jonQuilla Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 możesz mi wytłumaczyć co on robił??? http://img291.imageshack.us/img291/970/p4130017maleoo6.jpg jakiś taki powykręcany ten Twój przystojniaczek :loveu::loveu::loveu: Quote
gops Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Selket napisał(a):Cholera..wydało się:placz::placz: no to teraz sie nie opedzisz od wielbicielek goznzika :evil_lol: nasle na was telewizje :diabloti: Quote
Selket Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 gops napisał(a):no to teraz sie nie opedzisz od wielbicielek goznzika :evil_lol: nasle na was telewizje :diabloti: Tylko nie telewizję!!! Kamera tak pogrubia:placz::placz: Quote
Selket Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='jonQuilla']możesz mi wytłumaczyć co on robił??? http://img291.imageshack.us/img291/970/p4130017maleoo6.jpg jakiś taki powykręcany ten Twój przystojniaczek :loveu::loveu::loveu: Jak to co?? Do Pańci biegł:diabloti: Quote
Selket Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Zapraszam na bazarek dla Dejzi!!!:multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9980411#post9980411 Quote
gops Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 witanko :multi: ale twoja mama pieknie maluje ;) Quote
Rahl Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Podrzuciłam bazarek do góry, piękne witrażyki!:loveu: Quote
Iza. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Czeeeeść :loveu: http://img291.imageshack.us/img291/970/p4130017maleoo6.jpg Co on tutaj robi ?:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witanko Dobra juz nie bede straszyc cie TOZem Quote
jonQuilla Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 cześć :multi::loveu: ja tylko na sekundkę zebyś nie pomyslała że zapomniałam o Was w niedziele ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gops Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 mowilam ze jak sie zaczyta to o nas zapomni :roll: no no nie ladnie...wracaj natychmiast :razz: Quote
Selket Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='gops']witanko :multi: ale twoja mama pieknie maluje ;) Dzień dobry:multi: A dziękuję, szkoda, że ja tej zdolności nie oddziedziczyłam:razz: [quote name='Asia&gordonisko']Podrzuciłam bazarek do góry, piękne witrażyki!:loveu: Witanko:multi: Podrzucaj dalej ;) Dzięki :oops: [quote name='Iza13']Czeeeeść :loveu: http://img291.imageshack.us/img291/970/p4130017maleoo6.jpg Co on tutaj robi ?:evil_lol: Cześć:multi: Chodzi po wodzie:diabloti: [quote name='Izabela124.']Witanko Dobra juz nie bede straszyc cie TOZem Hejka:multi: No ja mam nadzieję:cool1: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: ja tylko na sekundkę zebyś nie pomyslała że zapomniałam o Was w niedziele ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Witanko:multi: No, bo już tak właśnie myślałam:evil_lol::evil_lol: Kamień z serca mi spadł, że to nieprawda:diabloti: [quote name='gops']mowilam ze jak sie zaczyta to o nas zapomni :roll: no no nie ladnie...wracaj natychmiast :razz: Nie zapomni:diabloti: Ja dziś na wystawie byłam, a potem wieźliśmy piesia na DT do Wawy, no i cały dzionek się zszedł:diabloti: Quote
gops Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 a no chyba ze , mialas wazne sprawy to czas na nas o 12 wieczor :evil_lol: a to ty sobie po wawie jezdzisz i nic nam nie mowilas? :diabloti: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Możesz juz przestać rozpaczać juz jestem:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 cześć :multi::multi::multi::loveu: stawiam się pełna energii i chęci do paplania :evil_lol: tylko muszę jeszcze kilka rzeczy w domu zrobić :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='gops']a no chyba ze , mialas wazne sprawy to czas na nas o 12 wieczor :evil_lol: a to ty sobie po wawie jezdzisz i nic nam nie mowilas? :diabloti: Ale miałam czas, widzisz? Na ryjek padałam a do wsystkich zajrzałam:eviltong: Mówiłam:placz::placz::placz: [quote name='apple']Możesz juz przestać rozpaczać juz jestem:multi::multi::multi: jesteś??:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nareszcie :calus: :calus: :calus: :calus: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::multi::loveu: stawiam się pełna energii i chęci do paplania :evil_lol: tylko muszę jeszcze kilka rzeczy w domu zrobić :eviltong::eviltong::eviltong: Cześć :calus: No taaaa....jak ja przylazłam to Ciebie już nie ma:mad::mad::mad: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Ale miałam czas, widzisz? Na ryjek padałam a do wsystkich zajrzałam:eviltong: Mówiłam:placz::placz::placz: jesteś??:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nareszcie :calus: :calus: :calus: :calus: :loveu::loveu::loveu: Cześć :calus: No taaaa....jak ja przylazłam to Ciebie już nie ma:mad::mad::mad:Ta to dopiero znika:roll: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='apple']Ta to dopiero znika:roll: Ja? Przecież codziennnie jezdem :mad: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Ja? Przecież codziennnie jezdem :mad:Ale krótko:eviltong: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='apple']Ale krótko:eviltong: Ale jezdem:diabloti: I wcale nie krótko, Ciebie nie było za to straśnie długo:placz::placz::placz: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Ale jezdem:diabloti: I wcale nie krótko, Ciebie nie było za to straśnie długo:placz::placz::placz:Oj nie strasnie nie straśnie bo standardowo nie bywam na Dogo w weekendy bo w weekendy kompa opanowuje moja druga połowa i trzyma w swych szponiskach i nie wypuszcza:shake: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='apple']Oj nie strasnie nie straśnie bo standardowo nie bywam na Dogo w weekendy bo w weekendy kompa opanowuje moja druga połowa i trzyma w swych szponiskach i nie wypuszcza:shake: Odciąć mu szponiska:diabloti: Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Odciąć mu szponiska:diabloti:Nie da rady.............kreff by była a ja źle reaguje na kreff:roll: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='apple']Nie da rady.............kreff by była a ja źle reaguje na kreff:roll: To niech dziecię mu odetnie :diabloti: ALbo każ mu pójśc z małą na zakupy:diabloti: ALbo odetnij prund..i powiedz, że z prundem to każdy goopi, a on goopi nie jest to niech bez prundu się bawi kompem:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Heloł :loveu::loveu: Przyszedłam sie przywitać :evil_lol: Quote
Recommended Posts