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Śliczny, ale nie praktyczny :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :multi:widziała witrażyki , podobją się ....kurcze trzeba bardziej ogłaszać ktoś ci blogasa rozjechał :razz::razz: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja']:multi:widziała witrażyki , podobją się ....kurcze trzeba bardziej ogłaszać ktoś ci blogasa rozjechał :razz::razz: To fajnie, że sie podobają :loveu: Już mam kolejną porcję na innego psiaczka, Mamcia namalowała :loveu::loveu::loveu::loveu: Jesce kandydat nie wybrany:oops: Jak mi rozjechał????:crazyeye: Quote
Rahl Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Selket napisał(a):To fajnie, że sie podobają :loveu: Już mam kolejną porcję na innego psiaczka, Mamcia namalowała :loveu::loveu::loveu::loveu: Jesce kandydat nie wybrany:oops: Jak mi rozjechał????:crazyeye: Masz kolejną porcję? :crazyeye: W maju będę miała wypłate (tzn. kieszonkowe:diabloti:) i bym mogła sobie kupić coś :loveu: Te witrażyki są po prostu cudne:loveu: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Masz kolejną porcję? :crazyeye: W maju będę miała wypłate (tzn. kieszonkowe:diabloti:) i bym mogła sobie kupić coś :loveu: Te witrażyki są po prostu cudne:loveu: Już mam ;) A jak będzie popyt to będzie porcja numer 3 ;) To zapraszam na aukcję na bazarku..jak ją zrobią to wstawiem linka:diabloti: mam też jakieś 4 aukcje na allegro:oops::oops::oops: Ale zaintersowania brak:-( Quote
Rahl Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To decydowałaś się na jakiego psiaka idzie? :razz: Quote
Selket Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 jeszcze nie..Mam kilku kandydatów/ek, ale jeszcze nie wiem... ;) Quote
Rahl Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Selket napisał(a):jeszcze nie..Mam kilku kandydatów/ek, ale jeszcze nie wiem... ;) To może pomoc wybrać? Quote
Selket Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Hmm...możesz spróbowac ;) Narazie mam trójkę faworytów, ale chętnie sprawdzę inne propzycje ;) Quote
Rahl Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Możesz dla Oskarka :) (więcej dowiesz się u Izy124 ;) bo to ona się nim 'opiekuje') Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Chodzi o Oskarka Selket z twego podpisu Quote
gops Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nie e na fotosiku nie trzeba zakladac konta..mozna bez 8) Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 o rajuuuu to mnie tu dzisiaj jeszcze nie było :roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wiem co się stało że mi umknęliście :roll::roll: cieplaciam :oops::oops::oops::oops: witam serdecznie :multi::loveu: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='apple']Wdepnęłam do Cia Jupi:multi::multi::multi::multi: [quote name='gops']nie e na fotosiku nie trzeba zakladac konta..mozna bez 8) Hmm...to musisz mi to dokłądnie wytłumaczyć, bo ja nie umie:oops::oops::oops::oops: [quote name='jonQuilla']o rajuuuu to mnie tu dzisiaj jeszcze nie było :roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wiem co się stało że mi umknęliście :roll::roll: cieplaciam :oops::oops::oops::oops: witam serdecznie :multi::loveu: No masz szczęsice, że mnie tutaj nie było od rana. Cześć Kochana Moja:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale mamy śliczną pogodę, słoneczko i ciepltuko..Nawet w koszulce na ramionka paradowałam ;) Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Selket'] Ale mamy śliczną pogodę, słoneczko i ciepltuko..Nawet w koszulce na ramionka paradowałam ;)A tylko mi powiedz ze jestes chora:mad: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='apple']A tylko mi powiedz ze jestes chora:mad: ne jestem:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Selket']ne jestem:eviltong::eviltong::eviltong:ja mówie ze jak bedziesz to sie nawet nie przyznawaj bo normalnie nie pożałuję cie nic a nic doopalona zleje za to:mad: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='apple']ja mówie ze jak bedziesz to sie nawet nie przyznawaj bo normalnie nie pożałuję cie nic a nic doopalona zleje za to:mad: Dobze, nie będę się nic a nic przyznawała:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts