Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']grillowe pysznosci :eating: a foty super szczegolnie te ostatnie poprostu zatkalo mnie z wrazenia :p[/quote]
Oj pyszności :loveu: i do tego był sos bazyliowo - czosnkowy, tzatziki, sałatka jarzynowa i masełko czosnkowe i pyszne grzaneczki z grilla :loveu:

Dziękuję, to zdjęcie K ;)

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:obrazic: nie zaprosiłaś mnie na grilla, nie lubię Cię już :roll:

ale jeszcze zanim przestanę się do Ciebie na dobre odzywać to powiem Ci że zaaaaajebiiiisteeee to jest :) :crazyeye::loveu::loveu::loveu:
[url]http://img268.imageshack.us/img268/9265/dsc0070jwl.jpg[/url]

no i tak się zachwyciłam że chyba jednak zrezygnuje z tego focha ;)
:calus:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:obrazic: nie zaprosiłaś mnie na grilla, nie lubię Cię już :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale jeszcze zanim przestanę się do Ciebie na dobre odzywać to powiem Ci że zaaaaajebiiiisteeee to jest :) :crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://img268.imageshack.us/img268/9265/dsc0070jwl.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no i tak się zachwyciłam że chyba jednak zrezygnuje z tego focha ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Nie fochaj się :calus: :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale mam smaka na coś :hmmmm: tylko nie wiem na co :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Może na sasłycka, albo ciasto maślankowe z rabarbarem i kruszonką? :loveu:

Posted

[quote name='Yana']piękne zdjecia, cudne widoki, masz talent :loveu::loveu:[/quote]
Dziękuję ;) Zdjęcia robił K, moje są tylko dwa podpisane Selket ;)

Posted

[quote name='halbina']\podpiszę się...:loveu:[/quote]
Również dziękuję ;)

A jutro zaliczenie z przedmiotu "Historia weterynarii i deontologia", mam nadzieję, że będzie dobrze :kciuki:

Posted

[quote name='Selket']

A jutro zaliczenie z przedmiotu "Historia weterynarii i deontologia", mam nadzieję, że będzie dobrze :kciuki:[/quote]

będzie dobrze :lol:

Posted

[quote name='Tengusia'][CENTER]i znowu jestem pierwsza :multi::multi::multi:[/CENTER]
[/quote]
:-o a Ty spać nie możesz czy jak :cool3: ;)

Posted

[quote name='Selket']Może na sasłycka, albo ciasto maślankowe z rabarbarem i kruszonką? :loveu:[/quote]

Nie dajcie się nabrać:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Nie dajcie się nabrać:evil_lol:[/quote]

haahhahaha przyszłaś dopomnieć się o swoje :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Iv_']haahhahaha przyszłaś dopomnieć się o swoje :cool3::cool3::cool3:[/quote]

I ostrzec:evil_lol:. dopomniec to się już mogę tylko o kruszynki.

[SIZE=1][COLOR=Yellow]Selketowa mnie zabije, a obiecałam, że już nie będę jej prześladować :oops:, no ale nie mogłam się oprzeć:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Bila']I ostrzec:evil_lol:. dopomniec to się już mogę tylko o kruszynki.

[SIZE=1][COLOR=yellow]Selketowa mnie zabije, a obiecałam, że już nie będę jej prześladować :oops:, no ale nie mogłam się oprzeć:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote]

No nieładnie z Tobą postąpiła :shake:, obiecała a potem nie dała :roll: a ciasto rzeczywiście było zarąbiaszcze :multi:szczególnie ta kruszonka jejejeeeeee :p

Biluś, zabije - zakopie, a potem odkopie zabije- udusi i zakopie znowu :cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Biluś, zabije - zakopie, a potem odkopie zabije- udusi i zakopie znowu :cool3::evil_lol::evil_lol:[/quote]

A się upoci przy tym:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']A się upoci przy tym:evil_lol:[/quote]

Jak się upoci i zmęczy to sobie siądzie i przegryzie maślankowo - rabarbarowe ciasto :eviltong:
ku pokrzepieniu pewnie :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']Jak się upoci i zmęczy to sobie siądzie i przegryzie maślankowo - rabarbarowe ciasto :eviltong:
ku pokrzepieniu pewnie :cool3:[/quote]

i znów zada kilka niewinnych pytań, obiecując nagrodę:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']i znów zada kilka niewinnych pytań, obiecując nagrodę:diabloti:[/quote]

Noooo :cool3: a my naiwne znowu będziemy się produkować :roll: za darmochę :mad:

Posted

[quote name='Iv_']Noooo :cool3: a my naiwne znowu będziemy się produkować :roll: za darmochę :mad:[/quote]

No wiesz, nie wymawiając, Ty to chociaż spróbowałaś:evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']BILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry:
Witaj cieplutko w moich skromnych progach :loveu: :loveu:

Może ciasteczko? :evil_lol:[/quote]

To, które zjadłaś?:evil_lol: