Selket Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Tengusia']grillowe pysznosci :eating: a foty super szczegolnie te ostatnie poprostu zatkalo mnie z wrazenia :p[/quote] Oj pyszności :loveu: i do tego był sos bazyliowo - czosnkowy, tzatziki, sałatka jarzynowa i masełko czosnkowe i pyszne grzaneczki z grilla :loveu: Dziękuję, to zdjęcie K ;) Quote
jonQuilla Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:obrazic: nie zaprosiłaś mnie na grilla, nie lubię Cię już :roll: ale jeszcze zanim przestanę się do Ciebie na dobre odzywać to powiem Ci że zaaaaajebiiiisteeee to jest :) :crazyeye::loveu::loveu::loveu: [url]http://img268.imageshack.us/img268/9265/dsc0070jwl.jpg[/url] no i tak się zachwyciłam że chyba jednak zrezygnuje z tego focha ;) :calus: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:obrazic: nie zaprosiłaś mnie na grilla, nie lubię Cię już :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale jeszcze zanim przestanę się do Ciebie na dobre odzywać to powiem Ci że zaaaaajebiiiisteeee to jest :) :crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://img268.imageshack.us/img268/9265/dsc0070jwl.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no i tak się zachwyciłam że chyba jednak zrezygnuje z tego focha ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nie fochaj się :calus: :loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale mam smaka na coś :hmmmm: tylko nie wiem na co :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Yana Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 piękne zdjecia, cudne widoki, masz talent :loveu::loveu: Quote
halbina Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Yana']piękne zdjecia, cudne widoki, masz talent :loveu::loveu:[/quote] \podpiszę się...:loveu: Quote
Selket Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale mam smaka na coś :hmmmm: tylko nie wiem na co :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Może na sasłycka, albo ciasto maślankowe z rabarbarem i kruszonką? :loveu: Quote
Selket Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Yana']piękne zdjecia, cudne widoki, masz talent :loveu::loveu:[/quote] Dziękuję ;) Zdjęcia robił K, moje są tylko dwa podpisane Selket ;) Quote
Selket Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='halbina']\podpiszę się...:loveu:[/quote] Również dziękuję ;) A jutro zaliczenie z przedmiotu "Historia weterynarii i deontologia", mam nadzieję, że będzie dobrze :kciuki: Quote
Tengusia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [CENTER]i znowu jestem pierwsza :multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
Katarama Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 To ja jako druga powiem dzień dobry :) <trzyma kciuka> Quote
Yana Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Selket'] A jutro zaliczenie z przedmiotu "Historia weterynarii i deontologia", mam nadzieję, że będzie dobrze :kciuki:[/quote] będzie dobrze :lol: Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Tengusia'][CENTER]i znowu jestem pierwsza :multi::multi::multi:[/CENTER] [/quote] :-o a Ty spać nie możesz czy jak :cool3: ;) Quote
Bila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Selket']Może na sasłycka, albo ciasto maślankowe z rabarbarem i kruszonką? :loveu:[/quote] Nie dajcie się nabrać:evil_lol: Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Bila']Nie dajcie się nabrać:evil_lol:[/quote] haahhahaha przyszłaś dopomnieć się o swoje :cool3::cool3::cool3: Quote
Bila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']haahhahaha przyszłaś dopomnieć się o swoje :cool3::cool3::cool3:[/quote] I ostrzec:evil_lol:. dopomniec to się już mogę tylko o kruszynki. [SIZE=1][COLOR=Yellow]Selketowa mnie zabije, a obiecałam, że już nie będę jej prześladować :oops:, no ale nie mogłam się oprzeć:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Bila']I ostrzec:evil_lol:. dopomniec to się już mogę tylko o kruszynki. [SIZE=1][COLOR=yellow]Selketowa mnie zabije, a obiecałam, że już nie będę jej prześladować :oops:, no ale nie mogłam się oprzeć:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] No nieładnie z Tobą postąpiła :shake:, obiecała a potem nie dała :roll: a ciasto rzeczywiście było zarąbiaszcze :multi:szczególnie ta kruszonka jejejeeeeee :p Biluś, zabije - zakopie, a potem odkopie zabije- udusi i zakopie znowu :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']Biluś, zabije - zakopie, a potem odkopie zabije- udusi i zakopie znowu :cool3::evil_lol::evil_lol:[/quote] A się upoci przy tym:evil_lol: Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Bila']A się upoci przy tym:evil_lol:[/quote] Jak się upoci i zmęczy to sobie siądzie i przegryzie maślankowo - rabarbarowe ciasto :eviltong: ku pokrzepieniu pewnie :cool3: Quote
Bila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']Jak się upoci i zmęczy to sobie siądzie i przegryzie maślankowo - rabarbarowe ciasto :eviltong: ku pokrzepieniu pewnie :cool3:[/quote] i znów zada kilka niewinnych pytań, obiecując nagrodę:diabloti: Quote
Iv_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Bila']i znów zada kilka niewinnych pytań, obiecując nagrodę:diabloti:[/quote] Noooo :cool3: a my naiwne znowu będziemy się produkować :roll: za darmochę :mad: Quote
Bila Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Iv_']Noooo :cool3: a my naiwne znowu będziemy się produkować :roll: za darmochę :mad:[/quote] No wiesz, nie wymawiając, Ty to chociaż spróbowałaś:evil_lol: Quote
Selket Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 BILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: Witaj cieplutko w moich skromnych progach :loveu: :loveu: Może ciasteczko? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jakie rozgadane gaduły :crazyeye: dzień dobry :cool3::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] :calus: Quote
Bila Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Selket']BILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: Witaj cieplutko w moich skromnych progach :loveu: :loveu: Może ciasteczko? :evil_lol:[/quote] To, które zjadłaś?:evil_lol: Quote
Recommended Posts