Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gryzaki! Nie zapomnij o gryzakach! My dzisiaj rozpoczynamy testy gryzaka z jadalnym wkładem o smaku bekonu. W czasie ząbkowania szczeniak musi mieć co żuć inaczej zacznie żuć pantofle, meble i co wpadnie mu po pysk. Lepiej jednak, by wpadały mu do pyska gryzaki niż buty :P
W sieci jest fajny wybór gryzaków, są gryzaki w kształcie lodów do zamrażania, w kształcie smoczków, masujące swędzące dziąsła. Jest w czym wybierać. Uzbrój się w kilka gryzaków, pewnie zostaną szybko zjedzone  :evil_lol:
10614250_689722361107836_890180040680646

Testowalas moze juz ten gryzak? Jak sie sprawdza ?
Posted

Szukam piłeczki, która będzie się swietnie obijała od każdego podłoża, najlepiej z wypustkami, by odbijała się w różnych kierunkach. 

Mam piłki tenisowe konga, pies uwielbia, lekkie, dobrze się odbijają i piszczą. Na promocji w zooplusie dwie większe były za ok.18zł,po miesiącu są w takim samym stanie, tylko zabrudzone.

Posted

A my czekamy na szarpaczek z shaggydoggy 

10609647_1511880935720857_70499078699126

Nie wiem czy to futerko wytrzyma jak złapie je mój staffik i będzie chciał się szarpać , ale sprawdzimy i damy znać :) 

Jeśli wytrzyma mojego psa to polece go wszędzie  :laugh2_2:

Posted

gops on byl gdzies do wygrania czy mi sie przewidzialo?

Tak , wygraliśmy go .

Cóż nie kupiłabym go na pewno sama w obawie że nie przeżyje nawet dnia , jednak producent zapewnia że są bardzo wytrzymałe.

Zobaczymy .

Posted

Ostatnio strasznie czesto mi sie na fb przemykasz ;p

Szarpaki moje nawet nie interesuja, ale wczoraj zakupiłam mu konga classic, zobaczymy czy chociaz to mu sie spodoba :D

Posted

Ja nadal myślę o jolly ball tylko kurcze nie jest tania i mam obawy że nie wytrzyma , tak samo musze boomer balla wymienić na większego a zawsze jakoś szkoda mi kasy żeby dokładać i żal sprzedawać tego za połowe ceny (bardzo poryty) .

Ja kolekcjonuje zabawki na zawody , kupuje zabawki i nawet ich psu nie pokazuje wyciągnie za rok w lipcu na zawodach  :laugh2_2: mój pies uwielbia wszelkie zabawki więc będzie miał mega motywacje .

A i tak zaraz po bommer ballu największym hitem są zwykłe tenisowe piłki zużyte z kortów (są już praktycznie bez futerka) są mega mocne , mój pies je ugina w ryju niosąc do mnie a i tak takie piłki przeżywają co najmniej 20 wyjść z piłkami .

Nie wiem czemu tak je kocha , woli je nawet od piszczących piłek ..

Chodzi o zapach ? może o to że się odbijają i są lekkie ?

Na hilton speeda już spojrzeć nie chce od kiedy wie że w szafie są tenisówki a kiedyś uwielbiał te piłki.

Posted

My mamy taką samą piłkę, co jest w tym szarpaku. Pachnie wanilią, ale jest wytrzymała. U nas przy intensywnym użytkowaniu nadal żyje.

Pamiętam jak kiedyś Soniula dorwała piłkę tenisową Ciapulca... 5 razy ugryzła i miałam nie piłkę a zduszonkę :roll:

Gops a z Jolly to o którą Ci chodzi? ta twardą czy tą miękką?

Posted

Ażurówka JW czy Cyber Rubber i dlaczego?
Dla shih-tzu .
Myślałem nad JW ale poczytałem gdzieś, że ona się nie odbija, a Cyber podobno tak, i jestem w kropce.

Nie odbija się (no może minimalnie) i wydaje się mi zbyt duża dla shih. 

Posted

Jaki rozmiar ażurówki dla pudla?

9 czy 13cm?

9. Ja mam 13 dla whippeta, a ludzie po 9 biorą i dla borderków :P

Wzięłam 13 z tego względu, że jemu się nos wykrzywia i dziwne odgłosy przy tym wydaje... albo łapie za palce :lmaa: