Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wczoraj wyszłam z moimi dziewuchami. Dzień był piękny i nareszcie jakaś dobra wiadomość: MOPCIA POJECHAŁA DO DOMU!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Zaraz wstawię zdjęcia niuniek.

Ewa:

Roxi:

Tu Roxi obgryza kość

Sofja:

Tosia:

Posted

Gratulacje dla Mopci :lol:.
Dzisiaj byłyśmy z Magdą w schronisku. Niestety żadnych adopcji. Mam troszkę zdjęć (Magda więcej i z aparatu nie telefonu)

Beka i sesja z patyczkiem

Posted

Nareszcie jakieś adopcje:)
Dzisiaj pogoda była nawet nawet -> mżawka ale dobrze że nie upał.....jestem wykończona.....Sofia była nareszcie na spacerku to taka super sunia a w klatce odstrasza szczekaniem....na spacerze zupełna metamorfoza....
Ibi no cóż nie wygląda najlepiej......już nie ma pięknych oklapniętych uszków (jednego prawie nie ma a drugie postrzępione....:shake:)....
Byłam z nową sunią, która jest teraz w klatce z Ibi troszkę wystraszona ale nieraz potrafi pokazać jaka jest zabawna-> odzywa się w Niej wulkan energii. Nazwałam Ją-> Sonia. Jej oczko nie wygląda najlepiej....musiała oberwać....jest już 2 lata w schronisku....:shake:

Teraz czas na fotki:
Beka:(trudno Ją uchwycić;))

mini patyczek:evil_lol:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Sliczne fotki....czemu one nie maja domkow?:(

ponieważ nie są już młode i malutkie.......to panny które długie swoje lata spędziły w schronisku samotnie bez właściciela......nie wiadomo czy każda doczeka się swojego Pana....brutalna rzeczywistość przytłacza......postaram się zrobić allegro dziewczyną i chłopcom ale jak będę miała tylko chwile czasu gdyż ostatnio bardzo mi go brakuje......:shake:

Posted

zonia napisał(a):
Moim ulubieńcem z piesów Magdyski i Justyny są Buba i Herki...:loveu: ale wzięła bym wszystkie...:cool3:

Gdyby tylko warunki na to pozwoliły;)

Herki i Buba są wspaniałe zresztą jak wszystkie z naszej "zgraj" :loveu:

Asiu nie jesteś "dziwna"-> ja również mam wielki sentyment do staruszków i psiaków które przebywają bardzo długo w schronisku....

Posted

Nasze pieski to staruszki lub długoletni bywalcy schroniska. Ciężko odmówić spaceru psom z oczyskami, które tak wiele widziały a teraz mogą podziwiać świat jedynie zza krat. A ze względu na wiek to psie więzienie może być ostatnim miejscem jakie w swoim życiu będą oglądać:placz:.

Posted

Podnoszę pieski. Za trzy dni spacer. Trochę to strasznie brzmi. Aktywne, pełne życia psy, wychodzą raz na tydzień na spacer. Aż strach myśleć o psach które nie wychodzą latami.