Qeeriefire Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 W rzeszowskim Tesco tyle nowości było jeszcze jakoś pod koniec lipca, z bólem serca wyszłam tylko z dwoma zabawkami :D Quote
Mary&Shena Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Chyba wezmę HR 13 cm :) U nas w Tesco też co jakiś czas jest wysyp nowych zabawek, stamtąd mamy chrumkającą świnkę :) Quote
Marta_Ares Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Gryzaki! Nie zapomnij o gryzakach! My dzisiaj rozpoczynamy testy gryzaka z jadalnym wkładem o smaku bekonu. W czasie ząbkowania szczeniak musi mieć co żuć inaczej zacznie żuć pantofle, meble i co wpadnie mu po pysk. Lepiej jednak, by wpadały mu do pyska gryzaki niż buty :P W sieci jest fajny wybór gryzaków, są gryzaki w kształcie lodów do zamrażania, w kształcie smoczków, masujące swędzące dziąsła. Jest w czym wybierać. Uzbrój się w kilka gryzaków, pewnie zostaną szybko zjedzone :evil_lol: Testowalas moze juz ten gryzak? Jak sie sprawdza ? Quote
Naklejka Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Szukam piłeczki, która będzie się swietnie obijała od każdego podłoża, najlepiej z wypustkami, by odbijała się w różnych kierunkach. Quote
Dogha Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Może taka? http://superkurajt.nazwa.pl/pl/p/Jolly-Jumper-Ball-M/185 Quote
Niewyspana Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 A do nas dzisiaj doszło takie cuś :D Ni to Kong, ni to gryzak (plastik), niby o smaku kurczaka... Zobaczymy, co z tego będzie :D Quote
Maghda Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 No to ja mam coś ekstra - każdy szarpak taniej o 10 zł plus do kolejnych 12 zamówień dodatkowy mały szarpaczek gratis. Kto się skusi? :) szczegóły tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/97225-sprzedamoddamkupi%C4%99-psie-akcesoria/?p=15807622 Quote
aganela Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Szukam piłeczki, która będzie się swietnie obijała od każdego podłoża, najlepiej z wypustkami, by odbijała się w różnych kierunkach. Mam piłki tenisowe konga, pies uwielbia, lekkie, dobrze się odbijają i piszczą. Na promocji w zooplusie dwie większe były za ok.18zł,po miesiącu są w takim samym stanie, tylko zabrudzone. Quote
gops Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 A my czekamy na szarpaczek z shaggydoggy Nie wiem czy to futerko wytrzyma jak złapie je mój staffik i będzie chciał się szarpać , ale sprawdzimy i damy znać :) Jeśli wytrzyma mojego psa to polece go wszędzie :laugh2_2: Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 gops on byl gdzies do wygrania czy mi sie przewidzialo? Quote
gops Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 gops on byl gdzies do wygrania czy mi sie przewidzialo? Tak , wygraliśmy go . Cóż nie kupiłabym go na pewno sama w obawie że nie przeżyje nawet dnia , jednak producent zapewnia że są bardzo wytrzymałe. Zobaczymy . Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ostatnio strasznie czesto mi sie na fb przemykasz ;p Szarpaki moje nawet nie interesuja, ale wczoraj zakupiłam mu konga classic, zobaczymy czy chociaz to mu sie spodoba :D Quote
gops Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja nadal myślę o jolly ball tylko kurcze nie jest tania i mam obawy że nie wytrzyma , tak samo musze boomer balla wymienić na większego a zawsze jakoś szkoda mi kasy żeby dokładać i żal sprzedawać tego za połowe ceny (bardzo poryty) . Ja kolekcjonuje zabawki na zawody , kupuje zabawki i nawet ich psu nie pokazuje wyciągnie za rok w lipcu na zawodach :laugh2_2: mój pies uwielbia wszelkie zabawki więc będzie miał mega motywacje . A i tak zaraz po bommer ballu największym hitem są zwykłe tenisowe piłki zużyte z kortów (są już praktycznie bez futerka) są mega mocne , mój pies je ugina w ryju niosąc do mnie a i tak takie piłki przeżywają co najmniej 20 wyjść z piłkami . Nie wiem czemu tak je kocha , woli je nawet od piszczących piłek .. Chodzi o zapach ? może o to że się odbijają i są lekkie ? Na hilton speeda już spojrzeć nie chce od kiedy wie że w szafie są tenisówki a kiedyś uwielbiał te piłki. Quote
kalyna Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 My mamy taką samą piłkę, co jest w tym szarpaku. Pachnie wanilią, ale jest wytrzymała. U nas przy intensywnym użytkowaniu nadal żyje. Pamiętam jak kiedyś Soniula dorwała piłkę tenisową Ciapulca... 5 razy ugryzła i miałam nie piłkę a zduszonkę :roll: Gops a z Jolly to o którą Ci chodzi? ta twardą czy tą miękką? Quote
gops Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 O tą Mój się lubi szarpać i obawiam się że by ją rozerwał , ale mnie korci . Quote
kalyna Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 O tą Mój się lubi szarpać i obawiam się że by ją rozerwał , ale mnie korci . tu jest recenzja, choć pewnie już ją czytałaś ;) http://www.niuchacz.com/2014/09/test-jolly-ball-tug-n-toss.html My z podobnego materiału, o ile nie tego samego mamy zwykłą piłkę do turlania, i nie tak łatwo ją popsuć wg mnie. Quote
gops Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Chodzi konkretnie o szarpanie , jakby ją aportował to pewnie by dała . Może pomyślę o tej ala boomerowej tylko miękkiej . Quote
gops Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ok już mi sie odechciało tej piłki http://www.finchester.org/dogs/dog_diary/uploaded_images/CRW_4908JollyBallHistory_cn-787406.jpg Quote
kalyna Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ok już mi sie odechciało tej piłki http://www.finchester.org/dogs/dog_diary/uploaded_images/CRW_4908JollyBallHistory_cn-787406.jpg :crazyeye: :mdleje: jaka masakra, noo czyli zabawka nie dla Was... Quote
Aleksandrossa Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Jaki rozmiar ażurówki dla pudla? 9 czy 13cm? Quote
Aleksandrossa Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Naukę robienia gałki bosmańskiej uważam za udaną :D Quote
XdamianX Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Ażurówka JW czy Cyber Rubber i dlaczego? Dla shih-tzu . Myślałem nad JW ale poczytałem gdzieś, że ona się nie odbija, a Cyber podobno tak, i jestem w kropce. Quote
Naklejka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ażurówka JW czy Cyber Rubber i dlaczego? Dla shih-tzu . Myślałem nad JW ale poczytałem gdzieś, że ona się nie odbija, a Cyber podobno tak, i jestem w kropce. Nie odbija się (no może minimalnie) i wydaje się mi zbyt duża dla shih. Quote
Gezowa Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Jaki rozmiar ażurówki dla pudla? 9 czy 13cm? 9. Ja mam 13 dla whippeta, a ludzie po 9 biorą i dla borderków :P Wzięłam 13 z tego względu, że jemu się nos wykrzywia i dziwne odgłosy przy tym wydaje... albo łapie za palce :lmaa: Quote
Recommended Posts