Selket Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='gops']witanko :) Dzień dobry:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 jestem znów....dalej mi wstyd za pominięcie Was rano :oops::oops: ale widziałam plażowego Gonzalesa ;) :evil_lol: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Oć, już się nie stydaj :calus: Jutro rano będziesz pierwsza ;) Może później będzie wodny Gonzik ;) Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Selket']Oć, już się nie stydaj :calus: Jutro rano będziesz pierwsza ;) Może później będzie wodny Gonzik ;) nie będe pewnie pierwsza bo jutro nie idę do szkoły :evil_lol::evil_lol: czekam na wodne wydanie Gonzika :loveu: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :multi::multi:Kacperek dostanie specjalne plastry przyspieszające gojenie :multi: supcio że go znalazłaś :loveu: Quote
gops Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 doberek :razz: fotki piekne , zazdroszcze wam tej plazy :loveu: Quote
emdziolek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Doberek Selkeciku:multi: Widziałam Spidiego Gonzalesa piegnacego z zawrotną prędkością:loveu: Buuziaki ! Quote
jonQuilla Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 cześć :multi::loveu: jestem tak wcześnie jak się tylko dało :) :eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='jonQuilla']nie będe pewnie pierwsza bo jutro nie idę do szkoły :evil_lol::evil_lol: czekam na wodne wydanie Gonzika :loveu: czekaj Kochana czekaj..dzisiaj mam już wolne to może coś wstawię:diabloti: [quote name='Alicja']:multi::multi:Kacperek dostanie specjalne plastry przyspieszające gojenie :multi: supcio że go znalazłaś :loveu: Wiem, już tam byłam u niego;) Cieszkam się, że są takie plasterki i, że pamiętałyście, ze takie som i że do kogo się zgłosić:multi: I że zajrzałyście do Kaceperka:multi::multi::multi: Bosze jak ja zobaczyłam to się zaczęłam śmiać...taka reakcja obronna, bo już na płacz zbrakło mi sił:-( Za to mój TZ jak czytał jego wątek to miał oczy pełne łez:-( Cieszkam, że tyle osób już zajrzało do Kacperka są bazarki i wpłaty i te plasterki:multi::multi::multi: Dzięki ALu:loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='gops']doberek :razz: fotki piekne , zazdroszcze wam tej plazy :loveu: Dzień dobry:multi: Nie zazdrość, przyjdzie deszczyk, poziom Wisły pójdzie w górę i koniec plaży:placz: A żeby troszkę zazdrości wzbudzić to foteczki później będą:diabloti: [quote name='emdziolek']Doberek Selkeciku:multi: Widziałam Spidiego Gonzalesa piegnacego z zawrotną prędkością:loveu: Buuziaki ! Hejka emdziolku:multi::multi: Bo Gonzik to taka tajniacka torpeda jezd:diabloti: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: jestem tak wcześnie jak się tylko dało :) :eviltong::eviltong: Jesteś prawie pierwsza:multi::multi::multi: Skopałam dziś kopytka, to kolokwium:placz::placz::placz: I nawet nie daltego, ze nie wiedziałam, ale daltego, że pan zabrał kartki zanim zdązyłam się dłużej zastanowić..I nie zdążyłam napisać wszystkiego co ważne:placz::placz::placz: Ale za to na zajęciach praktycznych trzymałam klaczkę do krycia:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Ojej...gdzie :oops: Pewnie znowu mi buciki wystają :evil_lol: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']Ojej...gdzie :oops: Pewnie znowu mi buciki wystają :evil_lol:me byste oko wszystko widzi:diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']Masz laserek??? :evil_lol:Mam rentgen:diabloti: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 A fartuszek ołowiany??? :evil_lol: Normalnie jakby to moja Mamcia mówiła.....Nie jesteś moją Mamcią??? :evil_lol: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']A fartuszek ołowiany??? :evil_lol: Normalnie jakby to moja Mamcia mówiła.....Nie jesteś moją Mamcią??? :evil_lol:Nie:diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 BOSKA BOSKA PO PROSTU BOSKA FOTA:loveu::loveu::loveu: http://img215.imageshack.us/img215/6334/p4130033jpgmale3pn2.jpg Quote
Selket Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='apple']BOSKA BOSKA PO PROSTU BOSKA FOTA:loveu::loveu::loveu: http://img215.imageshack.us/img215/6334/p4130033jpgmale3pn2.jpg Ma siem ten talent:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Selket napisał(a):Ma siem ten talent:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
gops Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 eeeeeee ja chce plaze u siebie :roll: normalnie przeprowadzam sie :diabloti: fotki piekne oczywiscie :evil_lol: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 apple napisał(a)::turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: No, że co??? Że beztalencie jestem:placz: ja to wim:placz::placz: gops napisał(a):eeeeeee ja chce plaze u siebie :roll: normalnie przeprowadzam sie :diabloti: fotki piekne oczywiscie :evil_lol: Plaży się zachciało:diabloti: Przeprowadzaj..Rozbijemy Ci namiocik na plaży i raz w tygodniu dowieziemy jedzonko:diabloti: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']No, że co??? Że beztalencie jestem:placz: ja to wim:placz::placz: nie beztalencie tylko jestes rozbrajajaca jak JA:diabloti: Quote
Recommended Posts