magdyska25 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No niestety nie wkleję dzisiaj fotek ale są porobione....:p Żadna "nasza" sunia nie ma domu.....zero adopcji......:shake:.....czy w końcu któraś pójdzie do domu??:-( Quote
Asia_Klero Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a wogole napiszcie mi jak to jest:)Gdzie wy chodzicie z psiakami?:)Macie jakis ,,zielony teren"obok schroniska?:)Bo my mamy hałdy,pola,las i stawy:) Quote
Asia_Klero Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ale ta Salsa piekna!!Napisz cos wiecej o niej!:) Quote
magdyska25 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Asia_Klero napisał(a):a wogole napiszcie mi jak to jest:)Gdzie wy chodzicie z psiakami?:)Macie jakis ,,zielony teren"obok schroniska?:)Bo my mamy hałdy,pola,las i stawy:) Mamy las, działki i pole. Najczęściej najpierw idziemy lasem a potem wychodzimy na pole więc jest dużo otwartej przestrzeni i dużo miejsc do niuchania:) Quote
magdyska25 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Na temat Salsy to Morisowa może chyba dużo o Niej napisać:) Byłam z Nią na pierwszym spacerku. Nie jest zaczepna do innych psów-> w klatce ma 3 kolegów i 1 koleżankę o wiele mniejszą od Niej (Lalę) więc to jest żywy przykład koleżeńskiej suni:p Na spacerze jest grzeczna ale widać że brakuje Jej otwartej przestrzeni i chętnie biegała. Do ludzi jest sympatyczna chodź na samym początku troszkę nieśmiała ale szybko można pozyskać Jej zaufanie. Rzeczywiście jest bardzo ładna-> bujna fryzurka dodaje Jej urody:cool3: Quote
Asia_Klero Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nic tylko sie zakochac!Magdysko rob ogloszonka;)Mlode dziewczyny maja wielkie szanse dzieki ogloszonkom;) Quote
magdyska25 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Asia_Klero napisał(a):Nic tylko sie zakochac!Magdysko rob ogloszonka;)Mlode dziewczyny maja wielkie szanse dzieki ogloszonkom;) Wiem wiem muszę wreszcie porobić ogłoszenia ale to jest ostatni tydzień wystawiania ocen potem matura więc wolę przeczekać ten tydzień i porobić ogłoszenia na spokojnie. Quote
justynaz87 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dziewczynki po spacerkach. Udało się wyjść ze wszystkimi. Szkoda, że uszko Ibi wygląda kiepsko i ciągle zmieniają się u niej pieski. Ale coż... Adopcji naszych sierot: 0. Na pocieszenie wrzucam zdjęcia Beki. Quote
morisowa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Salsa: http://www.morisowa.waw.pl/psy/salsa.htm Uwielbiam ją :loveu: [quote name='magdyska25']Nowa sunia - Lala-> piękna, młodziutka, malutka: :mad: ekhm! to chłopak! Quote
zonia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='morisowa']Salsa: http://www.morisowa.waw.pl/psy/salsa.htm Uwielbiam ją :loveu: :mad: ekhm! to chłopak! hi hi hi.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lepiej zwiewaj Magdyska bo Morisowa patrzy...:evil_lol: ale jak na Lalę:evil_lol: spojrzałam to też myślałam że dziewucha...:roll: Ja wstawię zdjęcia moich piesów jutro bo nie mam zupełnie czasu...ale też wszystkie były na spacerze...i też 0 adopcji...:-( Quote
morisowa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 zonia napisał(a):ale jak na Lalę:evil_lol: spojrzałam to też myślałam że dziewucha...:roll: dziś rano, jak było toto u lekarza, to ten patrząc na pysia tez mówił na toto "sunia" ;) Ale ja płeć nie po pysiu mu oceniałam :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ło rzesz!!!!!!! to się porobiło!!!!!! ale chyba ta "dziewczynka" siusiać jeszcze nie umie i tym mnie zmylił......:roll:.......albo się nie chciało podnosić nóżki:p......także wybaczcie że zmieniłam płeć.... Kurczę w takim razie niezły z Niego zalotnik.....przyklejał się do mnie i odejść nie chciał tylko na rękach by siedział:cool3: Quote
zonia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 och....to ja nareszcie wstawię zdjęcia z soboty moich piesów:cool3: Zdjęcia trochę niewyraźne bo aparat trochę zmoczony...:razz: Blus: Edek: Felix: Kajtek: Ach jak mi dobrze...:lol::loveu: Stefan: Quote
justynaz87 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Podnoszę wszystkie dziewczynki i Lalę, pieska o wyjątkowo męskim imieniu :cool3:. Quote
magdyska25 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 justynaz87 napisał(a):Podnoszę wszystkie dziewczynki i Lalę, pieska o wyjątkowo męskim imieniu :cool3:. złośliwiec:eviltong:!!!! Przepraszam bardzo ja również się mylę:roll::evil_lol: Zaraz wstawię Go do psiaków....;) Aha i zapomniałam-> dostałam odpowiedź z Mojego Psa że możemy zrobić ogłoszenie któregoś z naszych psiaków-> zgłoszenie po majówce-> ponieważ już jest zrobiona gazeta na maj...... Quote
justynaz87 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 To fajnie. A ile piesków możesz ogłosić i jakiego psa wybrać :roll: Quote
Asia_Klero Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wybierzcie jakiegos najbiedniejszego...pewnie pozwola wam na 1 ogloszenie...dajcie znac kiedy sie ukaze;) Quote
Recommended Posts