marta1624 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Dzięki za odpowiedź ;) Byłam w Częstochowie i też mało, nie wszystkie które chciałam ;) Widzę ze zdjęcia że te podwójne piłki są (nie widzę tylko jaki rozmiar ;)). A nie widziałaś piłek tenisowych rozmiar M? I są osoby z Zabrza? Szukam tych 2 piłek w opakowaniu rozmiar M i tenisowe M i nie wiem gdzie jechać, czy gdzieś są ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognik Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Piłek tenisowych nie było, bo też bym je kupiła :shake: Te podwójne były w rozmiarze M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Dzięki ;) To chyba jutro przejadę się po te piłki ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 [quote name='marta1624']Dzięki za odpowiedź ;) Byłam w Częstochowie i też mało, nie wszystkie które chciałam ;) Widzę ze zdjęcia że te podwójne piłki są (nie widzę tylko jaki rozmiar ;)). A nie widziałaś piłek tenisowych rozmiar M? [B] I są osoby z Zabrza? Szukam tych 2 piłek w opakowaniu rozmiar M i tenisowe M i nie wiem gdzie jechać, czy gdzieś są ;)[/QUOTE][/B] ja jestem, Naklejka też. Napisz do niej, może była ;) bo ja dopiero w weekend mogłabym jechać :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Dzięki Angi, już skrobię wiadomość ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Muszę się wybrać do TH MAXX, skoro takie promocje na zabawki dla psów są :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 [quote name='Mary&Shena']Muszę się wybrać do TH MAXX, skoro takie promocje na zabawki dla psów są :)[/QUOTE] Widzę że śląskie to jeśli Częstochowa to mało zostało. Ja szukam teraz w innych ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioranne Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Do najbliższego TK MAXX'a 70 kilometrów z tego co wiem... A niby to moje Leszno takie nowoczesne. :mad: W każdym bądź razie wiem, że w Poznaniu TK MAXX jest - czy jakiś poznański dogomaniak był i widział aktualne zaopatrzenie tego sklepu? Bo kilka ciekawych rzeczy już u nich było, ja nigdy się nie wybrałam, więc najwyższy czas zorganizować sobie wycieczkę do poznańskiego TK MAXX'a. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ja do Częstochowy mam daleko, więc w pierwszej kolejności zajrzę gdzie indziej i najwyżej dam znać, co zostało (jeśli w ogóle zajrzę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognik Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 [quote name='Dioranne']W każdym bądź razie wiem, że w Poznaniu TK MAXX jest - czy jakiś poznański dogomaniak był i widział aktualne zaopatrzenie tego sklepu?[/QUOTE] Poznań ma w Malcie i Poznań City Center. Wysłałam brata do Malty, jutro pójdzie zobaczyć co tam jest :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalyna Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 [quote name='bognik']Poznań ma w Malcie i Poznań City Center. Wysłałam brata do Malty, jutro pójdzie zobaczyć co tam jest :diabloti:[/QUOTE] ooo to daj znać ;) bo mam zamiar jechać do Poznania :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szanelka Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 A ja się przypominam, że jakby ktoś robił bazarek z zabawkami dla psiaków, to z chęcią wpadnę, tylko proszę o link na PW :'). Niestety, w moim miasteczku nie ma takich sklepów, a w Inter są słabej jakości... Ostatnio znalazłam taką piłkę, do której wkładało się kość, ale kurde, szkoda mi było 22zł na takie dziadostwo, wolę dozbierać i kupić np. konga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioranne Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 [B]bognik [/B]czyli Twój brat przyda się nie tylko Tobie. :evil_lol: Mi po prostu nie opłaca się przejeżdżać 70km, żeby w sklepie zobaczyć pustki, więc wszelkie info mi się przydadzą. PS. Robimy spotkanie w poznańskich TK MAXXach. :eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognik Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Jasne, dam Wam znać ;) Brat miał być dzisiaj, ale coś mu wypadło i jutro tam zajrzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IZMADO Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Rogz Grinz na zooplusie! [URL="http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/429767"]KLIK[/URL] Szkoda, że tylko czerwona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niewyspana Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 [quote name='IZMADO']Rogz Grinz na zooplusie! [URL="http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/429767"]KLIK[/URL] Szkoda, że tylko czerwona...[/QUOTE] I jak tanio... W porównaniu do Pełnej Miski bądź sprowadzanych... Zaraz jej pewnie nie będzie, jak się wszyscy rzucą :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognik Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 (edited) [quote name='Dioranne']Mi po prostu nie opłaca się przejeżdżać 70km, żeby w sklepie zobaczyć pustki, więc wszelkie info mi się przydadzą.[/QUOTE]Faktycznie by Ci się nie opłacało. W Malcie NIC nie ma :mad: Edited June 5, 2014 by bognik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta_Ares Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 kuzynka kupowała mi chuckity w Malcie, bo wtedy w City Center nic nie było, ciekawe jak teraz. Podobno tym piłką z zooplusa świecą zęby w nocy :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognik Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 [quote name='Marta_Ares']kuzynka kupowała mi chuckity w Malcie, bo wtedy w City Center nic nie było, ciekawe jak teraz. [/QUOTE] [COLOR=#000000]Brat był w Poznań City Center i są piłki: Ultra Toss L - 39,99 zł, Tennis Ball XL - 24,99 zł, Ultra Tug L - 39,99 zł.[/COLOR] [COLOR=#000000]Ale ... w sobotę ma być dostawa. Mają być zabawki z Chuckit!, tylko nie wiadomo jakie.[/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Chyba przedzwonię do TK w Częstochowie czy planują dostawę piłek ;) Może akurat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dioranne Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Dziękuję [B]bognik[/B]! :loveu: W takim razie postaram się w sobotę podjechać i coś dla Młodego kupić. W zeszłym roku szukałam TK MAXX'a w City Center i nie znalazłam, może tym razem się uda. :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBeta Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Gdyby kogoś interesowało to w Bielskim TK Maxx są jeszcze piłki Ultra Tug M i L, Ultra Toss M, Indoor Ball, Indoor Roller, Indoor Tumbler, Heli Flight L, Flying Squirrel ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bognik Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 [quote name='Dioranne']Dziękuję [B]bognik[/B]! :loveu: W takim razie postaram się w sobotę podjechać i coś dla Młodego kupić.[/QUOTE] Nie ma sprawy. Namówię brata, żeby też się przeszedł w sobotę/niedzielę. Ja bym chciała kupić Water Skimmer ... [quote name='BBeta']Gdyby kogoś interesowało to w Bielskim TK Maxx są jeszcze piłki Ultra Tug M i L, Ultra Toss M, Indoor Ball, Indoor Roller, Indoor Tumbler, Heli Flight L, Flying Squirrel ;)[/QUOTE] Te zabawki Indoor w Czeladzi też są, i w sumie są najtańsze ze wszystkich, ale Czaro by się z nimi rozprawił w 3 sekundy :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinuś Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 [quote name='IZMADO']Rogz Grinz na zooplusie! [URL="http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/429767"]KLIK[/URL] Szkoda, że tylko czerwona...[/QUOTE] O NIE...A dzisiaj dostałam wlaśnie zamówienie z zooplusa... :roll: ale za to widze, że załapałam na promocję na piłki tenisowe konga, bo już są droższe [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/194239[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuro Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Wie ktoś może czy erratic ball z chuckita pływa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts