Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Iza13 napisał(a):Heloł :loveu::loveu: Przyszedłam sie przywitać :evil_lol: ooo...przypełza Koffana :calus: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 apple napisał(a):.............:roll:............... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 No nie...Chciałam foteczki wstawić....I mi się stronka do wstawiania zepsuła.... :( :( :( :( Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:No czego beczysz:crazyeye: [quote name='Selket']No nie...Chciałam foteczki wstawić....I mi się stronka do wstawiania zepsuła.... :( :( :( :(To weź inna:diabloti: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='apple']No czego beczysz:crazyeye: bo ja nigdy nie wiem co ta minka oznacza..o ta minka :roll: dla mnie to ona negtywna jest, ale ja właśnie nie wiem... To weź inna:diabloti: Nie umieć innej..Ja tylko tą jedną potrafię się posługiwać:diabloti: Poczekam, moze się samoistnie naprawi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A poza tym zaraz idem robić pizze to nie będem wstawiał:loveu: Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...11#post9980411 Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Nie umieć innej..Ja tylko tą jedną potrafię się posługiwać:diabloti: Poczekam, moze się samoistnie naprawi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A poza tym zaraz idem robić pizze to nie będem wstawiał:loveu: Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...11#post9980411 A z jakiej korzystasz? :razz: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Z..z...z.....z...z... no z takiej łatwej :D Quote
jonQuilla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Selket'] Cześć :calus: No taaaa....jak ja przylazłam to Ciebie już nie ma:mad::mad::mad: taa a ja później chciałam przyjść a mi dupe zawracali :mad::mad::angryy: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='jonQuilla']taa a ja później chciałam przyjść a mi dupe zawracali :mad::mad::angryy: Hmmm.....a to niedobrzy, a Ty się tak dałaś?:crazyeye: Byłaś Koffana na miom ślicznym bazarku??:mad: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Mała porcyjka fotasków, reszta kiedy indziej :evil_lol: Nasza krówcia: Landszafcik: Landszafcik cwai: Szukam i szukam i nic Biegnę: Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ale macie auto hihi Chyba specjalnie takie dla Gonzika duze hihi Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale macie auto hihi Chyba specjalnie takie dla Gonzika duze hihi To jest auto TZ, Honkerek - krówcia..Ono tylko służy do jazdy na rajdach i wożenia dużych rzeczy...A ja mam forda oriona, ale nie mam prawka, więc w sumie też TZ ma orionka pod opieką:diabloti: A Niuniek uwielbia każde autko byleby miał swój fotelik:diabloti: Quote
gops Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 witanko :) ja uzywam fotosika ale jak nie dzila to imageschecka czy jakos tak :evil_lol: Quote
Rahl Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 http://img377.imageshack.us/img377/2210/p4130021jpgmale1hy7.jpg to on biega po tej wodzie czy nie :mad:? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Hmmm.....a to niedobrzy, a Ty się tak dałaś?:crazyeye: Byłaś Koffana na miom ślicznym bazarku??:mad: no niestety musiałam się dać :eviltong: to jakoś tak dwuznacznie brzmi :evil_lol::evil_lol: widzę że pisek na plażyczkę poszedł pobiegać :) :evil_lol: coś chyba wakacji nie moze się doczekac :) :eviltong: a bazarek coś mi odpalić się nie chce więc zobaczę jutro :eviltong: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Przyszłam cię pogonić co bys dzisiaj ruszyła z kopyta:evil_lol::eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hejka To czas najwyzszy prawko zrobic :) Quote
Selket Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='gops']witanko :) ja uzywam fotosika ale jak nie dzila to imageschecka czy jakos tak :evil_lol: Hejka:multi: Ja używam tego imageshocka, chyba jakoś tak..tego z żabką:diabloti: [quote name='Asia&gordonisko']http://img377.imageshack.us/img377/2210/p4130021jpgmale1hy7.jpg to on biega po tej wodzie czy nie :mad:? :diabloti: Hmmm.......Jak będziesz tak machała pałką to siem zamknę w sobie:-( [quote name='jonQuilla']no niestety musiałam się dać :eviltong: to jakoś tak dwuznacznie brzmi :evil_lol::evil_lol: widzę że pisek na plażyczkę poszedł pobiegać :) :evil_lol: coś chyba wakacji nie moze się doczekac :) :eviltong: a bazarek coś mi odpalić się nie chce więc zobaczę jutro :eviltong: Och, myślałby kto, żeś Ty taka uległa:eviltong: Bo to takie nasz morze:razz: Czyli piaski odsłonięte przez Wisełkę:cool1: Weź mi o wakacjach nie wpominaj:placz::placz::placz: I byłaś na bazarku, bo widziałam..dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts