magdyska25 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 justynaz87 napisał(a):To fajnie. A ile piesków możesz ogłosić i jakiego psa wybrać :roll: Chyba jedno ogłoszenie i jeden pies.......także nie mam zielonego pojęcia, którego by ogłosić......wszystkie są bardzo długo......myślałam tak może nad Kermitem, Kręciołem lub Aresem?? Najwyżej jak nie w tym numerze ogłosimy (chyba) czerwcowym to następnym....pomęczę trochę ludzi.....;) Aha i Herkiego razem z Suzi (bo przecież to nierozłączna para) wrzuciłam na sznaucery. Myślę jeszcze o ogłoszeniach w wyborczej i jeszcze tam jakiejś......aaaaa no i może metro wchodziło by w grę...... Quote
Asia_Klero Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Daj znac Magdysko kiedy i gdzie:):)Mysle ze Kermit albo Ares to panowie w pierwszej kolejce do ogloszenia w gazecie... Quote
justynaz87 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Sunie z Palucha nadal szukają domku. :-( Quote
magdyska25 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no niestety nadal brak adopcji.......:shake:.........sunie piękne i kochane....... Justyno o 12 w nocy to się śpi a nie pisze na dogo:eviltong: Quote
justynaz87 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 A może ktoś o dwunastej w nocy będzie szukał psa, i co wtedy :lol: Quote
magdyska25 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Fakt więc trzeba "podrzucać" dziewczynki nawet o 12 w nocy:eviltong: Quote
zonia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ach....Dzisiaj na spacer wyszły tylko Blus, Puzon, Net, Sofja, Bryś, Bojar, Roxi, Tajfun, Tosia i Zuzia bo podało więc byłyśmy krócej...ale jutro też jedziemy...więc wyprowadzimy Stefka, Ewkę, Kajtka, Edka, Felixa i Nikę...A muszę wam powiedzieć że doszło nam jeszcze 7psów...:cool3::razz: Kajtka przenieśli od Ewki, Edka i Stefka...A do nich dołożyli jakąś sukę...-to 1...Do Felixa i Niki dołożyli nam jeszcze jakiegoś psa...-to już 2... I jeszcze wzięłyśmy pod opiekę jedną uroczą, miłą, łagodną sukę z sektora 2 siedzi z fajnym, już starszym psem...-to już 5...i nie mogłyśmy jeszcze odmówić spacerów dwóm pięknym owczarkom z sektora 2(to pies i suka)...-to już 7...czyli teraz mamy pod opieką 30psów....:lol::razz::-o:roll: Quote
magdyska25 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No to gratuluję:) tylko nie wiem jak Wy sobie dajecie radę a przede wszystkim że macie czas na wszystkie:) Quote
zonia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 magdyska25 napisał(a):No to gratuluję:) tylko nie wiem jak Wy sobie dajecie radę a przede wszystkim że macie czas na wszystkie:) Właśniue ja też się dziwię że zdążamy...ale się zawsze wyrabiamy, tylko dzisiaj byłyśmy krócej bo padało... Quote
magdyska25 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 .....no właśnie pogoda nie dopisuje ale mam nadzieję że dzisiaj padać nie będzie....:roll: Quote
Mysia_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 i jak tam pogoda u Was? U nas dzisiaj ciut lepiej, ale nadal paskudnie :roll: Oby weekend pomógł znaleźć domki tym slicznym suczką :cool3: A jesli chodzi o wyprowadzanie psiaków na spacerki, to ja z moją przyjaiółką wychodzi na spacerki z około 60 psiakami, z tym, że te spacerki wyglądaja trochę inaczej niż Wasze, Magdyska wie jak ;) No i teraz niestety pogoda nie sprzyja :shake: Quote
justynaz87 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 My z Magdą mamy 20 psów a powinnyśmy o połowę mniej żeby móc im poświęcić trochę czasu, czegoś nauczyć, ehh. Ważne że dzisiaj wszystkie (oprócz dwóch ze spitala) udało się wyprowadzić mimo średniej pogody.Być może od maja schronisko będzie otwarte do 17, to bardzo ułatwi sprawę i może znajdzie się więcej czasu na zdjęcia na przykład. Ja mam tylko trzy z komórki. Beka z kamieniem od którego próbuję j oduczyć - bezskutecznie :shake: Ibi - uszko już się goi :p Quote
magdyska25 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wczoraj nawet dowiedziałyśmy się że Suzi umie ślicznie prosić o parówkę....Safi przechodzi na spacerze bardzo dużą metamorfozę ale niestety nie zachęca w schronisku ludzi...chowa się do budy i warczy...na spacerze szaleje, przytula się, biega za patykiem i skacze z radości oraz pochłania kilogramami trawę;), Salsa już się "rozkręciła" nie była tylko pewna czy aby napewno chce wyjść z klatki z nami ale jakoś udało się Ją wyciągnąć a potem fruwałam bo tak się bardzo "rozkokosiła":evil_lol:....nie dość że piękna to o wspaniałym charakterze... Widać poprawę Ibi ale znowu została przeniesiona "nasza" sunia z klatki od Ibi do klatki podopiecznych Zonii...teraz będzie wielkie utrudnienie gdyż Zonia jeździ do schroniska w sobotę a my w niedzielę...a wyciągnąć Sonię jedną na spacerek chyba się nie powiedzie...ehhh:shake: Spacerek z Bubą to prawdziwa przyjemność...dziewczyna nie ciągnie, chce się ciągle przytulać...a pomyśleć że kiedyś bała się smyczy i "zwiewała" do budy...to chyba tyle z niedzielnych wieści;). Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 śliczne te sunie....dlaczego domkow nie maja?:( Quote
magdyska25 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Asia_Klero napisał(a):śliczne te sunie....dlaczego domkow nie maja?:( no właśnie dlaczego......:shake: Quote
Asia_Klero Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ale nie tracmy nadziei...pewnie jeszcze im sie poszczesci:) Quote
magdyska25 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Asia_Klero napisał(a):Ale nie tracmy nadziei...pewnie jeszcze im sie poszczesci:) Nadziei to my mamy w zapasie......ale ile mogą czekać......z każdym dniem, tygodniem, miesiącem, latami są coraz starsze i "nieadopcyjne"......:shake: Quote
justynaz87 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Podnoszę kochane dziewczyny :loveu:. Quote
magdyska25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Udało mi się zamieści Suzi razem z Herkim na sznaucerach w potrzebie..... Dzisiaj postaram się zrobić więcej ogłoszeń......każdemu z naszych ...... może wreszcie coś się ruszy a nie taki zastój się zrobił.....:shake: Quote
magdyska25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 wszystkie sunie na: http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/3 Quote
Asia_Klero Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 widze ze Magdyska szaleje z ogloszeniami;)oby cos daly...w gore! Quote
magdyska25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Troszkę szaleje......ale taka duża grupka to i czasu potrzeba dużo.....ja niestety go nie mam w zapasie i robię "trzy po trzy":roll: Quote
Recommended Posts