Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
a wogole napiszcie mi jak to jest:)Gdzie wy chodzicie z psiakami?:)Macie jakis ,,zielony teren"obok schroniska?:)Bo my mamy hałdy,pola,las i stawy:)

Mamy las, działki i pole.
Najczęściej najpierw idziemy lasem a potem wychodzimy na pole więc jest dużo otwartej przestrzeni i dużo miejsc do niuchania:)

Posted

Na temat Salsy to Morisowa może chyba dużo o Niej napisać:)
Byłam z Nią na pierwszym spacerku.
Nie jest zaczepna do innych psów-> w klatce ma 3 kolegów i 1 koleżankę o wiele mniejszą od Niej (Lalę) więc to jest żywy przykład koleżeńskiej suni:p
Na spacerze jest grzeczna ale widać że brakuje Jej otwartej przestrzeni i chętnie biegała.
Do ludzi jest sympatyczna chodź na samym początku troszkę nieśmiała ale szybko można pozyskać Jej zaufanie.
Rzeczywiście jest bardzo ładna-> bujna fryzurka dodaje Jej urody:cool3:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Nic tylko sie zakochac!Magdysko rob ogloszonka;)Mlode dziewczyny maja wielkie szanse dzieki ogloszonkom;)

Wiem wiem muszę wreszcie porobić ogłoszenia ale to jest ostatni tydzień wystawiania ocen potem matura więc wolę przeczekać ten tydzień i porobić ogłoszenia na spokojnie.

Posted

Dziewczynki po spacerkach. Udało się wyjść ze wszystkimi. Szkoda, że uszko Ibi wygląda kiepsko i ciągle zmieniają się u niej pieski. Ale coż... Adopcji naszych sierot: 0.
Na pocieszenie wrzucam zdjęcia Beki.

Posted

[quote name='morisowa']Salsa: http://www.morisowa.waw.pl/psy/salsa.htm Uwielbiam ją :loveu:

:mad: ekhm! to chłopak!

hi hi hi.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lepiej zwiewaj Magdyska bo Morisowa patrzy...:evil_lol: ale jak na Lalę:evil_lol: spojrzałam to też myślałam że dziewucha...:roll:
Ja wstawię zdjęcia moich piesów jutro bo nie mam zupełnie czasu...ale też wszystkie były na spacerze...i też 0 adopcji...:-(

Posted

zonia napisał(a):
ale jak na Lalę:evil_lol: spojrzałam to też myślałam że dziewucha...:roll:

dziś rano, jak było toto u lekarza, to ten patrząc na pysia tez mówił na toto "sunia" ;) Ale ja płeć nie po pysiu mu oceniałam :evil_lol:

Posted

ło rzesz!!!!!!! to się porobiło!!!!!! ale chyba ta "dziewczynka" siusiać jeszcze nie umie i tym mnie zmylił......:roll:.......albo się nie chciało podnosić nóżki:p......także wybaczcie że zmieniłam płeć....
Kurczę w takim razie niezły z Niego zalotnik.....przyklejał się do mnie i odejść nie chciał tylko na rękach by siedział:cool3:

Posted

och....to ja nareszcie wstawię zdjęcia z soboty moich piesów:cool3: Zdjęcia trochę niewyraźne bo aparat trochę zmoczony...:razz:
Blus:

Edek:

Felix:

Kajtek:

Ach jak mi dobrze...:lol::loveu:

Stefan:

Posted

justynaz87 napisał(a):
Podnoszę wszystkie dziewczynki i Lalę, pieska o wyjątkowo męskim imieniu :cool3:.

złośliwiec:eviltong:!!!!
Przepraszam bardzo ja również się mylę:roll::evil_lol:
Zaraz wstawię Go do psiaków....;)

Aha i zapomniałam-> dostałam odpowiedź z Mojego Psa że możemy zrobić ogłoszenie któregoś z naszych psiaków-> zgłoszenie po majówce-> ponieważ już jest zrobiona gazeta na maj......