Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Selket napisał(a):
Cholera..wydało się:placz::placz:

no to teraz sie nie opedzisz od wielbicielek goznzika :evil_lol: nasle na was telewizje :diabloti:

Posted

gops napisał(a):
no to teraz sie nie opedzisz od wielbicielek goznzika :evil_lol: nasle na was telewizje :diabloti:

Tylko nie telewizję!!! Kamera tak pogrubia:placz::placz:

Posted

[quote name='gops']witanko :multi:

ale twoja mama pieknie maluje ;)
Dzień dobry:multi:
A dziękuję, szkoda, że ja tej zdolności nie oddziedziczyłam:razz:

[quote name='Asia&gordonisko']Podrzuciłam bazarek do góry, piękne witrażyki!:loveu:
Witanko:multi:
Podrzucaj dalej ;) Dzięki :oops:
[quote name='Iza13']Czeeeeść :loveu:

http://img291.imageshack.us/img291/970/p4130017maleoo6.jpg
Co on tutaj robi ?:evil_lol:
Cześć:multi:
Chodzi po wodzie:diabloti:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Dobra juz nie bede straszyc cie TOZem
Hejka:multi:
No ja mam nadzieję:cool1:

[quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu:

ja tylko na sekundkę zebyś nie pomyslała że zapomniałam o Was w niedziele ;) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Witanko:multi:
No, bo już tak właśnie myślałam:evil_lol::evil_lol: Kamień z serca mi spadł, że to nieprawda:diabloti:
[quote name='gops']mowilam ze jak sie zaczyta to o nas zapomni :roll: no no nie ladnie...wracaj natychmiast :razz:
Nie zapomni:diabloti:

Ja dziś na wystawie byłam, a potem wieźliśmy piesia na DT do Wawy, no i cały dzionek się zszedł:diabloti:

Posted

[quote name='gops']a no chyba ze , mialas wazne sprawy to czas na nas o 12 wieczor :evil_lol:

a to ty sobie po wawie jezdzisz i nic nam nie mowilas? :diabloti:
Ale miałam czas, widzisz? Na ryjek padałam a do wsystkich zajrzałam:eviltong:
Mówiłam:placz::placz::placz:

[quote name='apple']Możesz juz przestać rozpaczać juz jestem:multi::multi::multi:
jesteś??:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nareszcie :calus: :calus: :calus: :calus:

[quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::multi::loveu:

stawiam się pełna energii i chęci do paplania :evil_lol:

tylko muszę jeszcze kilka rzeczy w domu zrobić :eviltong::eviltong::eviltong:

Cześć :calus:
No taaaa....jak ja przylazłam to Ciebie już nie ma:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Selket']Ale miałam czas, widzisz? Na ryjek padałam a do wsystkich zajrzałam:eviltong:
Mówiłam:placz::placz::placz:

jesteś??:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nareszcie :calus: :calus: :calus: :calus:

:loveu::loveu::loveu:

Cześć :calus:
No taaaa....jak ja przylazłam to Ciebie już nie ma:mad::mad::mad:Ta to dopiero znika:roll:

Posted

[quote name='Selket']Ale jezdem:diabloti:
I wcale nie krótko, Ciebie nie było za to straśnie długo:placz::placz::placz:Oj nie strasnie nie straśnie bo standardowo nie bywam na Dogo w weekendy bo w weekendy kompa opanowuje moja druga połowa i trzyma w swych szponiskach i nie wypuszcza:shake:

Posted

[quote name='apple']Oj nie strasnie nie straśnie bo standardowo nie bywam na Dogo w weekendy bo w weekendy kompa opanowuje moja druga połowa i trzyma w swych szponiskach i nie wypuszcza:shake:
Odciąć mu szponiska:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Nie da rady.............kreff by była a ja źle reaguje na kreff:roll:
To niech dziecię mu odetnie :diabloti: ALbo każ mu pójśc z małą na zakupy:diabloti:
ALbo odetnij prund..i powiedz, że z prundem to każdy goopi, a on goopi nie jest to niech bez prundu się bawi kompem:diabloti::diabloti::diabloti: